13-то Тортено предизвикателство

• 18 358
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • Norge
За кое Въх? - За дрелката ми или за предложението за 3Д?  smile3533

----
Аз също не участвам от самото начало, нито съм следила редовно, поради което е възможно да дам грешни предложения.
Въртят ми се из главата примерно изделия от захарно тесто, без торта, да кажем картини - апликации, скулптури и пластики, сцени, такива неща.
Айсинг?  newsm78
Крем?  newsm78

# 286
  • Vaudreuil Canada
Аз пропуснах цялото предизвикателство - поздравления за участничките - страхотни неща видях.
Новата тема е страхотна дано да ми дойде по някое време вдъхновението че нещо съвсем съм го изгубила напоследък.

# 287
  • София
Хм, Марулче, мисля, че Цирк никога не се е падала, следователно не би следвало и да е отпадала...Нещо при копи-пест, ако се е изгубила. Мъгляво ми преминава нещо като спомен - имаше ли момент в който редактирахме, обединихме теми, за да не се разсейваме от дългия списък...ако тогава някъде сме го вмъкнали...

Подходът към формулиране на темите сме го обсъждали (то няма начин да не сме за цялото това време), има вариант темата и правилата да ограничават така, че разликата в изпълненията да е в техниката и таланта. Има вариант да се даде свобода на интерпретация, което не пречи на техниката и талантът да се изявят. Във времето си спомням, че се спряхме на това, да си дадем свобода, защото всичко това е за наш кеф, но времената се менят, хората също...може да се отпочне дискусия отново. Това, което аз намирам за важно в този Simple Smile формат Simple Smile  е да участват повече от желаещите, за да има различни погледи и повече мнения в обсъжданията - в смисъл темите да не са твърде тесни. Но творчеството все пак е свободолюбива птица и винаги ще намери начин да се измъкне от клетката. Накратко, това, което искам да кажа е - не ми пречат темите и тези да останат, и други да добавим, и да повторим...Дори и да не се отклонявам от буквалното чак толкова, колкото този път ( Embarassed), пак ще намеря себе си - все пак, ако се падне Торти числа, никой не ми опира пистолет в главата да правя торта 1-ца, нали Simple Smile

# 288
  • София
Аз съм много за тема Цирк, от мноого време си търся някой приятел да му спретна една, ноо за сега няма желаещи  Mr. Green

# 289
  • София
Здрвейте, в момента издирвам торта за рождения ден на дъщеря ми и ми дадоха идеята да попитам при вас. Дали някой има възможност и желание да изработи торта за четвъртия РД на момиченце, което в момента е голям фен на Ягодов сладкиш? Рожденият ден е в неделя и няма много време. Ако някой реши, може да пише тук или на л.с.
Хубав ден!

# 290
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здрвейте, в момента издирвам торта за рождения ден на дъщеря ми и ми дадоха идеята да попитам при вас. Дали някой има възможност и желание да изработи торта за четвъртия РД на момиченце, което в момента е голям фен на Ягодов сладкиш? Рожденият ден е в неделя и няма много време. Ако някой реши, може да пише тук или на л.с.
Хубав ден!

Попитай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663334.585

# 291
Актуализирам темите със всички предложения, защото ми се струва, че все пак всяка тема може да бъде интерпретирана и тълкувана по различен начин, макар една да се включва в друга....

Торти числа
Мини Тортички/Къпкейкс
Солени торти
Държава
Етно
Континенти
Български народни обичаи
Ваканция
Нетрадиционни растения
Нетрадиционни животни
Кино и Филми
Герои на Дисни/Екшън герои
Театър
Музикални инструменти
Картини
Карикатури
Предмети от бита/Свещи/Посуда/Мебели
Снимки, спомени, албуми
Техника/Автомобили/Транспорт
Криви торти
Реклама
Епохи
Кръговрат и Вода
Анимационни герои
История

ВИНТИДЖ/ШАБИ ШИК
РЕТРО
ДЪРЖАВИ - тази вече я има
СГРАДИ - вече е играно
ЦИРК
АЙСИНГ
КРЕМ

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 12:46 от Tatitt

# 292
  • варненка от София
Аз да питам какво се има предвид темата крем, ясно за айсинга, макар че ако това някога се падне ще е без мен категорично.  newsm78

И второто ми питане е - почваме да повтаряме темите ли? Не е ли по-добре да си изкараме списъчето първо и после да повтаряме. Сгради вече мина като тема, та затова питам  де.
Ето албумеца на сградното http://www.flickr.com/photos/40173474@N06/collections/72157623263854447/

# 293
Шприц, пиуенце, шприц.......  Mr. Green И аз няма да съм наоколо, ако се падне, но пък това не значи, че не трябва да ги има....

Знам за сградите - да.... ама щот съм ошаматена, забравих да ги тръкна. Редактирам се!

# 294
  • у дома
прозореца ми стои отворен от обед, ама нЕма кой да натисне публикувай  hahaha

таман щях да викна за сградите и Танчето се редактирала  Mr. Green

а първите две нови предложения не може ли да се сберат на едно място  newsm78

# 295
  • варненка от София
Шприц, пиуенце, шприц.......  Mr. Green И аз няма да съм наоколо, ако се падне, но пък това не значи, че не трябва да ги има....

Знам за сградите - да.... ама щот съм ошаматена, забравих да ги тръкна. Редактирам се!

Ето още една тема, за която съм изгубена  Mr. Green Напудренките шприцовани торти, хъм, ами таковата.... не си падам по стила Лучано дет се вика и немам мерак да се уча и предизвиквам  Blush

# 296
  • София
О, и с крем може да станат хубави неща. Аз все ще участвам, стига да съм жива и здрава.  Laughing

# 297
Страхотни сте момичета, всички торти са прекрасни една от друго вкусни Simple Smile  Hug

надявам се другия път да посмея и аз една да спретна   bouquet

# 298
Аз мисля че ти е време вече да се предизвикаш  Naughty

# 299
Кога е следващото предизвикателство?
КОга правим и кога показваме?
Нещо изпуснах дирята Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт