Къде в Пловдив??? - 33

• 69 668
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Някой знае ли разпродажбите в Карфур от четвъртък ли започват ?

# 496
Момичета,можете ли да ми препоръчате специалист за проблем с колянната капачка?По възможност да работи със здравната каса.
Д-р Шидеров- в новата болница на Коматевско шосе - Еврохоспитал. Страхотен специалист и уникален човек!

Потвърждавам и аз.

# 497
Момичета,можете ли да ми препоръчате специалист за проблем с колянната капачка?По възможност да работи със здравната каса.
Д-р Шидеров- в новата болница на Коматевско шосе - Еврохоспитал. Страхотен специалист и уникален човек!

Потвърждавам и аз.

Ако става въпрос за д-р Свилен Шидеров  Peace  Изключителен професионалист !!!

# 498
Можете ли да ми препоръчате детски кардиолог, освен д-р Димитров?
Не става въпрос за нещо сериозно, а за рутинен преглед.

Обяснете ми, как да стигна с кола до склада на Луминарк? Знам, че е обяснявано десетки пъти, затова се извинявам за повторението.

# 499
  • Пловдив
Д-р Любов Чочкова, в поликлиниката до понеделник пазара. Ако не намериш телефон ще се поразровя и ще ти пратя на лс. Запазва се час предварително.

# 500
  • Пловдив
Благодаря на vany6a,че ми даде координати  на д-р Димитрива и на всички,които ми я препоръчаха.Днес бяхме на преглед и съм доволна

Бравооо, радвам се, че успях да помогна и не на последно място, че е имало добър резултат. Това е важно.    Hug

# 501
  • София
Д-р Любов Чочкова, в поликлиниката до понеделник пазара. Ако не намериш телефон ще се поразровя и ще ти пратя на лс. Запазва се час предварително.

Има и частен кабинет пак близо до Понеделник пазара - ул. Цар Георги Тертер - успоредната на бул. Мария Луиза точно над паркчето срещу църквата Св. Петка в една розова нова кооперация е.

# 502
Търся мъжки черен панталон на добра/ниска цена, рокля (официална, но не черна) до 40лв. Мислех си да проверя във форума в Тракия newsm78

# 503
  • Майничка
За мъжки панталон провери в Мерилина, в началото на Пешеходния мост (откъм аптека Марица).

# 504
момичета препоръчайте ми добър интернет доставчик.Досега сме на ДС, но за офис не ми се струват добър вариант. Благодаря Ви! Simple Smile

# 505
момичета препоръчайте ми добър интернет доставчик.Досега сме на ДС, но за офис не ми се струват добър вариант. Благодаря Ви! Simple Smile

Аз ползвам услугите на "Blizoo" и съм доволна, имам бърз интернет, но съм извън Пловдив. Peace

# 506
  • Пловдив
http://cooolbox.bg/

# 507
ITD Simple Smile
Ама какво ще правите в тоз офис  Crazy Ако е само за сайтове и скайп - все тая какъв Simple Smile

Някой да има случайно Английски Инафакол  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 16:18 от duhi_puhi

# 508
  • Пловдив

Щом е за офис и ти трябва винаги наличен стабилен интернет- и аз съм за Coolbox. Вече 3 години сме им клиенти и нямаме никакви проблеми.

# 509
  • Пловдив
N3 много доволнои
http://www.entry.bg/

Общи условия

Активация на акаунт