Къде в Пловдив??? - 33

• 68 520
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
Четох в разни форуми че имало цака да се преинсталира, но не разбрах дали става за моя модел телефон...
Ако навсякъде биха могли да се справят с това, да го занеса, където сваря, на Руски Thinking
Мъниче - можеш ли да ми обясниш къде точно е магазинчето?

# 136
Понеже говорите за телефони...моят е нокия с3-01,има още 10 месеца гаранция и дисплея и сменян 4 пъти (неработещ тъч).За тази и Х6 съм чувала,че са безнадеждни.Но щом този е издържал до края на гарнцията,сигурно ще издържи ремонта.

# 137
Момичета, налага се да дам телефона си в сервиз, не работи тъч скрийна, натискам на едно място, то се активира на друго..пълна каша...Гаранцията му изтече преди седмици, така че, препоръчайте, моля ви, читав сервиз за телефони Hug
Моя Sony Ericsson P1i Тити го беше плюнчил, хвърлял, и какво ли още не, и правеше като твоя, момчето направи чудеса и го оправи.
Стеф, с на мъжът ми телефона LG290, имахме същия проблем. Срещу 30 лв му смениха тъча. Занесохме го на бул. Руски-първия магазин за GSM-ми след колелото, като идваш от централна гара. До него първи в редицата е магазин предлагащ храна за животни. Peace

# 138
Еви, благодаря ти, там като че ли ми е най-удобно, след малко тръгвам  bouquet
Опс, редактирам се за да питам плащането кога го искат - веднага или като си взимам телефона?

# 139
Еви, благодаря ти, там като че ли ми е най-удобно, след малко тръгвам  bouquet
Опс, редактирам се за да питам плащането кога го искат - веднага или като си взимам телефона?
Ние платихме като го взимаме. Но преди това ни казаха цената и дали ще стане. Wink

# 140
  • Пловдив
Ако все още ти трябва - магазинчето е от лявата страна, (посока пощата - Джумаята), точно след ТЦ ... newsm78 забравих му името... Онзи, в който има едно дърво на първия етаж Mr. Green

Иначе и на мен са ми сменили тъч-а

# 141
МОМИЧЕТА МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА КЛУБ ЗА ЗУМБА ТАНЦИ В ПЛО Joy JoyВДИВ

# 142
  • Пловдив
Не знам дали въпросът ми е за тук но ще опитам .Simple Smile Живеем в къща и имаме теч (който се отчита от водомера). Значи представете си един квадратен имот, в който в единият ъгъл е къща а в другият гаражи. Някъде по пътя между тях имаме  теч. Нямам желание да се кърти целият двор за да се види къде е точно Rolling Eyes. Казаха ми, че имало машини за откриване на точно такива аварии. Знаете ли някоя фирма към която да се обърнем и да  има такива машинарии?(може и частно лице)

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 16:52 от popy1979

# 143
здравейте ,искам да попитам къде има билкова аптека в пловдив ,благодаря предварително  bouquet

# 144
  • Пловдив
здравейте ,искам да попитам къде има билкова аптека в пловдив ,благодаря предварително  bouquet

Зад спирката преди тунела.

# 145
мира а тая аптека виждали се имали име нещо да се ориентирам

# 146
Работи ли КАТ утре ?

# 147
Никога не са работили в събота..

# 148
Също не е по темата, но като сте отворили за темата за резервни части
другата седмица в Панаира - шеста палата, 16ти, събота има голямо изложение за резервни части за автомобили на фирма Косер.
Участвам в програмата и знам, че ще има доста забавления - боди арт, артисти, певци, въобще да бъде интересно за всички посетители. Така че ако сте от придружаващите и на вас ще ви бъде интересно.
Кои артисти и певци участват?! Simple Smile

# 149
Честно не знам, аз съм по украсата и разни арт елементи
Знам за един квартет момичета, които свирят класика /забравих им името/
Александра от едно шоу /и на него му забравих името/
Боди арт едно момиче, което ще има пълно шоу
Друго момче, което ще рисува на живо с аерограф

извинете ме, но не ми е останало време да задълбая в програмата, защото е много а аз следя само часовете в, които ние се включваме...

Общи условия

Активация на акаунт