СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 53 224
  • 820
  •   1
Отговори
# 375
Успех в дърлянето с дамата Laughing
И ако утре ти остане време, хвърли моля те и второ око.
Ще ми е интересно мнението ти.
Сравнявам ги само с предишните изпити на НПМГ и ми се струват решими всичките и за "обикновени" деца, не само за състезатели от китайски произход  Laughing

# 376
  • София
http://www.math10.com/f/viewtopic.php?f=35&t=8291&p=47674#p47674

Май и намерих слабото място:)))) Лека вечер и спокойна нощ, мами:) И утре, само с хубави новини!

# 377
Може ли един въпрос - къде се ходи да си видиш работата?В училище ли?

# 378
  • София
Може ли един въпрос - къде се ходи да си видиш работата?В училище ли?
Да, но не в тoва, в което  учи детето, а в определено от РИО за целта.

# 379
има ли мами от Стара Загора? Искам съвет за подготовка за изпитите за догодина ( сега завършваме 6 клас)
Татковци има със сигурност Simple Smile

# 380
  • Там, където ме обичат
Moля двете дами, които решаваха с нас задачи през последните месеци, /и които не са седмокласни мами  Wink /утре да са на линия. Ако може, разбира се.  Hug

# 381
Moля двете дами, които решаваха с нас задачи през последните месеци, /и които не са седмокласни мами  Wink /утре да са на линия. Ако може, разбира се.  Hug

А, други мами може ли? Нищо че не са решавали задачи с вас през последните месеци  Simple Smile но си падат по математика.

# 382
  • София
Moже, може, и още как. С удоволствие Grinning

Аз ще чакам нетърпеливо заедно с вас. Един път заради  близки ми деца- седмокласници и още веднъж заради децата ви, на  положените усилия на които станах задочен свидетел чрез форума. Всички те заслужават  трудът им да бъде възнаграден, като начало с   хубави оценки, а после и с прием там , където искат.Пожелавам им го от все сърце!

# 383
  • Там, където ме обичат

А, други мами може ли? Нищо че не са решавали задачи с вас през последните месеци  Simple Smile но си падат по математика.
И мами, и татковци може.  Mr. Green
Но към тези двенките ще има лавина от въпроси, а те знаят много.

# 384

Сравнявам ги само с предишните изпити на НПМГ и ми се струват решими всичките и за "обикновени" деца, не само за състезатели от китайски произход  Laughing

И аз решавах тазгодишните 7-класни задачи за НПМГ. Наистина, както е казала ganis, задчите си имат своите особености, но пък са много добре подбрани. Струва ми се, обаче, че много калпазани ще оплескат нещата на 1 и 7 задача.
Успех на децата ви! Аз миналата година се пекох на този огън Grinning

# 385
  • София
Добро утро на всички мами  Hug Имам един въпрос - дали днес ще бъдат публикувани и училищата гнезда?
С пожелания за много положителни емоции през този труден и очакван от всички ни ден  Hug Hug Hug

# 386
  • София
Дами, спокоен ден, доколкото е възможно:) Аз съм на работа до 13,10, така, че след 14,30 се закотвям на компа. И аз имам три дечица, които ме интересуват:)
Лек ден.  bouquet

# 387
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде, дами (и татко  Wink), малко остана Simple Smile
Пожелавам ви лек, усмихнат и горещ летен ден!
И аз до като ganis, след 14 ще мога да седна на компютъра ..., ако не се обадят от яслата, че дребоса е с Т  Sad ... ей, писна ми от тез зъби ... да пробиват вече, че ...

# 388
  • Бургас сити
Пожелавам на всички отлични резултати, достатъчни децата ви да влязат там, където най-много желаят!
 Нека това бъде най-щастливият 4 юни за вас. Hug

# 389
И от мен - пожелания за успехи днес! Simple Smile
Мъжът ми преди малко чул по някоя от телевизиите, че ще изнесат по-късно вечерта резултатите. Каквото и да значи това, надявам се да не ни мъчат много.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт