)
като вече старши
като вече старши 
Имам нужда .. поне аз
като вече старши 
Имам нужда .. поне аз 
Да ти е живо и здраво момченцето, много поводи за радост да имате покрай него !!! Като си отдъхнеш, от емоциите, сподели как мина раждането
, хубаво, че обърна внимание, че темичката е към края си. Действай по новата аз съм с две ръце за 
40 лв е прегледа. Първата морфология е в 13 седмица, щом си в 10 след седмица му звънкай да си запазиш час, за дата когато ще си вече в 13 г.с.
, да ти е живо и здраво слънчицето и много, много да ви радва и слушка! Надявам се всичко да е минало добре, ще разкажеш, когато можеш!

Днес няма да мога да дойда на творени врати на АГ,а така ми се пийваше кафе с вас
Малката е болна и сме вкъщи,няма на кого да я оставя ММ е на работа..Жалко. Юлия ти как си?Аз нито от време на време някоя подготвителна контракцийка,а странно бебо не е много активен вече
Ако има музика в родилна зала ще е супер
На лекцията в Уникато,акушерката какви сладки приказки изприказва..за системата на пример.Като решат,че трябва кой ще те остави да не искаш..А иначе си има анестезиолог дежурен,сигурна съм от предния път.Пък и недай си боже ако тръгнеш нормално да раждаш и нещо се обърка нали трябва да те приспят и да направят секцио.
Аз бях в 3-та стая
Да, има музика
Мен ме приеха в 6:15ч и в 15:10ч родих. Бях без избор на екип. Моята принцеса реши да се появи на първият ден от 9-тия месец и се появих в АГ-то даже и без багаж. Мъжът ми ходи да ми купува нещата. В предродилна зала докато бях цяла сутрин слушах радиото, което акушерките бяха пуснали. Аз също останах доволна от отношението там. Спряха музиката само докато ме шиха. Попитах защо и докторката каза, че работела по-добре без музика

Слагат ли ти болкоуспокояващо, упойка, нещо? За много майки това е най-гадното, но неприятно като усещане или болка нетърпима
Препоръчани теми