Къде в Пловдив??? - 33

• 71 111
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
някой знае ли кога ще отворят басейна на х-л санкт петербург?

# 526
# 527
Някой питаше за мъжки черни панталони на изгодни цени.Мъж ми  си купува вече няколко години от едно невзрачно магазинче в пресечка на ул"Иван Вазов"-точно зад кашоните със сладките.Панталоните са шити май в Хасково и се гладят изключително лесно след пране -което е много  важно за мен.Цената беше наистина смешна но не помня колко.

# 528
  • Пловдив
Здравейте, търся подобно колелце за малката

Нямам идея къде се продават и от цените  Embarassed Ако може да е до 30 лв ще е идеално  Mr. Green

# 529
  • Пловдив
змейковица, бяха ни дали подобно за проба. Беше останало само колелото от колело с родителски контрол. На Тити му беше безкрайно неудобно.
Щях да ти препоръчам като нашата тротинетка, но е значително по-скъпа от колелото. Заслужава си всяка стотинка според всеки който го е видял с нея.
Докато ти пишех, се сетих че в SD има на вид същата като нашата за 10 лири.

Коригирам се: Вече я няма, а скоро я гледах Sad

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 13:06 от miraluba

# 530
  • гр.Пловдив
Здравейте, търся подобно колелце за малката

Нямам идея къде се продават и от цените  Embarassed Ако може да е до 30 лв ще е идеално  Mr. Green

марката е Чиполино, но в сайта ги няма, може би е от стара колекция

# 531
  • Пловдив
Много сме малки за тротинетка  Blush
Гледам я, че има мерак за колело - постоянно гледа кака си, която е на голямото колело и се катери по нейното. Не сме пробвали обаче и се чудя ще го кара или ще си седи  Thinking

Смърфиетка, мерси, тъкмо щх да гледам в сайта им

Дали в Джъмбо или Вис виталис има такива неща - нямам идея къде да гледам и евентуално да седне да пробва там

# 532
  • Пловдив
Изобщо не сте малки за тротинетка. Не и за тази която Тити кара. Тя е с 2 колела отпред и 1 отзад.
В пъти е по-добър вариант от такова колело, според мен.  Тия триколки са ми недомислени и много бебешки.
Догодина направо на 2 гуми го качвам.  Laughing

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 13:53 от miraluba

# 533
В Джъмбо има евтини и хубави триколки, цената беше съвсем приемлива, около 40лв. ако не се лъжа. С удоволствие бих ти подарила нашата, но не ми е в Пловдив, а и се оказа трудна за каране (3в1, Смарт Трайк - не купувайте това чудо Laughing )
Пробвай ако можеш - и тротинетка, и колело - виж какво ще се хареса на малката, защото всяко дете си има вкус за играчка (съдя по това, че купувахме разни двигателни играчки, но детето си имаше предпочитание към даден вид, другите и до днес не харесва).

# 534
  • Пловдив
 Heart Eyes  bouquet Мерси, момичета!

Стеффф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 535
  • Пловдив
Не мога да се въздържа да не я покажа.

# 536
Змейче-виж и в "Хиполенд" Peace

и аз с въпрос-дали знаете пункт в града  за изкупуване на стъкло-/за бебешки бурканчета става дума/или не изкупуват такива Rolling Eyes Rolling Eyes-не че ще забогатеем от тях Mr. Green,но няма какво да ги правим Whistling

# 537
  • Пловдив
От къде мога да купя фойерверки? За домашно ползване /навън/, а не за професионална заря.

# 538
и аз с въпрос-дали знаете пункт в града  за изкупуване на стъкло-/за бебешки бурканчета става дума/или не изкупуват такива Rolling Eyes Rolling Eyes-не че ще забогатеем от тях Mr. Green,но няма какво да ги правим Whistling
на площад антон чехов има едно магазинче- изкупуват буркани ама мн смешни ми се сториха цените...

# 539
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да купя вакуумни пликове за съхранение на дрехи. Предполагам ще има в хипермаркетите, но дори не знам къде точно да ги търся  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт