Къде в Пловдив??? - 33

• 69 674
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
И мъжът ми мина в офиса на Coolbox.  Peace Доволен е .

# 511
# 512

Присъединявам се! за година и половина никакви проблеми! Peace
един път беше бавен, но се оказа , че съм размърдала кабел при чистене на праха.

# 513
  • Пловдив
Някъде срещали ли сте такъв крем за лице ( ако е в Кичука ще е супер) http://www.bulgarianrose.bg/index.php?p=product&id=18   bouquet

# 514
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив има магазин за обзавеждане на фризьорски и козметични салони, най вече за мебелите в салона?

# 515
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив има магазин за обзавеждане на фризьорски и козметични салони, най вече за мебелите в салона?

Столове с мивки съм виждала изложени в Кристиън ъф Рома и Зара.Предполагам по каталог ще има и други неща

# 516
Здравейте! Откъде мога да намеря гипсови фигурки /ангелчета/ за кръщене, освен по сватбените магазини? Ще ми се някой да каже някой склад в Пловдив.

# 517
  • Майничка

Столове с мивки съм виждала изложени в Кристиън ъф Рома и Зара.Предполагам по каталог ще има и други неща

Освен това столове имаше и на Заимов, с/у Дома на младоженците, след сватбените бутици, посока Руски.

# 518
Магазин за мебели за фризьорски салон, голямо разнообразие от столове и вани (поне това се вижда през витрините) има на ул. Иван Гарванов в Кючука ( в отсечката между ул. Кичево и ул. Нева).

# 519
С мъжа ми работим от вкъщи и ние сме на N3  Супер доволни  newsm10
И при нас веднъж имаше проблем , но само с на половинката лаптопа и се оказа, че грешката е при нас - не го беше рестартирал 4-5м. hahaha

# 520
  • Пловдив
Освен това столове имаше и на Заимов, с/у Дома на младоженците, след сватбените бутици, посока Руски.

Да,това е Зарата,в която продават такива неща.Другите Зари са само за козметика

# 521
  • Пловдив
Благодаря ви много,  момичета! Мен ме интересуват повече обзавеждане за маникюр и педикюр. Ще проверя в магазините, които сте казали. Не знаех, че в Зарата предлагат и обзавеждане, а е точно до нас, утре ще мина да видя..

# 522
Кристиан оф Рома са с нов адрес, водях че са се преместили до аутлета отстрани на новотела, на мястото на магазина на 2 етажа за италианските джунджурийки ул Белград май се водеше. 

# 523
  • Пловдив
Кристиан оф Рома са с нов адрес, водях че са се преместили до аутлета отстрани на новотела, на мястото на магазина на 2 етажа за италианските джунджурийки ул Белград май се водеше. 

Оборище 28 ли имаш предвид?От там не са се местили и едва ли ще го направят
Има дилъри из града и сигурно си видяла техен магазин.Препоръчвам да се ходи в централата-цените са по-добри

# 524

Това е David Postal Market, на Белград 10 до Новотела

ето им сайта: http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=index&cPath=

Общи условия

Активация на акаунт