Къде в Пловдив??? - 33

• 69 636
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Някой да е ходил на Спининг в Тотал спорт?
Ще съм благодарна за впечатления.

# 451
Откъде в Пловдив бих могла да си купя стойка за дребни сладкиши? Нещо подобн на това:

Поръчка по интернет в момента не ми е вариант.

Преди малко гледах точно такива в магазин Рови - рови до Кауфланд на Брезовско шосе

# 452
  • Пловдив
Преди малко гледах точно такива в магазин Рови - рови до Кауфланд на Брезовско шосе
Може ли инфо къде е този магазин...

# 453
  • Пловдив
Здравейте... Simple Smile
Търся си голямо огледало,което е на стойка...т.е. не се закача на стената , а се поставя на земята...и обхваща целия ръст... Rolling Eyes
Ако ме разбирате... Blush и знаете такъв магазин /на нормални цени/ ще съм ви благодарна за инфо..Simple Smile

# 454
  • Пловдив
И аз с питане за добър мебелист- за малко гардеробче става въпрос, който да изработва нещата сравнително бързо-до седмица макс. 2 .  Praynig

# 455
Най-после го открих... голямо ровене падна аз си купих този http://www.womensstore.bg/productv/143/seksi-banski-v-kontrastni … ria-s-secret.html

# 456
Здравейте... Simple Smile
Търся си голямо огледало,което е на стойка...т.е. не се закача на стената , а се поставя на земята...и обхваща целия ръст... Rolling Eyes
Ако ме разбирате... Blush и знаете такъв магазин /на нормални цени/ ще съм ви благодарна за инфо..Simple Smile

евтин вариант /като за магазини/, класически и модерен стил, има в склад за обзавеждане Рамбо, който се намира зад Търговски център Нова на търговиите на Брезовска

# 457
Преди да забременея... Беше страхотно. Много настроение, много пот и страхотна форма. Горещо препоръчвам!

# 458
  • Майничка
Elfita, Ket_Gq Pepi_28, благодаря ви! Hug

# 459
  • Пловдив
Здравейте!

От доста време се каня да ви питам, но все отлагам, че не ми оставаше време да се занимавам с този въпрос. Та, да ми препоръчате обущар за стесняване на ботуши по цялата дължина на прасеца, без значение от ценообразуването.
И второ - на партера на МОЛ Пловдив, до Пикадили, преди време имаше едно магазинче за шоколадови бонбони на грамаж, както и други какаови асортименти, но отдавна не го виждам. Измести ли се някъде из града? Част от верига ли е? Чисто клюкарски ми е въпроса, но много харесвах какаото, което се продаваше там, а и някои от бонбоните.

# 460
Може ли инфо къде е този магазин...

на брезовско шосе има бензиностанция, мисля че името й беше Итали, та магазинът се намира зад нея, ако гледаш от шосето, нова сграда, в която има няколко магазина, включително и от тези за обувките по 10 лв.„ този магазин  е нещо като ТСМ. Ако не успях да ти обясня добре - пиши ми на лични. Иначе такава поставка на три нива, май с някакъв минимален дефект беше 3 лв., защото и аз я загледах, ама сме на диета ииииииииииии Naughty

# 461
магазинът за бонбони се казваше джеф дьо бурж и си беше на французин
в пловдив няма
иваше в мол софия, но не съм обърнала внимание стои ли още, ако те интересува още мога да ти кажа след вторник

# 462
  • Пловдив
Преди да забременея... Беше страхотно. Много настроение, много пот и страхотна форма. Горещо препоръчвам!
Благодаря ти за включването.
А Карти за фитнес с 30% отстъпка "Тренирай с приятел" важат ли за спининга или само за фитнеса?

# 463
  • Пловдив
магазинът за бонбони се казваше джеф дьо бурж и си беше на французин
в пловдив няма
иваше в мол софия, но не съм обърнала внимание стои ли още, ако те интересува още мога да ти кажа след вторник

Ерин, благодаря много. Интересно ми беше дали в Пловдив има друг представителен щанд, за да задоволя перманентните си "прищевки", но щом опряхме до София - явно пазара в  нашия град не задоволява бранда. Тъжно е, но здраве да има.

# 464
  • Пловдив
Обаче да кажа, че хубаво какао има и в шоколадовата къща (или както там се казва) до пешеходния мост. Пък и бонбоните не са лоши де. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт