Бъдеши майки от Стара загора.

• 42 689
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета, бих искала и аз да се включа в бъдещите мами от Стара Загора . В 10 седмица съм и искам да попитам , знаете ли кой прави най-добра ФМ тук? Честито на delyanka !!!!
Здравей! Води се, че най-добрата техника за ФМ има д-р Тодоров. Аз лично не съм ходила и не съм си правила ФМ Simple Smile
Аз се чудя доста , въпреки че ми е рано още ... а знаеш ли на каква цена е при него горе долу  newsm78  bouquet

# 646
vanchetoo аз лично и при двете бременности ходих при Тодоров за ФМ ,не знам дали е най-добрия ,но доста мами ходят при него и са доволни ,цената е 40 лв,ако желаеш си носи диск или флашка ,за да ти направи запис (за бебчо да му го показваш след време Grinning)

# 647
vanchetoo аз лично и при двете бременности ходих при Тодоров за ФМ ,не знам дали е най-добрия ,но доста мами ходят при него и са доволни ,цената е 40 лв,ако желаеш си носи диск или флашка ,за да ти направи запис (за бебчо да му го показваш след време Grinning)
Ауу това със записа е много сладкоо супер идея !! Благодаря Ви за бързите отговори!!!  Hug  bouquet

# 648
Момичета понеже скоро ще свърши тази тема, защото сега ги заключвали на 50-та страница. Искате ли да направим нова и да продължим да пишем там? Ще е бъдещи майки от Стара Загора 2 и така ще продължат да се включват и нови мами, а ние ще можем да им даваме акъли  Blush като вече старши  Joy

# 649
Момичета понеже скоро ще свърши тази тема, защото сега ги заключвали на 50-та страница. Искате ли да направим нова и да продължим да пишем там? Ще е бъдещи майки от Стара Загора 2 и така ще продължат да се включват и нови мами, а ние ще можем да им даваме акъли  Blush като вече старши  Joy
Добра идея !!  Peace Имам нужда .. поне аз   bouquet

# 650
Добра идея !!  Peace Имам нужда .. поне аз   bouquet
Ще задействам нещата, има време до края на тази Simple Smile

# 651
Делянка , честито, мила !!! smile3525  Да ти е живо и здраво момченцето, много поводи за радост да имате покрай него !!! Като си отдъхнеш, от емоциите, сподели как мина раждането  newsm10
Krassyto_zgsmile3501 , хубаво, че обърна внимание, че темичката е към края си. Действай по новата аз съм с две ръце за Simple Smile
vanchetoo , и за мен Тодоров е най - добрият Simple Smile 40 лв е прегледа. Първата морфология е в 13 седмица, щом си в 10 след седмица му звънкай да си запазиш час, за дата когато ще си вече в 13 г.с.

# 652
Честито бебче на Делянка и от мен Hug Да е живо и здраво и много щастливо!
Подкрепям Краси относно темата, макар и рядко да се вкючвам тук Embarassed
Моите ФМ ми ги прави Салджийска, като цената на едната е 90лв.

# 653
Честито, Делянка   bouquet, да ти е живо и здраво слънчицето и много, много да ви радва и слушка! Надявам се всичко да е минало добре, ще разкажеш, когато можеш!
Краси, за темата- много хубаво, човек се разтоварва пък и доста неща научава тук. Благодаря ти и за информацията за тоневете, не бях съвсем сигурна какво се прави  Hug
Ванче, добре дошла, ако ФМ е да огледат всяко органче на тялото не бебчо, мен ме гледаха в 21 седмица май беше. Не съм плащала нищо.
Момичета, утре ще съм  пред АГ в 12:50.

# 654
 За мамите ,  които ще идват днес на отворени врати , може да се видим- 4  стая съм.  За раждането - при мен  стана много бързо.  Към  11 часа отидох до болницата ,  докато ме прегледат  и  оправят стана  към  12 ,пуснаха ми система и  в  14:00  родих  нормално.  Не  е  толкова страшно ,  а  и за  сега се държат много добре тук.  Ако нещо друго ви интересува  пишете ми.  А и да кажа, че  наистина  има  музика,  ама  я чух ,  като  свърши  всичко  Simple Smile

# 655
Делянка, радвам се, че всичко с теб и бебо е наред! Къде има музика, в родилна зала ли? При кой лекар се падна? Аз ще ходя днес до АГ-то, но не на отворените врати, а за запис и не знам на кой етаж ще ме качат. Успех и скорошно изписване!

# 656
Първо честито на Делянка,да сте живи и здрави-голям мъж си родила браво!!!  bouquet
После да кажа запис на тонове мисля,че се поема от ЗК,защото като ходих последния път  и доки ме пита за ЕГН-то ми Peace Днес няма да мога да дойда на творени врати на АГ,а така ми се пийваше кафе с вас Sad Малката е болна и сме вкъщи,няма на кого да я оставя ММ е на работа..Жалко. Юлия ти как си?Аз нито от време на време някоя подготвителна контракцийка,а странно бебо не е много активен вече Thinking Ако има музика в родилна зала ще е супер  Grinning На лекцията в Уникато,акушерката какви сладки приказки изприказва..за системата на пример.Като решат,че трябва кой ще те остави да не искаш..А иначе си има анестезиолог дежурен,сигурна съм от предния път.Пък и недай си боже ако тръгнеш нормално да раждаш и нещо се обърка нали трябва да те приспят и да направят секцио.

# 657
Дилянка, супер, че всичко е минало добре Simple Smile Аз бях в 3-та стая Simple Smile Да, има музика Simple Smile Мен ме приеха в 6:15ч и в 15:10ч родих. Бях без избор на екип. Моята принцеса реши да се появи на първият ден от 9-тия месец и се появих в АГ-то даже и без багаж. Мъжът ми ходи да ми купува нещата. В предродилна зала докато бях цяла сутрин слушах радиото, което акушерките бяха пуснали. Аз също останах доволна от отношението там. Спряха музиката само докато ме шиха. Попитах защо и докторката каза, че работела по-добре без музика  Grinning

# 658
Спряха музиката само докато ме шиха. Попитах защо и докторката каза, че работела по-добре без музика  Grinning

А може ли да споделиш за шиенето... От това най-много ме е страх Simple Smile Слагат ли ти болкоуспокояващо, упойка, нещо? За много майки това е най-гадното, но неприятно като усещане или болка нетърпима  newsm78
Иначе за отношение и аз чух, че се отнасят добре напоследък с родилките  newsm10

# 659
Добре момичета,след едно нормално раждане,отдолу не е ли изтръпнало всичко,и без упойка не става ли?

Общи условия

Активация на акаунт