Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Разбира се,че ще се присъединим и ние към протеста в понеделник пред общината.Нашата уговорка е да се съберем в 11.45ч.на часовника и оттам да тръгнем.Така че нека заповядат всички,които искат,пък и хем да се запознаем.Петенце,целувки на малкия Дани и ви очакваме скоро.

# 136
Здравейте, бъдещи и настоящи майчета. Аз от скоро съм мама и днес реших да се поразровя и да потърся компания от Стара Загора, защото нямам нито една бременна приятелка или пък такава с бебче. Продължават ли още срещите ви и мога ли да се присъединя към вас? Ние с малкия излизаме всеки ден, ако времето позволява. Ще се радвам да се запознаем и да обменяме опит и съвети. Лек ден Simple Smile

# 137
Здрасти,дрещите продълвашат да.Едните са още  с кореми,другите сме с колички.Моето детенце днес прави 3 месеца,но аз сега не съм в Стз,а в Хасково,разбира се ще се срещнем Simple Smile

# 138
Кажете при кой педиатър си записахте децата,в чудене съм,а няма време

# 139
milanova123, честити ви три месеца  Simple Smile Ние на 9-ти правим три  Simple Smile Чакам тогава, ако се разберете нещо за среща и аз ще се включа.
kat-bati, аз си записах детето при личната, в Детска поликлиника. Иначе сме се разбрали с нея, ако има нужда, да ми дава направление и да ходя при д-р Големанова.  Тя е чудесен специалист, но за съжаление не можеше да запиша там детето. При нея се ходи при някакви по-сериозни проблеми с направление или пък на частно. Дано другите майки ти помогнат.

# 140
kat-bati,Стефан Банов,личната ми работи с него,не дава направление.просто все му звънкам Simple Smile

# 141
  • Стара Загора
kat-bati, и аз съм го записала при нашата лична лекарка за консултациите.При някакъв проблем ми дава направление и ходим при Големанова,много съм доволна от нея.

# 142
# 143
Здравейте, момичета! Приемате ли нови попълнения в групата?

# 144
Явно темата не е много активна или майките нямат време да пишат  Wink

# 145
  • Стара Загора
Здравейте, приемаме нови бъдещи и настоящи мами, само където напоследък на мен специално не ми остава време да пиша Simple Smile И аз излизам с малкия, когато времето е хубаво и ако има среща се присъединявам към кафето/обяда. Този месец чакаме три бъдещи мами да се срещнат със своите бебчета Simple Smile

# 146
Ние вчера и днес не сме излизали, че е доста студено, пък малкия нещо има сополки. Утре май го даваха да вали, но не съм сигурна. Някоя мама ако реши да излиза, моля да пише, че ми омръзна да излизам сама като лудите или пък с майка ми. Успех и леко раждане на тези, на които им предстои   bouquet

# 147
Деси,другата седмица се прибирам в Стз,може би ще излизаме с нашия приятел Ники,ще пиша тук Simple Smile.Ти къде живееш?

# 148
Аз живея под Аязмото, малко преди кръговото. Има ли някой в този район? Ние още не сме ходили на разходка из Аязмото, защото там е още по-скучно за сам човек, затова все слизам до центъра  Simple Smile
За щастие времето е супер и с малчо ще излизаме към обяд. Някоя друга мама за разходка днес?

# 149
Деси,аз съм тоюно там до кръговото на Аязмото,още една мама дето се събираме живее там,тя вчера роди:)..Е супер,ще има някой които живее до нас,много съм щастлива,супер.Аз съм точно до кръговото:)))) Hug Hug Hug Hug Hug...Чакай идвам си в неделята Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт