Къде в Пловдив??? - 33

• 69 659
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
да, освен ирида /които са на пешеходния мост/ са и семейството французин и българка /сега ми изкочи името, беше нещо със шоколад пак/, които правят ръчен шоколад пак в пловдив. има ги в последния брой на форбс, някой да подсети как беше марката.

# 466
За обущар мога да препоръчам един много свестен и добре работещ майстор-но само вечер е в ателието/след 17часа/-до "бившия РУМ в Тракия,отстрани в блока....Човека от години работи във "Флавия" и много си разбира от работата/той им оправя рекламираните обувки и прави какво ли още не/...а,не препоръчвам обущаря на "Богомил" с/у строителния техникум-защото преди два дни за една метална халкичка на сандалките на малкия  взе 3лв,но така и не беше зашил разпореното на каишката до нея/-пратих детето да ги вземе и нямаше как да реагирам на момента,но няма да го ползвам повече,нищо,че ми е под носа...

# 467
Мисля, че Ерин говори за Гайо-http://www.gaillotchocolate.com/

# 468
Добро утро,момичета!
Знаете ли,къде мога да намеря дюшеци на сносни цени....
 Grinning

# 469
Добро утро,момичета!
 Grinning
А аз искам да попитам къде да намеря матраци на добри цени. Трябват ми два с размер 82/190 еднолицеви. Гледам, че са два вида: пружинни и дунапренени. Някой дали може да препоръча кои са по-добри?

# 470
Добро утро!  За дюшеци виж в търговиите на брезовско шосе. Миналата година от там взехме топка на дисни-3.50, малък басейн-7лв и лодка на дисни-11лв. Мисля ,че бяха на INTEX

# 471
Добро утро,момичета!
 Grinning

От тези от едно време? Ако нямаш предвид надуваеми,  все още правят в цеха на ул. Филипово в Кършияка. Намира се между Френската гимназия и бившата Мега Марина, до магазин "Балканика".

# 472
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета!
Шоколадовата къща не я знаех, но и отдавна не съм ходила в онзи район.
Люба, информацията ти ми е изключително полезна, а и работното му време ме устройва идеално. Остава да открия точното местонахождение.

# 473
Здравейте,
Намесвам се насред темата, но имам нужда от вашата помощ.
Къде се продават защитни ув тениски?
камих се да си поръчам от ибей, но докато се реша дойде време за морето  и пак оставаме без тениска.
Търсих онлайн, но не можах да намеря само тениска- все са костюми тип сърфист.
исам да взема и една за мъжа ми.
Моля давайте идеи!

# 474
  • Майничка
Виж в продавалника, ако не - познати си поръчват от тук

# 475
  • Пловдив
Относно тениските, в магазина на ул."Антим I" сигурно има такива. Но на каква цена....

# 476
Добро утро,момичета!
 Grinning
А аз искам да попитам къде да намеря матраци на добри цени. Трябват ми два с размер 82/190 еднолицеви. Гледам, че са два вида: пружинни и дунапренени. Някой дали може да препоръча кои са по-добри?

Матраци с пружина изобщо не ти препоръчвам, много са неудобни. След някое време пружината започва да убива, "скърца", абе... ужас.  Wink Поне аз на такива попадам.

# 477
Добро утро,момичета!
 Grinning
Остават дунапренените. Те дали са надеждни?

Матраци с пружина изобщо не ти препоръчвам, много са неудобни. След някое време пружината започва да убива, "скърца", абе... ужас.  Wink Поне аз на такива попадам.

# 478
  • Пловдив
Момичета,трябват ми 2 нови гуми р-р 175/70/13.Търся ниска цена.Ако имате идея или познати Rolling Eyes

# 479
Дюшеци съм виждала, но преди 1-2 г. в Молдавия при килимите, там продаваха
и различни парчета дунапрени.
Еднолицев непружинен матрак рядко се среща, има един на Нани (Каспия май се казва),
Тед имат някакъв подобен и Блян имат едно Комбино, което го хвалиха в темата
за матраци. Аз съм взимала матраци на промоция от електронен магазин с безплатна
доставка и останах доволна.

Общи условия

Активация на акаунт