Звездни компромати-140

• 64 350
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
  • Балчик
ако снимката е от днес , по скоро е бъзик към вчерашното интервю с Николета , тя нали си показа халката и годежният си пръстен  Mr. Green

Анди Гарсия и семейство са много симпатични  Heart Eyes , той ми е любимец .

# 211
ако снимката е от днес, по скоро е бъзик към вчерашното интервю с Николета, тя нали си показа халката и годежния пръстен Mr. Green

Wink

Кейт и Уилям

# 212
починала е актрисата, която играеше мисис Маклъски в Отчаяни съпруги - странното е, че в последната серия на сериала героинята й също почина Tired
http://tv.yahoo.com/news/desperate-housewives-kathryn-joosten-di … 72-180325257.html

Ооо да, и мен много ме натъжи тази новина днес рано като видях поста на Марша Крос в туитър.
Да почива в мир, беше невероятна и допринесе много за сериала със своята специфична игра!

# 213
# 214
Адам Сандлър верно ходи само с анцузи. Crazy ooooh!

# 215

Че те на десните се носят?
Честито на влюбените! В пъти са ми по-симпатични от Божинови! Simple Smile
На дясната се носи венчалната халка ппри православните християни

# 216
# 217
# 218
  • София
извинете ме за тъпия въпрос, но уилоу смит момче или момиче е Thinking
мисля, че е момиче, защото, ако не бъркам имаше една песен момичешка, но като го гледам това същество, ми е точно като пеньо от биг брадър. уил смит ми е толкова симпатичен, но жена му ми е много антипатична, а за децата да не говоря ( знам, че не е хубаво така да се говори за деца, ама на нищо не приличат Whistling)

# 219
# 220
  • в пералнята
извинете ме за тъпия въпрос, но уилоу смит момче или момиче е Thinking
мисля, че е момиче, защото, ако не бъркам имаше една песен момичешка, но като го гледам това същество, ми е точно като пеньо от биг брадър. уил смит ми е толкова симпатичен, но жена му ми е много антипатична, а за децата да не говоря ( знам, че не е хубаво така да се говори за деца, ама на нищо не приличат Whistling)
И аз това се чудя, в повечето случаи прилича на много зле облечен скакалец.
А Ким е голяма сладурана! Heart Eyes

# 221
Момиче е, момиче. Grinning
На мен ми е симпатична, най-малкото защото е нестандартна.

# 222
ако снимката е от днес , по скоро е бъзик към вчерашното интервю с Николета , тя нали си показа халката и годежният си пръстен  Mr. Green
е, то ако е заради това, тези двамата и те се принизиха до нивото на Николета и Божинов, аз просто се чудя тези четиримата кухавели дали някога ще спрат да се излагат  Tired

# 223
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Макконъхи да не се къпе в кръв на девици, неостаряващ е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 224
  • ...край Дунава
Макконъхи да не се къпе в кръв на девици, неостаряващ е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не знам, но с радост бих му предложила да се окъпе в моята Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт