Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Еее супер  Grinning Много се радвам  Hug Ние сме в един панелен блок на Августа Траяна и Майора. Той е доста голям, на буквата П е разположен. Чакам те  Grinning Дано времето да е хубаво и да позволява разходки  Hug

# 151
milanova123, вие утре кога се прибирате и мислите ли да излизате на разходка? Ние днес не се разхождахме и малкия е много крив, утре задължително трябва да го изкарам. Чакам те да пишеш, ако ще излизате  Grinning

# 152
Деси,здрасти!!Утре ще ходим на консултация към 11-11:30,хайде ела с нас и после ще пием кафета с едни други мами:).АКо видиш тук отговора пиши,дали си съгласна,ако искаш в 11 до пицарията да се чакаме Simple Smile

# 153
Ей, къде се изгубихме всички!?!?
Как сте, мамчета? Как са бебоците? Пишете по някой ред!
Ние сме добре, нагаждаме режима на хранене и спане и така.
Въпрос към кърмещите мами- как ги кърмите-на 3 часа или на поискване?!
Нашата педиатърка каза да и давам когато поиска, защото кърмата се усвоявала по-добре от АМ и децата по-бързо огладняват. Изобщо да не спазвам 3-те часа newsm78

# 154
  • Бургас
Здравейте! Аз така и не успях да се включа в срещите ви докато беше топло времето. Пък сега излизате ли?
Искам да питам, има ли някъде лекции за бременни? Освен в НиаМед? Едно време списание 9 месеца правеха, но сега няма.

Ети, най-добре е да кърмиш на поискване. Така и бебето ще е по-спокойно. Аз моята дъщеря и на половин час съм я кърмела на моменти. Rolling Eyes Но и като че ли коликите по-леко минават така. Гушкай и кърми без да се притесняваш. Няма как да го разглезиш!  Hug И да, на децата на АМ им трябват 3 часа разлика, но другите - не.

# 155
eti_1974 Честито бебче!Аз сина ми го кърмих на поискване,сега незнам как ще се развият нещата

# 156
  Аз мисля,че не винаги,когато детето плаче то плаче от глад.Не може поне според мен,по цял ден да се суче на някви разнообразни интервали,в които нито знаеш,то наядено ли,какво иска.От 2 до 3 часа са ок интервал за кърма,но по-млако от 2 часа,не мисля.Другото,което е и майката е човек,не може да се къъърми по цяло денонощие,и пак и пак.В крайна сметка,по добре на някакъв интервал,отколкото да се привикне да хапва по малко,по малко на по 1 час и да добие такъв навик.Тогава според мен няма да се знае защо бебето плаче,може да е от колики за сън и така,поне това е моето мнение.
  Другото,което е бебетата шървите три месеци имат силно развит сукателен рефлекс,може просто да иска да си суче,без да яде,това значи ли че жената трябва да предлага постоянно гърда?Ми според мен-не,има си и биберони за тая цел,не цици Simple Smile) Embarassed Embarassed Embarassed

# 157
  • Бургас
Не може да искаш новородено да има режим от два-три часа, при положение, че то постоянно си е набавяло каквото му трябва. Не може да сте скачени 6 месеца непрекъснано, разбира се, но не е и толкова фатално за определен кратък период. Няма да привикне толкова.  Peace
За биберона, нямам какво да кажа...  Outta Joint

# 158
Всеки си знае,как да си гледа детето,какво за биберона няма да кажеш,какво му е лошото??Ако беше толкова неприемливо и лошо нямаше 90% от децата да имат биберонки и да ги продават.Какво значи точно режим и такива,за мен не е нормално пък да кърмиш на половин един час,всеки си има мнение и си знае.Едно новородено иска само са спинка да яде и да чувства майчината топлина,ако яде на половин час,какъв съм ще има и няма ли то да е изнервено?Вечно гладно и недоспано??

# 159
За това и в болницата-и навсякъде и по чужди сайтове пише,кърмето бебето на поискване на 2-3 часа,ако то изкарва по половин час,то значи че кърмата не ти стига или трябва да дохранваш,или пък на един.
 Не съм открила аз топлата вода за тези 2-3 часа-това се практикува в световен мащаб.

# 160
Какво става момичета, никой не пише вече тука??? Ама как да пишем то по цял ден си говорим по скайпове, телефони, срещиии...Но нека не си занемаряваме темата Simple Smile

# 161
Да се похваля на 13.12 родих сина ми Георги 4000гр 52 см.Всичко мина  нормално.

# 162
Ооо,  честито мила. Нека да бъде здраво и много щастливо дете. Браво голямо бебе, таман на два-три месеца изгледано Simple Smile) хих

# 163
Привет на всички  Simple Smile
Искам да попитам как избирахте къде да родите- според болницата или според това къде работи лекаря, който ви е водил ЖК? Може ли малко информация   Rolling Eyes

# 164
Според мнения на други майки, горещо препоръчвам д-р. Д. Даков АГо или Снежана Узунова Аго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт