Звездни компромати-140

• 64 351
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
  • До сърцето...
Новата приятелка на Адам Лавин. И тази е моделка от Намибия.
На мен много ми харесваха като двойка с рускинята.

Еее... Ливайн  Heart Eyes ми е слабост!!! таз новата му, Behati Prinsloo, не ми харесва, ама и тя от редиците на Victoria's Secret!!  Mr. Green

И аз съм на мнение, че с Анна Вялицина бяха по-готина двойка!

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 15:42 от Radika

# 121
  • София
Новата приятелка на Адам Лавин. И тази е моделка от Намибия.
На мен много ми харесваха като двойка с рускинята.
Еее... Ливайн  Heart Eyes ми е слабост!!!
И на мен също! За съжаление изобщо не съм конкуренция на ангелите.  Mr. Green

# 122
Николета при "Марти" Карбовски. Определя раждането като най-грандиозното събитие в живота си. И определя кариерата на Алисия като "треторазрядна". Не, не, не мога да изтърпя тази велика мисъл, спирам да гледам.

# 123
  • където ми харесва
Николета при "Марти" Карбовски. Определя раждането като най-грандиозното събитие в живота си. И определя кариерата на Алисия като "треторазрядна". Не знам дори защо го гледам... Simple Smile
Не че нещо, но много майки определят раждането на първото с дете за грандиозно!

# 124
  • София
Николета при "Марти" Карбовски. Определя раждането като най-грандиозното събитие в живота си. И определя кариерата на Алисия като "треторазрядна". Не знам дори защо го гледам... Simple Smile
и че алисия никога не била фактор в живота й Joy

# 125
  • София
Интервюто с НиБо в р-нт Лебед ли е?

# 126
А, много моля, аз само препредадох. Simple Smile

# 127
А, много моля, аз само препредадох. Simple Smile
сестра и каза, че: само помагала във възпитанието на детето, какво възпитание на 2 месечно бебе...... hahahaискала още едно момченце да бъдело и приключвали Joy толкова е  ooooh!

# 128
Не знам, но е изтъкана от секс тая мадама. Много е секси, дори не я слушам, само я гледам.
Спрете си звука и ще видите. Grinning

# 129
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Секси са умните, интересните жени. Какво секси има в празния поглед и висналата долна устна на Николета Embarassed?

# 130
Не знам, но е изтъкана от секс тая мадама. Много е секси, дори не я слушам, само я гледам.
Спрете си звука и ще видите. Grinning
hahahaявно имаме различни критерии за секси Rolling Eyes
на мен, ми е постна и обикновена

# 131
  • София
Секси са умните, интересните жени. Какво секси има в празния поглед и висналата долна устна на Николета Embarassed?
Joy  Peace
Особено джуката.  Laughing

# 132
Joy  Peace
Особено джуката.  Laughing
кой знае колко тренировки е имало, за да докара този умопомрачителен ефект, ето шанталчето се впечатли, а вие........ Naughtyнищо не разбирате , ей Mr. Green

# 133
# 134
Завиждате, завиждате Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт