Къде в Пловдив??? - 33

• 68 442
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Знаете ли, къде има по-евтини мъжки ризи? Трябват ни няколко за работа (риза и панталон), има време до първа заплата, та затова цената е определяща  Rolling Eyes

# 646
  • Пловдив
Знаете ли, къде има по-евтини мъжки ризи? Трябват ни няколко за работа (риза и панталон), има време до първа заплата, та затова цената е определяща  Rolling Eyes

на пешеходния мост-от страната на аптека марица
точно като започва моста-Мерелина се казва магазина.след магазина за платове

# 647
  • Пловдив
Добра козметичка за оформяне на вежди?

# 648
Добра козметичка за оформяне на вежди?

в момента ходя при друга, но от всички при които съм ходила, най-ми е харесвала какво прави козметичката на Харем /за други неща освен вежди не съм я ползвала и не мога да дам мнение/

# 649
Здравейте Simple Smile Препоръчайте нотариус някъде на централно място, който да работи до 7 часа. И за извеждане на детето в чужбина от един родител какво ми трябва- само личните карти и акта на детето ли?

# 650
Здравейте Simple Smile Препоръчайте нотариус някъде на централно място, който да работи до 7 часа. И за извеждане на детето в чужбина от един родител какво ми трябва- само личните карти и акта на детето ли?

Последно беше необходимо нотариално заверено пълномощно от липсващия родител.
Информацията ми е обаче отпреди 5 години.

# 651
Не съм сигурна, но при нотариуса носихме и международния паспорт на детето, май newsm78

# 652
  • Пловдив
 Аз имам нотариално заверено пълномощно от името на съпруга ми. В него са вписани номерата на паспортите на децата и моя паспорт.
  Документът е безсрочен и струва някъде около 8 лева.

# 653
  • Пловдив
В сладкарница Скалата са демонтирали пързалката и люлката.Някой знае ли защо?Ще слагат друга или приключиха с детския кът.Мястото си стои празно.Питах една сервитьорка-тя ми каза,че са я махнали,което все пак беше очевидно

# 654

Последно беше необходимо нотариално заверено пълномощно от липсващия родител.
Информацията ми е обаче отпреди 5 години.
Да, това на летището. Аз за пред нотариуса се интересувам дали трябва друго.

Аха, ще взема и паспорта.

Сега остава и да се намери някой с по-дълго работно време Simple Smile

# 655
Преди 10 ден правих - трябва ти ЛК. на двамата родители + другия родител  Mr. Green , акт за раждане и международен  паспорт на детето. Направи си ксерокс копие на пълномощното , за да не ти вземат оригинала на летището , ако ще го правиш за 5 години. ( безсрочно пак може , но понеже паспорта е  с валидност 5 год. пак ще трябва да  подновяваш пълномощното като изтече МП )    Peace

# 656
  • Пловдив
Къде мога да намеря в Пловдив нещо подобно - http://shop.assiko.com/category.pcgi?category_id=64

Благодаря!

# 657
Ако си спомням правилно в 101 балона на ул.Антим I съм виждала.

# 658
  • Пловдив
Ако си спомням правилно в 101 балона на ул.Антим I съм виждала.

Благодаря!

# 659
Къде мога да намеря в Пловдив нещо подобно - http://shop.assiko.com/category.pcgi?category_id=64

Благодаря!
Подобно на кое?
Футбола или мики?
И двете ги има в моя магазин тон бонбон и балон в мол пловдив
Имам над 40 пълни теми, включително почти пълния асортимент на асико
101 балона никога не са работили с асико

Общи условия

Активация на акаунт