Бебешката количка - цяла наука за второ висше №17

• 60 590
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Angel_Dust много ти благодаря за предложението наистина е май най удачно, и ще се възползвам когато му дойде времето. Бих искала да попитам нещо както  момичето преди мен countessbathory за количка мона на чиполино някой може ли да даде коментар защото все още се колебая доста сериозно между двете и са ми на  кантар а и  незнам за повечето но това е важно решение  за една мама  независимо че ако има количка която не и е удобна може да я продаде но това коства време и  много занимавка а точно след раждане нито от двете го няма особено със второ дете. ПОздрави!!

# 661
monda исках да те попитам ,дали за тези модели столчета за кола -които си изброила със сигурност ще паснат на MAMAS AND PAPAS SOLA? Адапторите какви трябва да са - да търся марка MAmas and Papas  или на Макси кози ? Могат и други да се вкл.ако са запознати.

Също исках да попитам дали мога да изкарам зимата с летният кош + едно зимно чувалче ?Като се има предвид ,че бебка ще се роди през август?

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 09:40 от d05

# 662
  • София
Така и не получих отзиви тук за Чиполино Лумина, но да ви кажа, че реших да я поръчам и се надявам, че е правилен избора. Ще споделя, като я получа и имам впечатления Peace Peace

# 663
  • София
Виждала съм много мами да я бутат, но просто нямам идея за нея никаква! Никога не съм я разглеждала. Хубаво беше да я видиш на живо преди да я купиш, но щом си я поръчала вече - да ти е честита и да я ползваш много Simple Smile

# 664
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това http://philandteds.com/nz/Products/Push/promenade#adaptability е добър вариант за породени деца. Има и така харесваните от мен големи сенници.

# 665
  • София
Виждала съм много мами да я бутат, но просто нямам идея за нея никаква! Никога не съм я разглеждала. Хубаво беше да я видиш на живо преди да я купиш, но щом си я поръчала вече - да ти е честита и да я ползваш много Simple Smile

Видях я, видях я Mr. Green Mr. Green Благодаря за пожеланието  smile3525 Хареса ми много. Чудех се между нея, Чиполино Нана и Кенгуру Виктория, но тази най-ме грабна Party Надявам се да не съм сгрешила Peace Praynig

# 666
здравейте момичета Simple Smile, я кажете нещо за няколко колички-
1. Mamas and Papas -Sola
2. Mamas and Papas -Lumi nax
3.http://www.bebemagazin.eu/product_info.php?manufacturers_id=9&am … 20ed774d1c4137ef4
Благодаря ви предварително  balloon

# 667
да се поправя Мamas § Рapas-luna-mix  Grinning

# 668
  • Sofia
elsi ..тези предните колелца ми се виждат малко нестабилни ако например се наложи да изляза по време на сняг. Ние живеем сами в апартамент и мъжа ми е по цял ден на на работа и дори за 10 мин. няма на кой да си оставя детето и бъдещето бебче за да отида до магазина и в каквито и условия ще ми се налага да излизам с количката!! Поздрави!!

Предните колела, когато не са застопорени се въртят на 360 гр., което е направено за улеснение по принцип, но понякога застават напречно на пътя пред препятствие и трябва леко да върнеш назад количката и да повдигнеш на задните гуми, за да преодолееш препятствието. Това е проблема с тях. Не са направени за безобразно разбити тротоари Grinning На сняг не помня да съм имала проблем, само че моето бебе се роди февруари и съм газила само утъпкани пътеки, не съм газила големи преспи.

повече ме притеснява, това което казваш - че си в апартамент и сама с 2-те деца. Ако взимаш абс-то прецени добре -
1. имаш ли стълби - не, че не са преодолими, но не става с вдигане на количката, а с вдигане и спускане на задни гуми
2. широчината и дълбочината на асансьора - трябва да влиза колата+голямото дете+теб.

Иначе, абс-то има бонус, че можеш освен в багажника да го товариш до безобразие с торби и по дръжките Mr. Green товарила съм го точно като муле с дисаги, които стърчат на по 0,5 м. настрани, не помръдва Laughing
виж все пак, за по-лека и компактна кола, те съветвам, а пък ако не си харесаш, грабвай едно абс и не му мисли толко, не е трудно да го продадеш като решиш и да смениш колата, аз така направих.

# 669
Elsi много ти благодаря,  много ми помогна в избора, аз съм на 5 етай но имам асансиор до самия партер и имам да изкачавам и слизам само 3 стъпала асансиора е голям а колата ми е комби така че мисля че това е идеалната количка , а ако става дума за преспи  това вече ще е заварено положение и тогава ако ми се наложи да изляза ще помоля комшийката за 10 мин. да изляза но вв такива моменти помагат мъжете и пазарят вместо теб след работа. И вече я поръчах, в незнам бебто какво ще е но и без това бях си харесала цвят който е кафяво бежов, така че всичко е ок. много ви благодаря дами за помоща мисля че направих перфектния избор, за количка.Ще продължа да следя темата с интерес. ПОздрави!!

# 670
МимитоСавова аз съм се спряла на Mamas and Papas Sola,виждала съм я на живо,една колежка я има и ми я похвали- каза ,че е доволна .

# 671
monda исках да те попитам ,дали за тези модели столчета за кола -които си изброила със сигурност ще паснат на MAMAS AND PAPAS SOLA? Адапторите какви трябва да са - да търся марка MAmas and Papas  или на Макси кози ? Могат и други да се вкл.ако са запознати.

Също исках да попитам дали мога да изкарам зимата с летният кош + едно зимно чувалче ?Като се има предвид ,че бебка ще се роди през август?
адапторите са на Mamas and papas и са едни и същи за cybex и maxi cosi.
А за зимата ни се струва поотворена,ако бебето ще е на до 6 м.

# 672
  • София
Днес ходих до Baby Life да разгледам Mamas'n'Papas Sola. Плюсовете за мен: непомпащи гуми,  големи задни и не от  най-малките предни единични колела, регулираща дръжка с множество позиции, лека като цяло и лесна за управление, маневрена. Недостатъци (според мен) - може да съм случила такъв модел, но механизмът на дръжката запъваше и като цяло с бая зор се задействаше, тапицерията на коша за новородено не се захващаше добре и самото дюшече вътре сякаш беше по-голямо от дъното на коша, доста е дълга сгъната, бебешкият кош е наличен само в черно и няма опция да можеш да закупиш първоначално само шасито с бебешкия кош; мисля си, че и багажникът можеше да е по-голям.
Гледах и елеа-та на бебе конфорт (като друг модел с непомпащи се гуми и чупеща дръжка), но е доста по-тежка и масивна. Хвърлих и по едно око на мима-та - джиджана е, но наистина ме съмнява като поотрасне малчуганът дали ще му е удобно в летния вариант, като му виснат крачетата под дължината на стъпенката, която ми се струва доста къса....

# 673
Здравейте,
Някой има ли лични впечатления за Чиполино Перфекта. Срещам само доволни коментари, но пък като цяло мнението за марката Чиполино не е добро и доста се обърквам.
Също така става ли за лятото?

# 674
З prostorдравейте дами и господа ако има . Харесала съм си количка chipolino mona   която ми изглежда много добре и с тези надуваеми гуми  е голям бонус видях че EsteLITart  е питала за нея също но не видях някой да дава по подробен или някакъв коментар ако може да ми кажете повечко за таи количка нова съм в това и ми се иска  вашето мнение . Благодаря!!
Кпличката е красива, но не мислиш ли че е доста тежка? Добави бебе и багаж, получават се към 25-30кг,дори и да не я носиш за мен е мн тежка.

Общи условия

Активация на акаунт