Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 705
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Хайде в понеделник пак в 10.00ч. и се обличайте добре,че го дават доста по-хладничко.

# 121
Привет и от мен.Дали ще е възможно и аз да се присъединя към вас, защото от всичките ми приятелки аз съм първата бременна и когато заговоря за това всички ме гледат .............. неразбиращо и странно.........

# 122
  • Стара Загора
Естествено,че може Simple Smile присъединявай се,че и без това много намаляха бременните.Вече сме смесена група-едни с коремите,други с количките Simple Smile Аз незнам дали ще успея утре,ако вали няма да го изкарвам мишока,но другите мами имат среща в 10 на часовника,със сигурност ще се радват на нови попълнения.
Хубав ден! Hug

# 123
Благодаря за гостоприемството!  Simple Smile За съжаление утре ще трябва да пропусна имам час при доки,  но следващият път ще съм с вас. Спорен ден и от мен !

# 124
Нова среща в сряда в 10.00ч. на часовника.

# 125
Вече минаваме на зимно време...
Срещата в петък е в 11.00 ч. на часовника!

# 126
И аз да се присъедия към вас Simple Smile Още малко остана и с милото се прибираме към Ст.Загора Simple Smile Надявам се ако срещите ви продължат и зимно време да приемете още една бъдеща мама  Mr. Green

# 127
Стаменче,какво става с теб?Не си излизала с мамите от много време Simple Smile

# 128
Хайде, честито ни ново попълнение в групата! Мама Петя е родила днес момче-3500 гр. -с няколко шева е, но иначе всичко е наред! Повече подробности - утре.

# 129
Хайде, честито ни ново попълнение в групата! Мама Петя е родила днес момче-3500 гр. -с няколко шева е, но иначе всичко е наред! Повече подробности - утре.

Честито   bouquet Да са живи и здрави Simple Smile

# 130
  • Стара Загора
Аз със закъснение разбрах хубавата новина! Честито на новото мамче, да са живи и здрави и много да я радва момчето! Момичета нас ни мъчат колики и безсъние и не знам кога ще се присъединя на кафе, но ще ви следя /звъня/ Simple Smile

# 131
Нова среща-сряда в 11.00 ч. на същото място!
Организирайте се, че днес бяхме много малко! Лека вечер на всички!!!

# 132
Срещата в петък е направо в 11.00 ч. в ресторант-градина " Етно " - на бул. Столетов! Заповядайте да използваме топлото време, че май е на свършване.

# 133
Здравейте,бях се записала в темата,но все не ми остава време да се организирам и да дойда да се запознаем.Докато се оправим сис сина ми сутрин и да се придвижим до центъра и Вие сте си изпили кафето.В понеделник 22.10 от 12ч пред Общината ще има протест на майките за ниските детски и майчинство.Във Facebook ме поканиха,ще се проведе във всички градове в страната.Който има желание може да се присъедини.

# 134
хуху благодаря на всички за пожеланията и за есемесите.Ние сме добре вкъщи сме си и сега се учим кога ще ядем кога ще спим.за сега не се оплаквам добре си похапваме и сме спокоини дано времето се задържи така топло за да може да излезем скоро.

Общи условия

Активация на акаунт