Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Здравейте!Уговорете се нещо на кафето,аз съм свободна вече.Извинявам се за петък,но нашите не бяха идвали 2 седмици и искаха да си го видят внука Simple Smile

# 106
  • Стара Загора
Здравейте момичета, ние от вчера сме си в нас и се учим да се кърмим, че там го дохранвахме с АМ и сега е голям зор. Добре сме засега и ако сме все така и другата седмица е хубаво времето може да се присъединим към кафетата Simple Smile Липсвате ми всички! Целувки от нас  Simple Smile

# 107
Нели,добре дошли у дома.Много се радваме,че всичко е наред и се надяваме скоро да се видим.А ние останалите от групата хайде в сряда в 10.00ч.Ще чакаме Елито и Татяна да дойдат.

# 108
Добре дошла и от нас, Нели!
Мнага се радвам, че всичко е наред и най-важното -че имаш кърма. 
Чакам с нетърпение да се видим!!!
Между другото така и не разбрах как кръстихте малкия юнак? Joy Joy Joy

# 109
Аз си удължих престоя при майка,мисля да се връщам тази недея.След една седмица ме чакайте на кафето .

# 110
  • Стара Загора
Пробвахме го като ни го донесоха с таткото, на Тома не реагира, но на Никола направи една физиономия и решихме, че си е разпознал името и така го кръстихме Никола  Laughing Laughing Laughing

# 111
Здравейте момичета,хайде починете събота и неделя и в понеделник ви искам всички на линия.Без да ми се ослушвате  Grinning. Нели,страхотно име сте избрали със здраве да го носи малкия Никола.Татянче,хайде стига хайманосва,прибирай се вече и в понеделник доведи малкия Пепинио,че да се види с набора си Симеон и да ги запознаем Heart Eyes Момичета майтапа настрана,но дано да е хубаво времето и да се видим в понеделник в 10.00ч.на часовника.Целувки на всички.

# 112
Радвам се,че се сещате за мен.Много ми липсвате,всички.Аз в неделя се прибирам.Целувки от Хасково Simple Smile)

# 113
Момичета,нова среща в сряда в 10.00ч.

# 114
  • Стара Загора
Нели не се ослушвай! Идвай и ти утре,да запознаем наборите  Grinning

# 115
Да да да напълно подкрепям Стамена,ще е чудесно да дойдат всички нови бебета Grinning

# 116
И аз съм с вас в сряда,да си наваксам че в понеделник  изтървах всичко.  Grinning

# 117
Здравейте момичета,идвам за да ви съобщя радостната вест,че още едно бебе от групата се появи на бял свят.Вчера Радина е родила в 21.35ч. естествено ,малкия човек тежи 3.250.Това е засега което знам.Да им е жив и здрав и много да ги радва.А с вас ще се видим в понеделник в 10.00ч.Приятна почивка.

# 118
  • Бургас
Здравейте и от мен, да се разпиша в тази тема.

Приемате ли нови попълнения?

# 119
Добре си дошла в групата Kalinka Malinka!
Утре в 10.00 ч. имаме среща на пейките пред универсалния. Не можеш да ни сбъркаш-ще сме най-малко 3 бременни и дай боже и мами с колички!!!
Заповядай при нас - имаме нужда от нови попълнения...

Общи условия

Активация на акаунт