Къде в Пловдив??? - 33

• 69 626
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
........ Аз да попитам дамите с голям бюст къде си намират сутиени? Трети ден обикалям за сутиен 75 Е и освен няколко модела на триумф, които и на майка ми няма да купя читав сутиен не мога да намеря #Crazy

Освен Триумф в последно време ползвам и Рим (български). За съжаление ги има на много малко места - изнасят ли ги, незнам какво ги правят, но са от хубави материи, много удобни и с хубава кройка и фасон. На всичкото отгоре имат на голяма чашка и други цветове освен черно, бяло и екрю Laughing Последно купих 2 броя от един магазин (Шик, Шанс newsm78-нещо такова), който се намира на ъгъла на Крали Марко до лазерното студио Покасо. Цената им по принцип е под 30 лв., а въпросните 2 бяха промоция от новата колекция по 15 лв.  

# 436
Елфитка, може ли да те питам за Триумф - отдавна съм им хвърлила око, гледам сайта, но нещо май не схващам номерацията - и на бельото, и на банските пише само размер на чашката...Ами подгръдната?  Thinking
подгръдната си е както си я мериш със сантиметъра.примерно ако ти излиза 75 см и чашката ти е С,размера ти е 75 С
Да де, ама в сайта не видях размер, по-голям от 80, а моята подгръдна е около 100 Confused
Коригирам се: намерих модели с подгръдна 100, няма особен избор, но пък и малкото избор е красив в случая Grinning

# 437
  • Пловдив
Да де, ама в сайта не видях размер, по-голям от 80, а моята подгръдна е около 100 Confused
Коригирам се: намерих модели с подгръдна 100, няма особен избор, но пък и малкото избор е красив в случая Grinning

Трябва да питаш и разгледаш на място какво могат да ти предложат

# 438
Моля  някакви координати за добър уроло-андролог или уролог    в Пловдив, не е задължително да работи със Здравната каса.Приятен ден !

# 439
  • Майничка
Откъде в Пловдив бих могла да си купя стойка за дребни сладкиши? Нещо подобн на това:

Поръчка по интернет в момента не ми е вариант.

# 440
Момичета,можете ли да ми препоръчате специалист за проблем с колянната капачка?По възможност да работи със здравната каса.

# 441
Къде в Пловдив мога да намеря седефените пшеничени трици на Христина?

# 442
  • Пловдив
Откъде в Пловдив бих могла да си купя стойка за дребни сладкиши? Нещо подобн на това:

приятелка си купи такава,но пластмасова от магазин за левче

# 443
  • Пловдив

Поръчка по интернет в момента не ми е вариант.

Има в техномаркет @Home, но са скъпи
http://www.athome.bg/products/50018115/leonardo-067814

Предполагам и че в магазини от типа на Рино, Гама Елит /в Мол Галерия са и двата/

# 444
И аз съм купувала бельо Хубер от магазините Скини, никак не е зле. И Скини имаха миналата година един модел изчистен, само еластичен плат и банели,  взех си бял и черен, не бяха повече от 50-60 лв. единия.
И аз да попитам, търся нощница тип т-шърт, чист памук, или пижама с къси панталонки, пак памучна, лека, за лятото. Голям размер. Едно време поръчвах от Ла Редут, сега не намирам там. Имам време и за он-лайн поръчка, а и ако някъде в Пловдив има, ще е ок.

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 13:12 от Емстерс

# 445
  • Пловдив
И аз съм купувала бельо Хубер от магазините Скини, никак не е зле. И Скини имаха миналата година един модел изчистен, само еластичен плат и банели,  взех си бял и черен, не бяха повече от 50-60 лв. единия.
И аз да попитам, търся нощница тип т-шърт, чист памук, или пижама с къси панталонки, пак памучна, лека, за лятото. Голям размер. Едно време поръчвах от Ла Редут, сега не намирам там. Имам време и за он-лайн поръчка, а и ако някъде в Пловдив има, ще е ок.
Миналата седмица си купих от "Кауфланд" пижама с къси панталони. На мен ми харесва памука, от който са направени. Имаше и нощници тип т-шърт.

# 446
Момичета,можете ли да ми препоръчате специалист за проблем с колянната капачка?По възможност да работи със здравната каса.

Д-р Крум Симидчиев - МЦ"Тримонциум". Peace

Къде в Пловдив мога да намеря седефените пшеничени трици на Христина?

В магазина на "Христина" - на ул."Алцеко" /не съм на 100% сигурна за името на улицата". /
Точно до бутик "Фиори" на ул. "Железарска" 29. Peace

....
И аз да попитам, търся нощница тип т-шърт, чист памук, или пижама с къси панталонки, пак памучна, лека, за лятото. Голям размер.....

Голям размер хубави нощници и пижами съм купувала от магазина за бельо  на ул"Отец Паисий". , в началото, близо до Стария град, срещу градинката с чешмичката/ ех, че обясних.... ooooh!/ -много фини памучни - италиански и гръцки / магазина на Евелина"/. Peace

# 447
Мери 68,благодаря за препоръката Simple Smile

# 448
Съвсем го забравих магазина на Евелина, едно време много купувах от там бельо, после ни се разминаха "стиловете" и не съм ходила отдавна. Благодаря ти, Мери:)

# 449
също виж и в Голдън пойнт в мола, защото ако има размер, техните материи са ненадминати по мекота и качество.

Общи условия

Активация на акаунт