Радостта ми е голяма - ще съм НОЕМВРИйска мама - еп.6

• 32 791
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Аз по принцип съм решила в "Токуда", но още има време де.
Колко е раждането в Токуда?
Аз цял ден дебна в пощата на половинката, че чакаме оферти от 2 фирми за сглобяеми къщи. Нали ви казах, че ще правим кухня и чакахме оферта, историята е дълга, та, с 2 думи майсторът ни натовари с 2000 отгоре ooooh! и в това има пръст и наш съсед, на когото той е работил Shocked. Добре, че баща ми има нюх за такива неща, та поразпита Mr. Green. И ние тотално се отказахме от тоя.
Стискайте палци скоро да започнем ремонта, че това ставане през нощта по 732946396595439 пъти до тоалетна ми е адски противно ooooh!, поне да ходя до ВЦ на етажа.

# 61
Раждането в Токуда излиза между 2000 и 2300 - зависи дали ще позваш анестезия и анестезиолог. В тези 2 000 лв. ти влизат 1500 за избор на екип и 500 лв. за прегледите на бебчо. Аз там раждах първия път и изобщо не съм помисляла да ходя този път другаде. Тогава на дъщеря ми и правеха прегледи по нощите и си излезе с цяло здравно досие - за органите, ставичките, мозъка, кръвна група и т.н., което ми спести правене на изследвания до шестия месец. За самото раждане, като си палтиш екипа, през цялото време до тебе седят лекаря, акушерката, санитарка и анестезиолога. На финала идва и екип от 2 неонатолози да поемат бебчо.

Днес бях на преглед, доктора каза, че един от размерите на главата на бебчо бил по-малък, та се притесних, макар, че той каза че според него не било притеснително. Надявам се да не е!

# 62
Здравейте, майчета!
Едва ви изчетох, много сте бъбриви!
Радвам се че срещата в София е минала добре, на следващата ще гледам и аз да се включа!
Little_Snow_White за лупоса се консултирай с Д-р Монов или Проф. Рашков работят в ревматологията на УМБАЛ "Св. Иван Рилски" или в ДКЦ "ФОКУС -5" на Урвич 13.

# 63
Синаповая стискам палци всичко при вас да е о.к.
Area ЧРД на патерици мила, здраве и щастие и много късмет ти желая!
На всички останали кротко с емоциите, щадете себе си и бебоците, и само хубави новини на прегледите!

# 64
  • София
Здравейте дами  Wink

Аз получих болки в корема и доста силна умора и снощи реших тази седмица да изляза малко в болнични.Сега се разхождам и почивам активно.В сряда съм на лекар и ще видим има ли нещо притеснително или просто съм се преуморила.

Честит рожден ден на патерици на Aera  да си жива и здрава и много щастлива особено от ноември нататака  Hug

На всички с избухнали нерви,щадете се!!!!

И един въпрос,някоя от вас да е почивала скоро на Синеморец и да може да ми даде отзиви за там?

# 65
Здравейте момичета!
Подканвам майките  от Варна да се активизираме и ние да си организираме среща.Предполагам няма да е трудно...!? Какво мислите по въпроса?

ivaneliq_q е писала за ден на отворените врати в Окръжна болница... с удоволствие бих се присъединила!

Лека вечер на всички!

# 66
Раждането в Токуда излиза между 2000 и 2300 - зависи дали ще позваш анестезия и анестезиолог. В тези 2 000 лв. ти влизат 1500 за избор на екип и 500 лв. за прегледите на бебчо. Аз там раждах първия път и изобщо не съм помисляла да ходя този път другаде. Тогава на дъщеря ми и правеха прегледи по нощите и си излезе с цяло здравно досие - за органите, ставичките, мозъка, кръвна група и т.н., което ми спести правене на изследвания до шестия месец. За самото раждане, като си палтиш екипа, през цялото време до тебе седят лекаря, акушерката, санитарка и анестезиолога. На финала идва и екип от 2 неонатолози да поемат бебчо.
Aми, ако не си избереш екип, а който е на смяна? Thinking

# 67
Няма вариант без избор на екип. Simple Smile
Повече информация можеш да видиш на техния сайт, там има и цени.

# 68
Аз гледах, гледах и нищо не видях. Благодаря за инфото.

# 69
Здравейте! И аз се присъединявам към деня на отворените врати в Окръжна болница във Варна, само кажете кога точно е този ден?

# 70
Мами, здравейте!!!!
И аз гледах сайта на Токуда и нищо не разбрах - дали си здравно осигурена или не май няма значение там.То ако става на въпрос в Щерев раждането струва 2500 лв. и е включено абсолютно всичко + индивидуална стая, обучение за кърмене, памперси, помпа и т.н.
Абе още е много рано да мисля за това....
Аз да ви попитам - ядох един студен таратор(доста студен беше, ама много ми се услади).Дали може да съм навредила нещо на бебо?Много се притесних, ама след дъжд качулка стана.

# 71
  • На брега на морето
И аз съм окк за срещата, колко сме на брой?
А за ОБ денят е 28-и, има доста време до тогава.

# 72
Здравейте.
nori4ka87 спокойно на бебо нищо му няма, ти се пази, че студеното и гърлото...
hetera почивай си, аз съм вече болничен и мисля до края все така да я карам.
Момичета знам че е рано, но съм в чуденка относно количката. Опитът ми показва, че летните колички са най-удобни, леки и т.н., та съм в чуденка въобще да купувам ли количка със зимен кош или направо летна. Ще родя /\ЖиЗ/  ноември, едва ли преди март месец ще излезем на разходка.Бебо ще бъде на около 4 месеца.  Дали си заслужава за 1-2 месеца да вземам,  а то съм си харесала лятна със 5 положения на гръбчето. Ще си спестя и около 500лв.  newsm78 Вие какво мислите за количката?
За нервите и аз съм........от няколко дни не говоря с мъжа ми, и лошото е, че вече май не си спомням що се сърдя  Crossing Arms

# 73
Аз да ви попитам - ядох един студен таратор(доста студен беше, ама много ми се услади).Дали може да съм навредила нещо на бебо?
Айде сега, от 1 студен таратор да си му навредила, че с какво ooooh!. Чак пък такова вманиачаване никому не е нужно.
Като чета за цените за раждане в частните софийски болници и ми става лошо, че това са ужасно мн пари Crossing Arms. В Селена раждането е 990 и 1290 и ми се струва безумна скъпотия, та в София е нечовешко просто.

# 74
  • На брега на морето
Цветенце, 4-но бебе е малко за лятна количка. А през март си е още студено.
Колкото и степени да има тази лятна количка, все си е лятна. Аз миналата седмица ходих да купувам лятна за подарък. И тя беше със степени. Ами не е същото Simple Smile
А и на следващата зима в какво ще се возите? Я проходи на 1 годинка, я не.
А и да проходи пак няма да се мине без возене.
Според мен няма как да се размине и без зимната, а тя е много по-удобна.

Общи условия

Активация на акаунт