Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 699
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Почивка събота и неделя, и нова среща в понеделник - 9.30 на часовника!

# 91
Нали утре в 9:30 на часовника Simple Smile)

# 92
Да,там сме пак по същото време.

# 93
Здравейте,мами,хайде в сряда пак на същото място в 10.00ч.

# 94
  • Стара Загора
Мамчета,хайде организирайте се някой път и да дойдете към моя квартал на кафенце.Ние сме готови за разходка към 10:00.Нямам минутки в телефона и не мога да звънна,така че уговорете се нещо и ми пишете за кога сте се разбрали.

# 95
Ее,Стаменче,утре си отивам в Хасково ...тцтцт

# 96
За утре вече сме се уговорили,но като се видим ще говорим евентуално за петък,ако и ти си съгласна естествено.Ще ти звънна веднага щом се разберем нещо.Целувки на Симеон.

# 97
Стаменче, утре като се видим на кафето ще се разберем кога да дойдем и ще ти звъннем. Нямаме търпение да ви видим Hug

# 98
Ееееееееееееееееее, мами - имаме ново попълнение-мама Нели е родила момченцето си, не знам подробности засега, но се надявам, че са добре. Joy Joy Joy

# 99
Здравейте,мами.Идвам да ви съобщя радостната вест:мама Нели е родила днес сутринта своето прекрасно момченце.И двамата са добре.Чакаме за повече подробности.Да им е жив и здрав и много,много да ги радва.

# 100
Момичета,да променим срещата за петък-да бъде пак на часовника в 10.00ч.защото Стамена ще има гости и няма да може да дойде.Ако искате да го оставим за другата седмица,хем да дойде и Татяна и Елито.Който е съгласен за петък да пише,че да не се окажа сама на срещата Grinning

# 101
Там съм, Дани, няма проблем!
Обадих се на Нели- добре са, малкия се е родил 3150 гр. - направо супер.
Приятна вечер на всички!!!

# 102
Аз днес (петък) няма да мога да дойда,но от понеделник пак съм свободна.

# 103
Здравейте,момичета.Хайде да се видим в понеделник в 11.00ч.по-късно,понеже двете със Светла сме на лекар от 10 и 10.30ч.Хайде пишете и чакаме и Татяна с малкия Пепинио Simple Smile и всички останали.Приятна събота и неделя.

# 104
ок аз ще дойда в 11 на часовника. Приятна събота и неделя  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт