СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 789
  • 820
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Добър да бъде денят Ви! Hug Пожелавам на пвечето от Вас да си отдъхнат, а с останалите ще си тръпнем до 26.05  Laughing
Русалке, мерси за хубавото стихотворение! Аз си спомням и оригинала, но кавъра е също толкова добър  Hug Само да не ни караш да правиш трансформиращ преразказ  Joy Догодина, живот и здраве, ние сами ще го наравим за сегашните 6-класни мами  Laughing
Чакаме 17 часа, пък после ще видим  Praynig

# 451
  • гр.Варна
Излизат две оценки за всеки изпит-първата е ВО,а втората е за кандидатстването. Peace

# 452
Здравейте , май всички днес сме на черешата  #Crazy
Толкова много хора в темата не е имало  Joy Joy

# 453
Записче от мен, за да ви следя. Вече нямам търпение и само това че ви чета ме разведрява. Благодаря за прекрасното стихотворение /страхотно е/. Peace

# 454
ОФФФФФФффф ,ще лудна вече ,а моят е и на изпит по рисуване,защо чак късно вечер ,след като са готови още от миналата седмица Sad

# 455
# 456
  • София
Добър да бъде денят Ви! Hug Пожелавам на пвечето от Вас да си отдъхнат, а с останалите ще си тръпнем до 26.05  Laughing
Русалке, мерси за хубавото стихотворение! Аз си спомням и оригинала, но кавъра е също толкова добър  Hug Само да не ни караш да правиш трансформиращ преразказ  :35: Догодина, живот и здраве, ние сами ще го наравим за сегашните 6-класни мами  Laughing
Чакаме 17 часа, пък после ще видим  Praynig

Добра идея, но и преразказът ви да  да е в рими,за да е пълен щурият купон.  Предлагам да е от името на бърборещия и допускащ подсказване квестор..  Twisted Evil
Тръпненето ви ще да е до 26.06 ;-)26.05 отдавна  мина..

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 11:32 от eine in Rente gegangene Nixe

# 457
  • Добрич
Добър да бъде денят Ви! Hug Пожелавам на пвечето от Вас да си отдъхнат, а с останалите ще си тръпнем до 26.05  Laughing
И аз съм от тези, които ще тръпнат, защото не очаквам хубав резултат по математика. Т..е ако беше миналата година, нямаше да тръпна, но за тази не знам дали ще й стигне бала за първото желание. Confused

# 458
Невероятно е стихотворението!!!  bouquet Страхотна си Русалке!!!! Как пък така подреди всичко! Браво!!!

# 459
  • София
Добра идея, но и преразказът ви да  да е в рими,за да е пълен щурият купон.  Предлагам да е от името на бърборещия и допускащ подсказване квестор..  Twisted Evil
Тръпненето ви ще да е до 26.06 ;-)26.05 отдавна  мина..

Joy ами то след 26.05 времето спря  ooooh!

# 460

Тази статистика за цялата страна ли е ?

# 461
Излизат две оценки за всеки изпит-първата е ВО,а втората е за кандидатстването. Peace
Аз като албански реотан мислех си, че за класирането се взема предвид точките и от двата модула, ако се взема само оценката от втори модул за кандидатстване то нещата при нас по математика ще са трагични. ooooh!

# 462
  • под Витоша
Надявам се това да важи за Стара Загора!
Мойта звънна, че с още една съученичка са ги пуснали, понеже по всичко им се оформят шестици!
Утре щели да ги държат до 11.00ч. В сряда пък са на тест в Гьоте институт за сертификат....

# 463
я какво затишие пред буря, колко мн хора чакаме, защото тук е винаги най-актуалната информация
момичета, който има достъп до ТВ да сподели в новините в 12 дали нещо ще съобщят.
при нас още не са оформени децата,даже вчера писахме есе за "парите" и по английски ще ни изпитват,по биология...абе цяла седмица още ще ги тормозят,а моят ми сподели ,че вече тотално му е писнало
cecunka76 и ние така очакваме по математика,аз затова питах коя оценка се взема под внимание,мислих, че трябва да ги сумирам ooooh!

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 11:57 от maminka_sladinka

# 464
Аз като албански реотан мислех си, че за класирането се взема предвид точките и от двата модула, ако се взема само оценката от втори модул за кандидатстване то нещата при нас по математика ще са трагични. ooooh!

Оценката за кандидатстване е сборна от двата модула, а точките се превръщат в оценка, съотнесена към 100 точки (65 за 1-вия +35 за 2-рия модул).

Общи условия

Активация на акаунт