СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 814
  • 820
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Излизат две оценки за всеки изпит-първата е ВО,а втората е за кандидатстването. Peace
Аз като албански реотан мислех си, че за класирането се взема предвид точките и от двата модула, ако се взема само оценката от втори модул за кандидатстване то нещата при нас по математика ще са трагични. ooooh!
cecunka76, оценката за кандидатсване е втората и е от двата модула.  И за да ни е по-кофти, е и по-ниска  Simple Smile Само не слагай тигана преди да сте хванали рибата  Hug

# 466
  • София
Излизат две оценки за всеки изпит-първата е ВО,а втората е за кандидатстването. Peace
Аз като албански реотан мислех си, че за класирането се взема предвид точките и от двата модула, ако се взема само оценката от втори модул за кандидатстване то нещата при нас по математика ще са трагични. ooooh!

Реотан със западна жичка си, не с албанска, и съвсем правилно си загряваш. Peace Втората оценка се нарича оценка за кандидатстване и е получена на база цялостното представяне в 1 и 2 модул, след сборуване на точките от двата.Ани_Нели, не винаги е по-ниска сборната оценка. Има и обратните случаи, макар и да са рядкост.

# 467
  • под Витоша
 Относно скалата - намерих това -http://zamatura.eu/matura/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B7% … D1%80%D0%B8-2012/
Моята си е изчислила по 95точки, но докато не видя черно на бяло - не вярвам!

# 468
  • София
Относно скалата - намерих това -http://zamatura.eu/matura/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B7% … D1%80%D0%B8-2012/
Моята си е изчислила по 95точки, но докато не видя черно на бяло - не вярвам!

Това е скала за оценяване матурите на зрелостници!

# 469
Здравейте момичета....разбрах,че на сайта на МОН когато се проверяват резултатите се въвежда входящ номер и ЕГН....въпросът ми е какъв е този входящ номер?!

# 470
  • Варна
Здравейте момичета....разбрах,че на сайта на МОН когато се проверяват резултатите се въвежда входящ номер и ЕГН....въпросът ми е какъв е този входящ номер?!
Вх.номер от служебната бележка, с която детето се явява на изпитите.

# 471
  • Sofia, Bulgaria
този от служебната бележка, с която се явяваха на матурите

# 472
Вх.номер от служебната бележка, с която детето се явава на изпитите

Мнооого благодаря....

# 473
Учениците получиха бележки с имената си, вх.номер и зала в която ще са изпитите.
С тези бележки се явиха на изпитите.

# 474

[/quote]
Надявам се това да важи за Стара Загора!
Мойта звънна, че с още една съученичка са ги пуснали, понеже по всичко им се оформят шестици!
Утре щели да ги държат до 11.00ч. В сряда пък са на тест в Гьоте институт за сертификат....
[/quote]

Миналата година мисля, че нямаше пълни шестици ! Ако това важи само за Ст.Загора, то пълните шестици ще са много повече в София, баловете ще са доста по-високи, и с оценки от 5,50 няма да са достатъчни за езиковите!

# 475
  • Пловдив
я какво затишие пред буря, колко мн хора чакаме, защото тук е винаги най-актуалната информация
момичета, който има достъп до ТВ да сподели в новините в 12 дали нещо ще съобщят.
при нас още не са оформени децата,даже вчера писахме есе за "парите" и по английски ще ни изпитват,по биология...абе цяла седмица още ще ги тормозят,а моят ми сподели ,че вече тотално му е писнало"

И при нас окончателното оформяне ще е тази седмица. От решаващо значение щели да са оценките от ВО..така им казали в петък. А уж предната седмица им бяха казали оформените оценки. Rolling Eyes Защо ли ги тормозят още?? Толкова им е писнало на децата тази година. Та днес ще видим оценките по БЕЛ и математика, но не можем да си изчисляваме баловете все още. #2gunfire

# 476
  • София

Тя се открехва полека, ама дали да не я затворим и да чакаме пълното й отваряне от раз с шут на МОМН надвечер? newsm78
Странно  писание..Ако касае Стара Загора само, съвсем резонно е сред явилите се 1855 деца да има 3 шестици по БЕЛ и 4 по мат.Нищо чудно дотук. Но идва ред на слабите оценки, близо 1/3  от децата, при това в най-добрия случай на дублиращи се двойки и по двата предмета,  се оказват извън  класирането. ooooh! Как ще се запълнят тогава обявените над 1 600 места?Струва ми се огромна бройка за слаби оценки само в Стара Загора, като се има предвид, че миналата година двойките в София по двата предмета, сред оценките на над 8000  седмокласници,тоест около 4 пъти и нещо повече от тези в Стара Загора, бяха  малко над 1000 -колкото упоменатите в статията.

Ако пък е за цялата страна - още по-странно..При лесен тест , особено по математика, би трябвало да има доста пълни шестици. А и няма как двойките за цяла България да са само тези.

Ни така, ни иначе ми звучи правдоподобно написаното.

# 477
  • Пловдив
Защо все още не са говоти - нали са проверени от една седмица вече...

# 478
  • Sofia, Bulgaria
готови са.... и нарочно пуснаха слух, че ще ги изнесат привечер... сега като ги изкарат в 13:00... ще има потупване по рамото от високо за добре свършената предсрочно работа

# 479
Здравейте!
Присъединявам се към чакащите и вълнуващите се родители. Изчетох всички теми по голямата тема и ето ме вече регистрирана,  и затаила дъх. Успех на всички и дано децата са доволни след оповестяване на резултатите и класирането!

С благодарност към споделилите информация и с един въпрос, който много живо ме вълнува -

Има ли в интернет образец на заявлението, което ще попълваме за класиране?
Изрових сайтът на Министерство на образованието, на Районния инспекторат - София, но или няма, или не намирам. Ако някой може да помогне с линк или файл?

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 12:50 от Джин Луиза Финч

Общи условия

Активация на акаунт