СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 53 159
  • 820
  •   1
Отговори
# 495
след 18 часа
като цяло резултатите са по-добри от миналата година, особено на преразказа.

Резултатите на седмокласниците от националното външно оценяване по български език и литература са по-високи спрямо тези от миналата година. Обобщен анализ на оценките обаче ще има в началото на следващата седмица. Това каза зам.-министърът на образованието Милена Дамянова.
Повечето ученици са писали преразказ по втория модул върху разказа „Бабата, която хранеше котките” на Деян Енев. Творбата явно не е затруднила седмокласниците, защото много от тях са получили значителен брой точки от нея.
Днес след 18 ч. на сайта на образователното министерство всеки ученик ще може да провери как се е справил на изпита за външно оценяване по БЕЛ. Това ще става чрез ЕГН и входящ номер на учениците.

# 496
готови са.... и нарочно пуснаха слух, че ще ги изнесат привечер... сега като ги изкарат в 13:00... ще има потупване по рамото от високо за добре свършената предсрочно работа
ха ха ,а дано!!!
пловдивчанки дръжте ме във връзка, че мн работа има днес едва преглеждам Hug

# 497

странно защо някои тук смятат, че казаното от него не е достатъчно официално! Това е точно човекът, който е най-наясно кое как е в тази кампания в Стара Загора.

[/quote]

само заради парадоксите, а и ще бъде официално за мен ако е на сайта на РИО..

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 13:28 от sixth sense

# 498
  • София
след 18 часа

Защо информациите си противоречат така. Едните - имало много двойки, а другите - по-добри били! Е на кого да вярваш..... Докато не излезе черно на бяло, май вяра на никого.  Mr. Green Mr. Green

# 499
  • Пловдив
Росито,
в пловдивските медии се появиха много неща, но нищо във връзка с така чаканите резултати. Mr. Green
Момичета, директорите от П Peaceловдив са инструктирани в 16 часа да се явят в РИО Пловдив за получаване на резултатите от НВО .По-рано от това не се знае дали ще се публикуват в сайта.

# 500
Имам чувството, че резултатите са по училищата newsm78Българичката е загатнала, че не е очаквала добри оценки на преразказа, но май се е заблудила...

# 501
след 18 часа

Защо информациите си противоречат така. Едните - имало много двойки, а другите - по-добри били! Е на кого да вярваш..... Докато не излезе черно на бяло, май вяра на никого.  Mr. Green Mr. Green

добавих в мнението си източникът на информацията

# 502
  • Бургас
Дами,включвам се в качеството на леля.Сестра ми е на работа и не и дават да дишне.Поела съм ангажимент да следя за Варна.Има ли някаква информация?Влязох в сайта на РИО варна,но нищо за сега.

# 503
  Rolling Eyes  никой не знае  33uu
От сутринта стотици пъти рефрешнах страницата на МОН и все ги няма!
А на мен от сутринта ми дава тази системна грешка
(HTTP 404 Not Found)
Но си мисля, че е възможно да е от нашата система тук, работя в съда и понякога ми дава грешки, когато отварям други сайтове...  
Ако не успея през работно време, остава да се пробвам вечерта у дома. то и без това до тогава всичко вече ще е излязло... само да не се бъгне страницата им от очаквания наплив ...

# 504
  • Пловдив
Росито,
в пловдивските медии се появиха много неща, но нищо във връзка с така чаканите резултати. Mr. Green
Момичета, директорите от П Peaceловдив са инструктирани в 16 часа да се явят в РИО Пловдив за получаване на резултатите от НВО .По-рано от това не се знае дали ще се публикуват в сайта.

Не знам защо има толкова разминавания относно кога ще излязат резултатите. Преди малко моят се обади да ме пита дали са излезнали, че и направо колко имал...в училище им казали, че след 12ч щели да ги пуснат по интернет. Тъкмо свършиха училище и ми звънна. Нямал търпение докато се прибере... ooooh! 

# 505
Някой дали знае кои училища в София ще бъдат гнезда? Питах Google, но не можа да ми отговори. Ако сбъркам в заявлението за желаниата, дали дават повече формуляри? Има ли упътване какво точно се пише в него? Аз четох в справочника на ВЕДИ, но нещо не схванах. Училищата имат някакви номера и не знам те дали се вписват от ученика?

# 506
  • София
На сайта на МОН има следната инфо

На 4 юни 2012 г. от 11.00 часа, в залата на 7. етаж, в Министерството на образованието, младежта и науката, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов ще открие пресконференция, на която ще бъдат представени резултатите от националното външно оценяване на учениците от 4. клас, проведеното в края на учебната 2011/2012 година.

Значи вече е излязла информация

# 507
  • Пловдив

На 4 юни 2012 г. от 11.00 часа, в залата на 7. етаж, в Министерството на образованието, младежта и науката, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов ще открие пресконференция, на която ще бъдат представени резултатите от националното външно оценяване на учениците от 4. клас, проведеното в края на учебната 2011/2012 година.

Да де, ама за 4 клас.  Mr. Green Mr. Green

# 508

Да, за четвърти клас според написаното.  Grinning

# 509
  • София
Изобщо не го прочетох до края. Търсих само ключови думи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт