СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 53 174
  • 820
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Напрежението определено нараства с тази информация на всеки час по малко.  #2gunfire #2gunfire

# 481
Естествено че линкът, който дадох касае Стара Загора, и то област Стара Загора. А в нея се включват и общините Казанлък (там има много добри училища), Чирпан, Раднево и т.н.... да не ги изброявам. Влизат и малки населени места, където нивото е..................

# 482
  • гр.Варна
Здравейте!
Присъединявам се към чакащите и вълнуващите се родители. Изчетох всички теми по голямата тема и ето ме вече регистрирана,  и затаила дъх. Успех на всички и дано децата са доволни след оповестяване на резултатите и класирането!

С благодарност към споделилите информация и с един въпрос, който много живо ме вълнува -

Има ли в интернет образец на заявлението, което ще попълваме за класиране?
Изрових сайтът на Министерство на образованието, на Районния инспекторат - София, но или няма, или не намирам. Ако някой може да помофне с линк или файл?
Мога да ти дам линк от миналата година ,но за Варна.http://www.rio-varna.com/priem
От дата 15.06 пише заявление....

# 483

Тя се открехва полека, ама дали да не я затворим и да чакаме пълното й отваряне от раз с шут на МОМН надвечер? newsm78
Странно  писание..Ако касае Стара Загора само, съвсем резонно е сред явилите се 1855 деца да има 3 шестици по БЕЛ и 4 по мат.Нищо чудно дотук. Но идва ред на слабите оценки, близо 1/3  от децата, при това в най-добрия случай на дублиращи се двойки и по двата предмета,  се оказват извън  класирането. ooooh! Как ще се запълнят тогава обявените над 1 600 места?Струва ми се огромна бройка за слаби оценки само в Стара Загора, като се има предвид, че миналата година двойките в София по двата предмета, сред оценките на над 8000  седмокласници,тоест около 4 пъти и нещо повече от тези в Стара Загора, бяха  малко над 1000 -колкото упоменатите в статията.

Ако пък е за цялата страна - още по-странно..При лесен тест , особено по математика, би трябвало да има доста пълни шестици. А и няма как двойките за цяла България да са само тези.

Ни така, ни иначе ми звучи правдоподобно написаното.

Заинтригува ме коментара на г-жа Русалка  Heart Eyes и отворих сайта на Наръчника на Ню Импрес да видя какво е ставало в Стара Загора миналата година - http://www.nu-impress.com/stzagora.html и ето какво виждам:

2011 - двойки по БЕЛ общо - 361
           двойки по мат общо -  281

2012 - двойки по БЕЛ общо - 506
         - двойки по мат общо - 582

Вижда се ясно, че увеличението на двойките по бел е 40%, по математика е 105 %. Като сравня с изказването на министъра за по-високите оценки, наистина не знам къде се е покачил толкова, че да компенсира увеличените двойки, че дори да има и отгоре!

# 484
Всъщност никой не е казал че това е истина, нали така? Няма нищо официално на сайта на РИО или МОН..

# 485
  • София
Ама това за цялата страна ли са тези 6ци и 2ки?  newsm78 newsm78

# 486
  • София
Здравейте!
Присъединявам се към чакащите и вълнуващите се родители. Изчетох всички теми по голямата тема и ето ме вече регистрирана,  и затаила дъх. Успех на всички и дано децата са доволни след оповестяване на резултатите и класирането!

С благодарност към споделилите информация и с един въпрос, който много живо ме вълнува -

Има ли в интернет образец на заявлението, което ще попълваме за класиране?
Изрових сайтът на Министерство на образованието, на Районния инспекторат - София, но или няма, или не намирам. Ако някой може да помогне с линк или файл?

http://www.rio-varna.com/priem

Слезте надолу по страницата, до дата 15.06. Там ще намерите линк към заявлението.
pars вече го е дала Simple Smile

# 487
Някой да знае към колко часа ще се публикуват резултатите?

# 488
  • под Витоша
  Rolling Eyes  никой не знае  33uu
От сутринта стотици пъти рефрешнах страницата на МОН и все ги няма!

# 489
Мисля,че намерих заявлението на сйта на рио-софия в раздел прием след 7-8клас,в приложение 3.

# 490
Ама това за цялата страна ли са тези 6ци и 2ки?  newsm78 newsm78

Не са за цялата страна - сайтът на Радио Стара Загора цитира председател на комисията в Регионалния инспекторат по образованието в Стара Загора Този човек говори само за област Стара Загора, но пък странно защо някои тук смятат, че казаното от него не е достатъчно официално! Това е точно човекът, който е най-наясно кое как е в тази кампания в Стара Загора.

Ей, пловдивчани, дайте знак, ако нещо се появи из вашите медии, че много ме вълнува  Hug

# 491
  • София
Някой да знае към колко часа ще се публикуват резултатите?
Да, отдел Информационно осигуряване на МОНМ, но те не пишат във нашия форум  Laughing Вифиан  Hug

# 492
Ей,всяка година така държат в напрежение и родители ,и деца . #2gunfire

# 493
Цитат
Ей, пловдивчани, дайте знак, ако нещо се появи из вашите медии, че много ме вълнува

Аз следя Grinning

# 494
  • Пловдив
Росито,
в пловдивските медии се появиха много неща, но нищо във връзка с така чаканите резултати. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт