13-то Тортено предизвикателство

• 18 358
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Бях убедена, че това ще е темата, ндааааа.
Що такаа? Нещо подкупчета да не са раздавани, а аз да съм се прецакала  Mr. Green

# 271
  • варненка от София
Бях убедена, че това ще е темата, ндааааа.
Що такаа? Нещо подкупчета да не са раздавани, а аз да съм се прецакала  Mr. Green

Ами ти гласува за нея, Дими със сигурност за това е гласувала, щото зная какво пуска тя от доста време. Та така просто ми изникна като фаворит тази тема, въпреки, че не е моя. Ще го мисля кво ще е, то свещи, то посуди, алелуя...

# 272
Аз сега се замислих, дали и явното гласуване на наклонява везните, макар и подсъзнателно!  newsm78

# 273
Супер...каквото такова:) Обаче ми прави впечатление, че мнооого неприятни теми остават...все по-неприятни:) Възможно ли е да добавим нови теми в списъка или регламентът е такъв?

# 274
  • варненка от София
Не зная дали и Савенко не е гласувала за това, повлияна от ника си.

Мина, могат да се добавят теми, този момент го пропуснахме този път по инерция, ама следващия.

# 275
Егати темата!
Марулич,що никои не ни иска тия екшън герои .Нещо май като автомобилите са и те.
Каквото такова,във крайна сметка.

# 276
  • Пловдив
Чудна тема. Поне е благодатна от към идеи. Аз дали една бормашина да не направя Mr. Green

# 277
Мина, по принцип могат да са добавят смело теми.

Според мен няма лошо и сега ако има предложения да ги обсъдим и добавим към списъка, пък октомври ще гласуваме и за тях.....

Иначе - да, за темата гласувахме аз, Ани, Бубето, Дими, Нанчето.... Сложила съм табличка с гласовете в предишния пост  Mr. Green.

За мен темата е сууупер! направо нямах търпение да бъде избрана. Дано сега от мерак да не взема да се изложа!  Rolling Eyes

# 278
Предлагам малко теми:)
ВИНТИДЖ/ШАБИ ШИК
РЕТРО
ДЪРЖАВИ
СГРАДИ

# 279
  • София
Е, дочаках я тази тема, най-сетне. Simple Smile Помнещите вече казаха, че аз отдавна гласувам за нея и гласуууувам, гласууувам....Сега, наистина остава да не я пропусна, че човек до октомври знае ли какво може да се случи в световен и личен план:)
Хубаво лято на всички! Обръщайте повече внимание на нещата от бита и до октомври-ноември пак в Предизвикателството:)

# 280
  • Norge
Аз дали една бормашина да не направя Mr. Green
Хайде сега и ти бормашина!!! smile3515 Преди някой ден, точно си правя тук разни работи с нея, къде я оставих нависоко и какво я омаях после, та тя туп - първо на челото ми smile3537 и оттам - се спря (за малко) с острото право в крака ми. #2gunfire
Първо станах като Еднорог, а сега съм жълто-зелено-лилава и тук, и там. Joy

Мина, задаваш хубав въпрос.
И аз си го мислих. И дори смятам, че не пречи някои теми да се повторят. Примерно 3Д. Не защото ми е любима, опазил ме... Laughing Но защото е една много обширна тема и носи да бъде работена още веднъж. А и ние самите с течение на времето научаваме нови неща, вижданията ни се променят, със сигурност бихме подходили по-различно към нещо, което вече сме правили.
Та да, съгласна съм за добавянето на теми, има какво да се допълни.

# 281
Въх, Нелкааа  ooooh!

Е тамън ми излезна торта Кино  Crazy... нищо де!

# 282
  • варненка от София
Предлагам малко теми:)
ВИНТИДЖ/ШАБИ ШИК
РЕТРО
ДЪРЖАВИ
СГРАДИ

Мина, сгради вече мина предизвикателството. Държави също има нещо подобно, ако не се лъжа - по-скоро може да се обедини с етното. Ретрото и то влиза според мен в спомените и като цяло се препокрива с шабишика и винтиджа, но другите да кажат де.

# 283
  • варненка от София
Една тема ми се губи във времето, за нея се гласува, почти беше избрана и какво стана и не се осъществи май - но става дума за темата Цирк. Дими и Блу да се включат, че те също от началото действат и ако бъркам да ме поправят.

# 284
Държави и етно за мен са различни неща, съществуват доста етноси без собствена държава например:)) А винтиджът/шаби шикът могат да се зададат по-скоро като стил, а спомените и снимките могат да се представят далеч извън рамките на винтиджа и шабишика, така че пак ги намирам различни.

Общи условия

Активация на акаунт