Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 686
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Татянче,гледайте се тази седмица с Петърчо,другата седмица ще го дундуркаме по кафетата. Grinning
Имаш време да наваксаш. Hug

# 76
Нова среща в понеделник-13.08. 9.30ч.на часовника.

# 77
  • Стара Загора
Утре 9:30 на часовника.

# 78
Да не забравите - утре в 9.30 на същото място, че не сме се виждали отдавна... Joy

# 79
Здравейте,нова среща в сряда по същото време и на същото място.

# 80
Изключително ми беше приятно с вас днес дами Simple Smile)))))))))))))

# 81
Нова среща в петък.Татянче,и на нас ни беше много приятно.Ще се радваме ако пак дойдеш на кафе с малкия.

# 82
Може и да дойда,ама прибирането после нагоре с количката не ми се нрави.

# 83
Аз ще ти помогна за количката, комшу! Не се притеснявай за тая работа Laughing Laughing Laughing

# 84
Айде,мами,в понеделник пак по същото време.

# 85
  • Стара Загора
Много ми липсват срещите ни.И аз искам да се включвам пак.Сигурно ще ми е криво да ви гледам с коремите,гадно е като вече няма кой да ви подритва.Но повече искам да си гушна малкото човече.Дано да е  по-скоро  Praynig

# 86
Да права си,Стаме,много по-добре е да си го гушнеш и ти  пожелавам от все сърце това да е възможно по-скоро.

# 87
Мен,не ми е криво без корема,напротив,почувствах едно облекчение,ама нали бях паника голяма.А да ви кажа,че в интернет си поръчах шезлонг нов,с люлеещ механизъм за 49 лева,та ако искате да си купувате нещо от онзи магазин първо вижте на новата стока колко е цената.Аз не мисля,че е редно втора употреба да е 30 лева,а нов ,които  се люлее да е 49 лева.

# 88
Стаменче,ще се включваш със Симеончо.Simple Smile

# 89
Здравейте,нова среща в сряда 9.30

Общи условия

Активация на акаунт