Къде в Пловдив??? - 33

• 68 404
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Да попитам, дали може да ме насочите към добър автосервиз по възможност в района около Смирненски, но не задължително. Някой има ли някакви отзиви за Формулата в Кичука. До сега където ходех бях доволна от обслужването общо взето, но много ми бавят колата като кажат, че ще е готова за ден, в най-добрия случай става след 3  Rolling Eyes

# 106
  • Пловдив
Добрите сервизи имат много работа и за това става така, за съжаление.  Мога да ти препоръчам един на Рогошко, но и там незнам дали ще могат веднага да започнат колата тъй като при тях винаги има доста коли .

# 107
Не ходи във Формулата...
За какъв проблем точно става въпрос?

# 108
  • Пловдив
На мен не ми е спешно - искам просто да й направят "профилактичен преглед" но искам да ми кажат например - докарай я в понеделник и в.... ще ти е готова и наистина да е готова, а не като последните ми майстори. За сервиз като я купих - смяна на масла, филтри, ремъци им отне три дни и половина, като половината го провисях на главите им за да я направят. И накрая едни тампони трябваше да сменят и не ги смениха щото не им стигнало времето.

# 109
  • Пловдив
На мен не ми е спешно - искам просто да й направят "профилактичен преглед" но искам да ми кажат например - докарай я в понеделник и в.... ще ти е готова и наистина да е готова, а не като последните ми майстори. За сервиз като я купих - смяна на масла, филтри, ремъци им отне три дни и половина, като половината го провисях на главите им за да я направят. И накрая едни тампони трябваше да сменят и не ги смениха щото не им стигнало времето.
Е срамота. Това са все манипулации които нормално се правят в рамките на деня.

# 110
  • Пловдив
Няма ли фирмен сервиз. Аз се обаждам, записват ми час, отивам, оставям колата и зависи какво ще се прави, до няколко часа или на следващия ден е готова. Последно сменях филтър на климатик, закарах я в 8.30 и след два часа ми се обадиха, че е готова. Смяна на филтри, масла и т.н. също отнема часове. Как така три дни ще ми ги сменят...... Whistling

# 111
  • Пловдив
Фирмените сервизи излизат доста по-скъпо и ако колата не е в гаранция... не е много "икономически изгоден" вариант.

# 112
  • Пловдив
Не ходи във Формулата...
За какъв проблем точно става въпрос?

Защо - какво са сгафили ? Препоръчаха ми ги, уж били добри. А иначе както писах по-горе искам да я прегледат - предимно ходовата част и май ми гори доста - по всеобщо мнение. Вярно, че е автоматик и е голяма, ама и разхода й е доста. А ми казаха, че там оправили подобна кола с такъв проблем.

# 113
  • Пловдив
Какво значи гаранция.  Thinking  Смяната на масла и филтри винаги се плаща от собственика. За труд не взимат кой знае колко по-скъпо, а какво масло ще сложиш си е твоя работа. А и като ме оставят три дни без кола.....кое ми е евтиното. Питаше се за сервиз с бързо обслужване, отговорих. Но пък от друга страна не е ясно дали във всички фирмени сервизи е така.....с час и дали работят бързо.  Peace

Не говоря за сериозен ремонт, пази Боже, където трябва да ти разглобят половината кола, че да сменят нещо. Тогава сигурно ще отнеме време, но за подобни профилактики и смяни, след часове е готова колата.

# 114
  • Пловдив
За ходова част трябва да идеш на стенд.
С колегите от офиса ходим в сервиза срещу ВСИ, преди Mc Donald's, като идваш от Метро.

# 115
  • Пловдив
Колата ми е VW Шаран. Именно защото знам колко време отнемат такива манипулации се дразня много като се обадя да видя дали е готова и ми кажат - ми още работят по нея - ее стига де. Преди това бях с BMW и съм ходила във "фирмените" им сервизи и съм се напатила, та затова подхождам малко скептично към такива. Може би не всички са така, ама парен каша духа. Точно в единия "фирмен" сервиз ми смениха здрава част със счупена, ама върви и доказвай.

# 116
  • Пловдив
За ходова част трябва да идеш на стенд.
С колегите от офиса ходим в сервиза срещу ВСИ, преди Mc Donald's, като идваш от Метро.
И аз от там съм доволна Peace
При все, че мъжа се занимава с тези работи... Тъкмо бях взела книжка и трябваше да закарам колата на стенд - нищо не разбираща, почти не можеща да карам Rolling Eyes Момчето, което беше там ми обясни подробно кое, какво Mr. Green Че даже и колата качи на канала, защото аз се съмнявах, че ще се справя Whistling

# 117
  • Пловдив
Наистина обясняват, имат и компютър. Мерят, правят, струват и дават препоръки.
За качването - наистина си е особено, трябва да гледаш в огледалата, не тези на колата а техните и да внимаваш.

# 118
  • в колонките
Някой виждал ли е някъде да се продават сурови /необработени/ маслини?
   Никъде няма да намериш необработени маслини,защото те се берат от края на есента /октомври/ и приключва беритбата им до края на годината/декември/. Поне така е в Гърция.

# 119
  • Пловдив
Не е по темата, но на мен в сервиза една крушка да ми сменят и ми връщат старата в кутийката от новата. За всяко нещо получавам касова бележка, едни фермани ми печатат на принтер......Така, че ако е тяхна вината за нещо, доказвам го веднага. Хем имам записан час с номера на колата, може да се провери, че е била при тях, хем имам и документ, който ми удостоверява какво точно е правено.

Общи условия

Активация на акаунт