Къде в Пловдив??? - 33

• 68 369
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Искам да закупя хубави  и качествени стъклени бутилки, в които да съхранявам зехтин, по възможност да са тъмни, но и да не са пак ще го приема като компромисен вариянт.  Crazy Виждали ли сте подобни и къде ?

# 76
Здравейте.

Аз все още търся препоръки за фирма или частно лице за външна изолация.

Благодаря   bouquet

# 77
Искам да закупя хубави  и качествени стъклени бутилки, в които да съхранявам зехтин, по възможност да са тъмни, но и да не са пак ще го приема като компромисен вариянт.  Crazy Виждали ли сте подобни и къде ?
В Джъмбо при термосите има, ако не се лъжа са еднолитрови или малко по-големи  Peace

# 78
  • Пловдив
Здравейте.

Аз все още търся препоръки за фирма или частно лице за външна изолация.

Благодаря   bouquet

Тази фирма която ти пуснах на лични преди време прави къщата ни с каменна вата 8см и мазилка - оплаквания нямам.................
Да се допълня - правена е преди години, но не е мръднала, напуквания няма - децата редовно блъскат по нея с топка, т.е проверена  Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 13:32 от diana_at

# 79
Знаете ли колко струват детските пясъчници,които са като мида в Джъмбо?

# 80
Момичета, малко информация от мен:
- за дограмата - моята е Рехау и съм изключително доволна и от цената, и от качеството и затова мога да препоръчам фирмата, която ми я изработи с две ръце, ако се интересуваш - пиши ми на лични, че да не се тълкува като реклама. Всяка вечер го благославям човека, защото живея на изключително шумно място
- за килими - ако не търсиш скъпи - в квартал Изгрев има няколко места, където продават - на пазара, до търговски център Изгрев и в самия него
- за мебели - мога много да изпиша за нашите патила с магазин Зона, но ще се задоволя само да ви предупредя, че е много вероятно след неколкомесечно чакане да не получите това, за което сте платили, макар вече да сте го изплатили наполовина, както се случи при нас.
Мога да препоръчам мебелите на Ирим Русе и Голд аполо - има ги почти във всички магазини, евтини са, качествени, лесно се сглобяват; ние нямахме ядове с Полиграфия - доставят всяка сряда от Русе
- за матраци - като евтин вариант препоръчвам Нани на Паралел Севлиево - нашият е двулицев 160 см. за 310 лв. и сме много доволни за сега - ако някой се интересува мога да видя модела му
- за чаши - почти навсякъде продават по една бройка в магазините на главната - има един на горната главна аз от там купих за нашата сватба две за 28 лв.

# 81
и какво точно са облекли в думата "интерактивно"
Ето една статия, която намерих http://www.--reklamen-spam--/plovdiv/33590-purvata_eko_ploshtadk … _v_severen_snimki
Интерактивна била, защото цитирам: "Съоръженията развиват не само физическата активност на малчуганите, а и мисловната им дейност."

Вчера гледах репортаж от откриването по НБТ и кмета каза нещо от сорта: ще открием още две такива и на бул. Марица-север ... вече направихме две площадки за кучета  Joy стана ми смешно... първо за кучетата после за децата
Ох, извинявайте, ама площадките са уникални! Имат колове и врата, а нямат мрежа, захваната за коловете! И е така от седмици....  Joy

Положението е трагично. Точно пред вратата на блока ни направиха втората площадка за кучета, там , където се събират собствениците с любимците. Като малко по-нагоре по булеварда, до магазин Лекси има готова, направена, със разните му игри-катерушки за кучета, не знам как се казват, далече съм от темата.
Лошото е, че инвеститорите на комплекса ни бяха казали, че тъй като вътрешният двор е бетониран, ще направят детска площадка точно отпред, на брега на реката, защото има план на първия етаж да правят детска градина, в зоната, която все още е в строеж.
Но точно там- изненада- кучешка била площадката! И наистина втора или трета седмица стои вече с поставена врата, кошче, колове и никаква тел.
А свястна детска площадка около нас няма! Sad

# 82
Имам излишни 2 бр. билети за "Народно творчество" Камен Донев на Античния театър за 9ти в събота. Беше за днес, но се отложи, а в събота ни няма в града.
Извините, но не се сетих къде другаде да ги предложа!   Blush

# 83
  • Пловдив
Колко пъти този месец мога да сменя ЛЛ newsm78

# 84
и какво точно са облекли в думата "интерактивно"
Ето една статия, която намерих http://www.--reklamen-spam--/plovdiv/33590-purvata_eko_ploshtadk … _v_severen_snimki
Интерактивна била, защото цитирам: "Съоръженията развиват не само физическата активност на малчуганите, а и мисловната им дейност."

Вчера гледах репортаж от откриването по НБТ и кмета каза нещо от сорта: ще открием още две такива и на бул. Марица-север ... вече направихме две площадки за кучета  Joy стана ми смешно... първо за кучетата после за децата
Ох, извинявайте, ама площадките са уникални! Имат колове и врата, а нямат мрежа, захваната за коловете! И е така от седмици....  Joy

Положението е трагично. Точно пред вратата на блока ни направиха втората площадка за кучета, там , където се събират собствениците с любимците. Като малко по-нагоре по булеварда, до магазин Лекси има готова, направена, със разните му игри-катерушки за кучета, не знам как се казват, далече съм от темата.
Лошото е, че инвеститорите на комплекса ни бяха казали, че тъй като вътрешният двор е бетониран, ще направят детска площадка точно отпред, на брега на реката, защото има план на първия етаж да правят детска градина, в зоната, която все още е в строеж.
Но точно там- изненада- кучешка била площадката! И наистина втора или трета седмица стои вече с поставена врата, кошче, колове и никаква тел.
А свястна детска площадка около нас няма! Sad

И аз комшийка до същата площадка  Mr. Green (туй за детската градина е интерсно - частна предполагам? - да не вземе хляба на Славейчето  Crazy).
Обаче хората си ги разхождат там - нищо, че не е оградено - да свикват животинките  Laughing
Има още една таква освен до Лекси и към Новотела. А детските площадки в района са пълна скръб - особено с тез люлки с вериги, които наслагаха навсякъде  ooooh!

# 85
  • Пловдив
Мда, определено в Кършияка сме най-зле откъм хубави детски площадки... изобщо целия квартал е много зле отвсякъде  Crossing Arms

# 86
Относно мебелите ние взехме мебели МОББО. Имат магазини в София, Варна и Стара Загора. След обиколка по Пловдивските магазини решихме да отидем до Стара Загора. Днес си купихме диван, секция, скрин и холна масичка за 670 лв. + транспорт 50.00 лв. /имаме малко камионче/.

# 87
Имам излишни 2 бр. билети за "Народно творчество" Камен Донев на Античния театър за 9ти в събота. Беше за днес, но се отложи, а в събота ни няма в града.
От колко часа е представлението? Ако ме устройва, взимам ги веднага!!!

# 88
  • Пловдив
От колко часа е представлението? Ако ме устройва, взимам ги веднага!!!

Стефи, ако времето е хубаво ще си изкарате незабравимо.
Само който не е ходил на Античния, не знае колко е въздействащо всичко там.
Онзи ден бяхме на Филип Кутев, наистина е неповторимо.

# 89
Няма да ни се получи май, не ми е удобен часът Cry
Добре поне, че преди години го гледахме, незабравимо и уникално, през живота си не съм се смяла така от сърце...
Дано някой вземе билетите, струва си!!!

Общи условия

Активация на акаунт