За Дюкан ний здраво се държим и отслабваме със тоз режим - 264

• 53 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • Испания
Karimma, благодаря ти!  Hug Ела на срещата в събота, обявена от Мимсчето, и ще се видим със сигурност.  Wink

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 13:29 от smileys

# 631
  • Пловдив
Оййййййййййййййййййййееееееееееееееееееееееееееееее.............на Софийска среща сме  newsm10

Много я ловя тази ГалаЕлуард  newsm51 newsm51 newsm51

# 632
  • Испания
Ние с Only ще се тупнем на софийската среща  Crazy

Оййййййййййййййййййййееееееееееееееееееееееееееееее.............на Софийска среща сме  newsm10

smile3501  love001 smile3501  love001 smile3501

# 633
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Привет на всички новодошли,много воля и търпение ви пожелавам от сърце!  bouquet
При мен втора си върви успешно,вече изминаха 5 месеца и половина от началото на
режима,чувствам се отлично! LaughingПродължавам напред,до достигане на целта. #2gunfire #2gunfire
И сегааааа...да ви кажа,ходихме  в събота и неделя до Велинград на малка почивкаааа...
Натафрила съм се с нови бански,и за първи път от мнооого време се почувствах сравнително добре
на плажа!  grinning039,а не съвсем като   261uu в бански костюм.... Mr. Green
Ето и новите ми снимчици в този екип....
http://bg.fotoalbum.eu/ANNA2020/a692921/00000045-1341346071  парола 2808
 ОООО,ще имаме гастролиращи на Софийската среща в събота!СУУУПЕР!!! newsm51 newsm51

# 634
  • При вещиците
Хахахаха Karimma, ще се държим я,как не. Аз съм крайно мотивирана и съм обявила война на телесата си.  #2gunfire
GalaEluard,благодаря за идеята и днес отивам на пазар  Wink
Ще се тросна и аз на срещата, защото искам да видя на живо част от сладураните от форума. Знам и че ще ме подбутнете да бъда още по-дисциплинирана.

# 635
  • на острова на мечтите
Ами не съм го прочела, това което написах!
Слушам новини! И наврете се във френските сайтове и погледнете там!
Успех ви желая!
Смайлс, аз писах защото не сте ми безразлични Hug

# 636
Мила ми Данилу щом слушаш новини,значи си гледала интервюто с Дюкан преди 2 седм.по ит алианския канале 5,където изобщо не става дума за отричане на режима ,напротив .И от никъде не са го отлъчвали,а той сам се е отлъчил защото е в пенсионна възраст.Проблема с "медицинските редици"не е в диетата,а в печалбата от книгите му и продуктите.Преди да пишеш информирай се добре,не си чешай клавиатурата напразно.

# 637
Очертава се една голяяяма срещаа  newsm44 moresmile
Момичета няма смисъл от спорове и напрежение, всеки сам преценява и взима решение какво ще прави със себе си Simple Smile

# 638
  • София
Очертава се една голяяяма срещаа  newsm44 moresmile

Много съжалявам, че няма да присъствам...Направооо...си умирам от яд! Надявам се да видя много снимки, прекрасни момичета с още по-прекрасни усмивки! Поздрави за всички!  Hug

# 639
 Hug Привет банда  Hug
Влизам само да кажа,че се изкушавам да дойда на срещата в събота! За жалост не обещавам, но ще събера силите си и ще се опитам да се появя
Смайлсче - отново благодаря  Hug

# 640
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ако ще се броят овчиците дюкански за срещата в събота, бройте ме. Планирам да се включа, пък и при така оформящата се седянка на сянка в парка, ще чакам съботата с нетърпение.   Heart Eyes

# 641
Привет, много ви се радвам на срещичките!!! В такива моменти много съжалявам, че не съм си в Бг.
Пак гледах снимки за стимул и пак ви се радвах много! Браво!

Аз да кажа че страртирах на 16 миналия месец с 63 кила, тази сутрин бях 61.4.. (при ръст 158)
Не ви ли се струват малко?  Rolling Eyes
Знам, че режима действа стъпаловидно и имам усещането, че съм понамалила коремчето, ама искам да чуя и вашето мнение... Hug

# 642
Добро утро  Hug

Имам въпрос  Mr. Green  ... към четвъртофазничките :

С какво и по колко се храните в белтъчния четвъртък ?

Лек и не много жегест ден на всички  Hug

# 643
  • Испания
...
Имам въпрос  Mr. Green  ... към четвъртофазничките :

С какво и по колко се храните в белтъчния четвъртък ?
...

Добро!  Simple Smile

Храня се с белтъчини  Wink и колкото ми се яде.  Simple Smile

Сериозно: пиле, риба, дробчета, яйца /всичко позволено в П дни/, ям и кисело мляко. И не се ограничавам в количествата, както и от момента, в който съм започнала режима. Защо питаш, Исаче?

ЕДИТ: И триците си ям, по 3 лъжици.

# 644
Смайлис - питам , за да видя дали не съм забравила да включа нещо в този ден , освен месо, яйца и кисело мляко - защото и аз ям само тези неща в четвъртък .... като гледам месото да е риба.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт