Орхидея - тема 8

• 116 970
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Gone with the wind
Вчера си говорихме за цените на вандите и днес разбрах, че при Жоро 2006 има прецъфтяващи ванди с вази за по 20лв. Имало и цъфнали, но не разбрах каква им е цената, а също така преоценени фалове, дендита и онцидиуми по тяхната си схема (1 за 2лв, 3 за 5лв и т.н)
Сега се чудя - да ида, или не  Rolling Eyes Този месец имахме (а и ни чакат още) доста разходи и не знам доколко покупката на поредните орхидеи е удачна

# 556
Ако ходиш и мислиш,че вандите си заслужават би ли ми взела една?И на фалчета ако са здрави ще се радвам.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 19:25 от Nadeto...

# 557
  • Gone with the wind
 newsm10

# 558
  • Бургас
ха ха, иди ти пък ако си прекалила нали знаеш ,че има кой да ги купи.Що ли трябваше да се обаждаш Laughing

# 559
това магазин ли е?

# 560
  • Gone with the wind
Борса за цветя, но продават на клиенти и на дребно
http://joro2006.com/

Денима, знам аз  Laughing Лошото е, че не ми е никак на изпът. Днес бях наблизо, ама като не знаех за разпродажбата, хич и не ми хрумна да мина през тях. Паркирането там ми е доста тегаво и ги избягвам заради това - последния път се наложи да паркирам на тротоар(вярно, на малка, тиха уличка), та си нарушипх и един от основните принципи като шофьор заради пустите му китки  Embarassed

# 561
Добавих нов обект в базата данни  Laughing..а сега рекламираха бриколаж, ставал на 12 години. За това имало орхидеи по 8.90

# 562
ухааа, Орхидеики по 9 лева .... ако имам възможност мисля да се възползвам от тази оферта  Blush Heart Eyes

# 563
промоцията е до 13.11 , ако ми остане време утре ще мина да ги видя и ще докладвам  Wink

# 564
някаква идея за трите листа на орхидеята ми? Praynig

аз искам нещо друго да попитам .. единствената орхидея,която пуска разклонение от спяща пъпка,след ''хладната терапия'' си има само 3 листа.Големи и много дълги,но са само 3..не смятате ли,че са малко?Как да стимулирам растежа на още листа?

# 565
  • София
някаква идея за трите листа на орхидеята ми? Praynig

аз искам нещо друго да попитам .. единствената орхидея,която пуска разклонение от спяща пъпка,след ''хладната терапия'' си има само 3 листа.Големи и много дълги,но са само 3..не смятате ли,че са малко?Как да стимулирам растежа на още листа?

Oбикновено новите листа се появяват когато спре да се развива цветоноса. Може би затова все още не се появява ново листо. Ако му има нещо на растението, най-вероятно от разклонението ще тръгне кейки. Иначе торене може да помогне. Синият кристалон помага за листа, но обикновено торим с него след прецъфтяване.

# 566
много благодаря за отговора Simple Smile аз торя и сега с биохумус..някаква течна тор от калифорнийски червеи   Flutter а тези кристалони явно трябва да ги разгледам(веднъж видях,че има в бриколаж),вие откъде купувате?

# 567
Моя фалчо на два пъти пада вече. Направо го пребих.  А листото се наложи да го лепя с тиксо. Сега гледам единия от цветовете тръгва да пада, а на другия има дупка. Пусна цветонос който спря да се резвива. Абе думи нямам ooooh! ooooh!

# 568
  • София
много благодаря за отговора Simple Smile аз торя и сега с биохумус..някаква течна тор от калифорнийски червеи   Flutter а тези кристалони явно трябва да ги разгледам(веднъж видях,че има в бриколаж),вие откъде купувате?

В Бриколаж е най-изгодно. Лошото е, че по някаква причина, не предлагат оранжев, който е за цъфтеж. Заради него мъжът ми ходи в склада на вносителя, който е на магистрала Хемус (мисля, че е на разклона за подбалканския път). В темата съм чела, че го има и в някои цветарски магазини, но не съм запомнила кои.

# 569
благодаря отново,утре най-вероятно в обедната почивка ще отида да разгледам  Flutter тъкмо ще видя и орхитата по 9 лв. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт