Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 718
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Здравейте на всички.  Hug
Искам да попитам дали знаете къде има магазин за дрехи за бременни в Стара Загора, че в ече не мога да закопчавам нищо от моите?  hahaha

Predvaritelno se ivinqvam za latinicata, no pisha ot telefona. Magazin za Bremeni ima v universalniq magazin NA 2-riq etaj, kato slezesh ot eskalatora vednaga v lqvo. Minalata sedmica si kupih ot tam 2 mnogo huvabi rokli-tuniki.

# 181
  • Стара Загора
Instinct_ Здравей! В универсалния магазин има дрехи за бременни,мисля че на 2-рия етаж не съм много сигурно. Друго място е в началото на главната-срещу дюнерите Аладин има един търговски център и магазин за бременни+бебешки магазини има долу на подземния етаж.

# 182
  • Стара Загора
terina83 изпревари ме Simple Smile Аз съм вече от старите кадри-сина ми е на 5 месеца,но реших да надникна,все пак аз я правих темата едно време  Hug

# 183
susamenna, благодаря, че си направила тази полезна темичка.   bouquet Хубаво е да знаеш, че можеш да намериш отговор на въпросите си като мен.

Благодаря и на terina83 за бързата реакция и отговора.Днес отивам до универсалният задължително.   bouquet

# 184
  • Стара Загора
Instinct_ сега ти погледнах лентичката,много време имаш още,ама сама ще се убедиш колко бързо се нижат дните,особено след като се роди детенцето-един съвет гледай да спиш повече,че после... Crazy
terina83 на теб не ти остава много,скоро ще си в групата с количките Simple Smile Леко раждане ти желая,дано всичко мине бързо и да гушкаш малкия човек.
И за двете,ако искате да се разхождате и сега,а и после с децата сте добре дошли към нашата група.Само малко да се стопи снега и сме навън.Давам тел.за връзка : 0883479585
Ще се радвам да се видим.

# 185
Да, наистина има доста време, но и сега усещам вече как бързо минава.  Simple Smile
За спането се опитвам да спя, но знаеш какво е като си бременна.Постоянни набези към тоалетна, нещо все ми пречи и не ми е удобно.Направо незнам какво ще е като се заформи големият корем...  hahaha
Важното е всичко да е наред до края.
Благодаря много за поканата.  Hug
Ще се възползвам веднага щом поомекне времето.
Хубав ден ви пожелавам.

# 186
  • Стара Загора
За дискомфорта-по-добре няма да стане,няма смисъл да  те лъжа,ама всичко бързо се забравя после.Ако искаш потърси ме във фейсбук,че тук рядко имам време да влизам,а и да се познаем по-лесно Simple Smile Пиши само Стамена Тамахкярова.

# 187
Готово.Пратих ти покана. Simple Smile

# 188
  • Стара Загора
Приемам! Simple Smile

# 189
Здравейте. Виждам, че сте обсъждали болниците. Да кажа и аз... Преди почти 6 месеца родих сина си нормално в Иван Рилски при д-р Бузалов. Доволна съм от раждането, от акушерките, от грижите и вниманието, макар че доста трябваше да се боря, за да родя нормално. Оказа се, че и там лекарите избират секциото при най-малкия проблем ooooh! На пръв поглед болницата е много чиста и уредена, но в последствие се вижда, че не е така. Изобщо не чистят стаите, само сутрин минават с един мокър парцал пода. Всичко е в прах, а за банята и тоалетната нямам думи... Нито един път не я дезинфекцираха докато бях там, а да не ви разправям вечер какви животинки се разхождаха  #Crazy Яденето същи не ми допадна. За сетрите ще кажа, че са мързеливи и изобщо не се отзовават при проблеми, а визитациите сутрин ги правят стажанти и само мерят температурата. Почти беше невъзможно да изляза и да намеря някой по коридора. Трябваше да зарязвам бебето в стаята и да издирвам сестрите по етажите, защото не отговаряха на бутона за повикване. Все пак, ако някоя благоволеше да се качи, ми заявяваше, че не може да идва за всяко кърмене и всеки проблем  #2gunfire Нищо, че аз за това съм си платила... Моето мнение е, че за нормално раждане, най-добър вариант е АГ-то. Пожелавам здрави бебчета на всички  Hug

# 190
  • на земята
 Dessy_87  Peace,много вярно,натискахме бутона и никой,само стажанти,на момичето в моята стая и надупкаха ръката стажанти...)))))много са мързеливи  Peace тези които гледаха бебчетата са ужасни и груби...))))едната беше казала ,,еййй само ревливи днес се раждат,надуха ми главата днес,аман,,, много лошо впечатление ми направиха...)))нооо да са ни живи и здрави дечицата  Praynig

# 191
Така е... Заедно с моето се родиха още 4 бебенца, но те бяха секцио и съответно майките им нямаше как да ги обгрижват и първата вечер сестрата идваше да ми се жалва  как можело да я оставят на смяна сама с 4 бебета, все едно за пръв път вижда новородени  ooooh! Както и да е, добре че престоя е кратък и лошото се забравя. Все пак смятам, че за тези пари отношението трябва да е различно... Дано поне за нашите деца и внуци да се променят нещата, макар и малко  Simple Smile

# 192
  • Стара Загора
Здравейте, за болниците в Стара Загора не мога да кажа почти нищо, защото раждах в гр. Плевен, в клиниката на проф. Горчев - "Св.Марина", но като чета направо съм уцелила десетката. Раждах секцио, имах желание бебето да спи при мен, но акушерките ме посъветваха да си почивам и да спи при тях, понеже като ме изпишат така или иначе ще спи при мен и почивка няма да видя. Това беше най-добрия съвет, който получих, всяка вечер ни викаха като къпят и обличат бебета, за да ни покажат как става, а който имаше желание си обслужваше бебето под тяхно наблюдение!Бебчо стоеше при мен от 9 часа сутринта до 9 часа вечерта, като през това време са се отзовавали на всяко мое обаждане и сами са проявявали инициатива да идват да видят как се справям, а неонатоложката дори ми се поскара, че не съм й се обадила когато го го кърмя, за да дойде да види как се справям, понеже имах проблеми с кърменето! Там бих родила още 100 деца без да се замисля, стига да имам възможност да ги отгледам и възпитам после  Grinning

# 193
Здарвей azumiaSimple Smile
Благодаря ти за тази информация.За мен е ценна тъй като има вероятност да се наложи и аз да съм секцио, а за мен са важни тези първи грижи за бебето в болницата и отношението на персонала.
Може ли да споделиш и цената на раждането?
Какво ти излезе целият престой там? 
Simple Smile

# 194
  • Стара Загора
Цената беше 950 лв., доплатихме още 60 лв. по наше желание, искахме да прегледат бебо на ехограф, като му неонатолога огледа всички органи - мозък, сърце, бял дроб, черен дроб, жлъчка, пикочен мехур, бъбреци, стомах и може да пропускам нещо. Общо платихме 1100 лв. Чувала съм, че там няма разлика в цената за секцио или естествено раждане, както е тук в Стара Загора. Забравих да добавя, че  друго не съм плащала. Престоя беше 5 нощи включително нощта на приемането, предния ден преди секциото. За храната - беше вкусна, в деня на секциото обаче само течности, вечерта ми дадоха малко сухари да ям, на другия ден вече бях на супи, а след това ме питаха от меню какво искам за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт