Звездни компромати-140

• 64 350
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Хмм..Риана веднъж е руса, веднъж е чернокоса...  newsm78

# 407
Хмм..Риана веднъж е руса, веднъж е чернокоса...  newsm78
А корените и  #2gunfire

# 408
Като цигленце е Simple Smile Даже май те се боядисват по-често Wink

# 409
Понеже сте коментирали уникалната ''творба'' на Азис за Рефан ето още едно извращение от негова страна, но в комбинация с Андреа....Още се чудя кое е по зле....

# 410

Какво ли....

# 411
  • София
Тва за корените една фризьорка ми обяснявяше, че се прави нарочно, боядисват корените в тъмно, а надолу русото. Rolling Eyes

Лана Дел Рей  утешава  емоционален фен след като му дала автограф....хм...ревльо

Мила  Кунис,  ма къф е тоя корем от това момиче

Скаут  Уилис била арестувана за употреба на алкохол и използване на фалшив документ за самоличност

Надя Сулейман

Бетани Франкел

Сара  Джесика  Паркър и Матю Бродерик

Парис  Джаксън  при Опра, с баща си и с братята си, Принц/с  много прилича на баща си

Кейт  Бекинсейл, 1, 2, 3

Шерил  Кроу  със сина си

Натали  Портман и Крисчън Бейл

Патриша Крентцил прекалила  със  солариума и бронзиращите  продукти, тази е обвинена, че води 5-годишната си дъщеричка на солариум, учителят на детето е забелязал изгаряния по кожата на малката.Патриша отрича, но пък докато е била бременна също е ходела на солариум, малката с баща си и брат си

съпругът на Марая  Ник  Кенън, ---

Арета  Франклин  получава почетна степен от Принстън

Линдзи

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 11:00 от КАРЧЕВА

# 412
 Тази бронзираната е чак страшна. Андреа, ако надничаш тук вземи поука!

# 413
# 414
Вече започвам да си мисля, че продесионален фотограф спи в къщата на Николета и Валери... Всеки ден професионални снимки.... И по някоя и друга с телефона на Николетка в банята/тоалетната..

# 415
# 416
# 417
# 418
Хайде на Рожден Ден! Рафаел Надал е вече на 26 години! Празненството е било в Париж. Честито!

1 2 3 4

И още от Надал: 1 2 3
Toзи пък си е жив циганин, махалите са пълни с негови копия, не знам как го смятате за красавец.

# 419
 За Рафа не знам, ама Кристиано Роналдо си ми е цигане на мен , не знам за каква модна икона го имат. Особено в началото на кариерата му, бях пускала снимки, ами то в Пловдив в Шекер махала пълно с негови двойници...

Общи условия

Активация на акаунт