Къде в Пловдив??? - 33

• 68 406
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Не е по темата, но на мен в сервиза една крушка да ми сменят и ми връщат старата в кутийката от новата. За всяко нещо получавам касова бележка, едни фермани ми печатат на принтер......Така, че ако е тяхна вината за нещо, доказвам го веднага. Хем имам записан час с номера на колата, може да се провери, че е била при тях, хем имам и документ, който ми удостоверява какво точно е правено.

Къде това ? И ако ми сменят нещо по-принцип така се прави, ама в случая я закарах за друг проблем и два-три дни след като си я взех установих, че са ми заменили здравата със счупена част, а не беше никак евтина - стъпково моторче за оборотите - 350лв.

# 121
Не е по темата, но на мен в сервиза една крушка да ми сменят и ми връщат старата в кутийката от новата. За всяко нещо получавам касова бележка, едни фермани ми печатат на принтер......Така, че ако е тяхна вината за нещо, доказвам го веднага. Хем имам записан час с номера на колата, може да се провери, че е била при тях, хем имам и документ, който ми удостоверява какво точно е правено.

Къде това ? И ако ми сменят нещо по-принцип така се прави, ама в случая я закарах за друг проблем и два-три дни след като си я взех установих, че са ми заменили здравата със счупена част, а не беше никак евтина - стъпково моторче за оборотите - 350лв.
Откъде си го купила туй за толкова пари  ooooh!
Части за колата пазарувам само от ebay напоследък и някои са 5-6 пъти по-евтини от тези, които продават тук.. А пък при официалните сервизи цените на частите са  ooooh!

# 122
  • Пловдив

Откъде си го купила туй за толкова пари  ooooh!
Части за колата пазарувам само от ebay напоследък и някои са 5-6 пъти по-евтини от тези, които продават тук.. А пък при официалните сервизи цените на частите са  ooooh!

Това беше на BMW-то, то техните цени са все такива  Wink и това беше преди 5 години някъде.

# 123
Също не е по темата, но като сте отворили за темата за резервни части
другата седмица в Панаира - шеста палата, 16ти, събота има голямо изложение за резервни части за автомобили на фирма Косер.
Участвам в програмата и знам, че ще има доста забавления - боди арт, артисти, певци, въобще да бъде интересно за всички посетители. Така че ако сте от придружаващите и на вас ще ви бъде интересно.

# 124
  • Пловдив
Самира, мъжа ми има Форд Галакси, той е 1:1 с Шарана. Ще го питам и ако е доволен от някой сервиз ще пиша.

# 125
  • Пловдив
В сервиз на Мото Пфое. Супер доволна съм, точни са, обаждат се ако има проблем или се налага промяна на часа, експедитивни са и изобщо с нищо не се занимавам. За по-скъпите части, сигурно е така, но аз да се разправям да поръчвам, пък да търся..... Stop Случвало ми се е в друг сервиз, не фирмен, с предишната ми кола: "Иди еди къде си, кажи че аз те пращам.....", че да ти продадат някаква част. Не, благодаря.  Naughty  Иди си я вземи ти тази част и си го калкулирай в цената. Ще се мотам цял ден насам-натам.  Whistling

# 126
Дунда, мога да ти дам телефона на хората, които ми правиха всички мебели вкъщи (с нестандартни стаи сме, освен това ми трябваше нещо точно по нашите размери, именно за да имам място и да си събера всичкия багаж). работят качествено и на достъпни цени, вече година ползваме мебелите и няма никаква промяна в механизми, плоскости, функции и т.н. Работят и с български плоскости (от Русе), и с вносни. Цената е с малка разлика, ти ще си прецениш. Пиша ти на лични!
  Stef    bouquet

# 127
  • Пловдив
Самира, мъжа ми има Форд Галакси, той е 1:1 с Шарана. Ще го питам и ако е доволен от някой сервиз ще пиша.

Да, да знам. Ще съм ти благодарна, ако можеш да ме насочиш на някъде.

# 128
  • Пловдив
В сервиз на Мото Пфое. Супер доволна съм, точни са, обаждат се ако има проблем или се налага промяна на часа, експедитивни са и изобщо с нищо не се занимавам. За по-скъпите части, сигурно е така, но аз да се разправям да поръчвам, пък да търся..... Stop Случвало ми се е в друг сервиз, не фирмен, с предишната ми кола: "Иди еди къде си, кажи че аз те пращам.....", че да ти продадат някаква част. Не, благодаря.  Naughty  Иди си я вземи ти тази част и си го калкулирай в цената. Ще се мотам цял ден насам-натам.  Whistling

Аз също предпочитам така, въпросът е че не мога да попадна на добър сервиз - ходила съм и в оторизирани и в разни уж добри майстори в гаражчета и до тук тези последните дето ме мотат по сума време бяха най-доброто попадение, само че аз без кола не мога да стоя 2 дни, какво оставало за по седмица и затова си търся не само добри, но и експедитивни. Надявам се да намеря такива  newsm78

# 129
Нямам питане, нито отговор, затова се записвам Simple Smile  много сте полезни!

# 130
Искам от едни дънкови нови панталони до коленете да си направя пола, горе с ластик.
Някой знае ли добра шивачка за подобна корекция. Wink

# 131
Момичета, налага се да дам телефона си в сервиз, не работи тъч скрийна, натискам на едно място, то се активира на друго..пълна каша...Гаранцията му изтече преди седмици, така че, препоръчайте, моля ви, читав сервиз за телефони Hug

# 132
  • Пловдив
Момичета, налага се да дам телефона си в сервиз, не работи тъч скрийна, натискам на едно място, то се активира на друго..пълна каша...Гаранцията му изтече преди седмици, така че, препоръчайте, моля ви, читав сервиз за телефони Hug
Стефи имам личен познат техник. Намира се на Джумаята. На втория етаж на кооперацията до Тера Нова. Входа е зад фурнетите. Ако искаш кажи модел, ще питам има ли надежда.

Моя Sony Ericsson P1i Тити го беше плюнчил, хвърлял, и какво ли още не, и правеше като твоя, момчето направи чудеса и го оправи.

# 133
  • Пловдив
Аз съм със СЕ Виваз и имаше същия проблем... Даже още е в гаранция, но по стечение на обстоятелствата, веригата, от която го купихме са неоткриваеми newsm78
дадох го в едно магазинче на центъра, по препоръка на колега, стана за около 4-5 дни за 30 лева Peace

# 134
Тоз проблем е софтуеърен и изисква просто преинсталация и малко "бъзгане" Wink Чак 4-5 дни  Crazy Явно си имат работа хората Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт