Искам да попитам дали знаете къде има магазин за дрехи за бременни в Стара Загора, че в ече не мога да закопчавам нищо от моите?

Леко раждане ти желая,дано всичко мине бързо и да гушкаш малкия човек.

На пръв поглед болницата е много чиста и уредена, но в последствие се вижда, че не е така. Изобщо не чистят стаите, само сутрин минават с един мокър парцал пода. Всичко е в прах, а за банята и тоалетната нямам думи... Нито един път не я дезинфекцираха докато бях там, а да не ви разправям вечер какви животинки се разхождаха
Яденето същи не ми допадна. За сетрите ще кажа, че са мързеливи и изобщо не се отзовават при проблеми, а визитациите сутрин ги правят стажанти и само мерят температурата. Почти беше невъзможно да изляза и да намеря някой по коридора. Трябваше да зарязвам бебето в стаята и да издирвам сестрите по етажите, защото не отговаряха на бутона за повикване. Все пак, ако някоя благоволеше да се качи, ми заявяваше, че не може да идва за всяко кърмене и всеки проблем
Нищо, че аз за това съм си платила... Моето мнение е, че за нормално раждане, най-добър вариант е АГ-то. Пожелавам здрави бебчета на всички
,много вярно,натискахме бутона и никой,само стажанти,на момичето в моята стая и надупкаха ръката стажанти...)))))много са мързеливи
тези които гледаха бебчетата са ужасни и груби...))))едната беше казала ,,еййй само ревливи днес се раждат,надуха ми главата днес,аман,,, много лошо впечатление ми направиха...)))нооо да са ни живи и здрави дечицата
Както и да е, добре че престоя е кратък и лошото се забравя. Все пак смятам, че за тези пари отношението трябва да е различно... Дано поне за нашите деца и внуци да се променят нещата, макар и малко