Звездни компромати-140

• 64 351
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Чудя се кое е по-страшно, да изглеждаш като бустанско плашило, или да си проста като бустанска селянка ...
Аре ся, завиждаш! Wink
Няма мъШ, който да не я желае. Crazy

За Сиракови съм много съгласна. Peace

# 151
  • До морето
Аз пък не мога да разбера защо всеки път когато някой каже нещо негативно за Николета и се появява някоя нейна фенка и обявява "Да, ама Алисия е по- грозна или по-проста, или бостанско плашило...." Понеже няма как да оспорим истината, дай да кажем нещо за Алисия.Като е толкова възвишена Николета що все я сравнявате с Алисия не мога да разбера. Оставете я Алисия на мира!Сега се коментира интервю на НиЛо! Дали Николета е красива и секси всеки сам си преценява, но е факт безспорен, че е тъпа, та чак вдлъбната и това колко е умна/проста/красива/грозна Алисия, в случая няма никакво значение!

Обратното също е валидно!

# 152
Честно казано, нито една от двете не ме интересува. НО както преди за мен Николетка беше хубавка и кокетна, а Алисия безлична, така първата сега е пълна самовлюбена простакеса, а Алисия с 5 точки по-напред.  Crazy

# 153
е не, не издържам! Пускам си интервюто  Mr. Green

едит: още малко по темата http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1403060  Joy

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 21:07 от malka_mravka

# 154
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли линк  bouquet?

# 155
http://play.novatv.bg/play/274336/  след пъвия час  Laughing

едит: има сериозни комплекси от бившата на мъжа си Joy

# 156
Благодаря  bouquet

# 157
  • In The Middle Of Nowhere
Аз сега съм на Емилия... не можа да познае Андреа и я обърка с една абитуриентка/т.нар Розова феерия, ако се сещате/..

# 158
Каква майка е тази Николета...  ooooh! Тя ще си ходела по дискотеки, защото е млада, пък детето имало кой да го гледа...  Sick

# 159
Охх, плашещо тъпа е newsm43. Жените в затвора били с грим и маникюр ooooh! Tired

# 160
Мъжете бандюги и се видели интелигентни, а затворничките и станали приятелки.  CrazyJoy

# 161
И аз се облещих като чух Емилия да казва за онова розово недоразумение, че е Андрея!  Crazy

# 162
Сестра на Николета е красива, но също плашещо ограничена Rolling Eyes

Емилия Кларк, пак, отново, в сериала е в пъти по-хубава
Кит Харингтън, още, и още, сладко джобно гадже e Heart Eyes

# 163
  • Miami
По-тъпо интервю от това с Николета не бях гледала  ooooh! Въпросите от тъп по тъп, ама то пък какво да я питат милата... Добре, че се омъжи за Велерката, че да я търсят за интервюта, че с нейната не треторазрядна, ами никаква кариерка...

# 164

Toва Илиана Раева ли е? Ужасно прилича на София Лорен на младини! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт