Къде в Пловдив??? - 33

• 68 495
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Аз пак с въпросче - виждали ли сте из мебелните магазини разтегателен фотьойл - трябва ми за детската стая   bouquet
Душичка, в Метро има, аз също съм им хвърлила око от много време насам. Приятен цвят дамаска, като се разтегне става идеално легло за 1 човек. цената беше съвсем приемлива, да не те лъжа, но беше под 100лв.

# 631
  • Пловдив
Ха, верно? Ще наминем да ги видя - аз се разтърсих в нета и попаднах на това - доста идейно ми се стори. Пратих им и запитване, че ми трябва и точно определен цвят  Crazy

http://www.orhideamebel.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86 … 0%BB%D0%BE-Smarty

# 632
Дами, магазинът на GEOX, само един ли остана, този в Мола?
Този от главната къде се премести?

Искам да купя такива сандали на дребна, ако сте виждали подобни, макар и на друга фирма, моля подскажете къде?

Номер 29-30.

# 633
Ха, верно? Ще наминем да ги видя - аз се разтърсих в нета и попаднах на това - доста идейно ми се стори. Пратих им и запитване, че ми трябва и точно определен цвят  Crazy

http://www.orhideamebel.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86 … 0%BB%D0%BE-Smarty

Точно това го има в Метро, с десетина лева по-евтино - виж тук - http://www.metro.bg/pages/1102.aspx?0&mm=12140&cd=2&kd=10&pg=1  Ама пък цветът явно не те устройва Simple Smile На 8-9 страница е.

# 634
  • Пловдив
Магазинът на Геокс се премести в бившия магазин "Фурило" близо до Джумаята. Днес минах от там, но не влезнах и не знам имат ли от този модел изобщо.

# 635
Ерин, трябва ми по-скоро малък размер Ариел. Тортата ще е пясъчен замък, а Ариел е просто допълнение и искам да улесня сестра ми, да не ги моделира сама/защото ще прави четири торти наведнъж, а е с малко дете/. Ако твоите са по-подходящи хич да не ходя до Джъмбо, че не ми е любимо място.

Знаеш за ефект да използваш кафява захар, нали?  Laughing

сега проверих, съжалявам, но Ариел фигурка е свършила, а следваща доставка имаме чак след 3 седмици. Май ще трябва да се ходи до Джъмбо, тяхната е много хубава, ще видиш и си заслужава.

Разтегателен хубав фотьойл - също в Икеа на 250 лв

# 636
  • Пловдив
ioli, подобни купих на Тити преди 2 месеца от Дайхман.
На тази снимка се виждат прилично. Не знам дали имат момичешки цветове и размери.

# 637
  • Пловдив
Ха, верно? Ще наминем да ги видя - аз се разтърсих в нета и попаднах на това - доста идейно ми се стори. Пратих им и запитване, че ми трябва и точно определен цвят  Crazy

Точно това го има в Метро, с десетина лева по-евтино - виж тук - http://www.metro.bg/pages/1102.aspx?0&mm=12140&cd=2&kd=10&pg=1  Ама пък цветът явно не те устройва Simple Smile На 8-9 страница е.

Злато си   bouquet
Поне да го видя на живо, пък ако трябва ще си го поръчам в цвят от фирмата им  Heart Eyes

Ерин, дали го има в каталога на Икеа - отивам да се ровя там, че иначе мъж ми няма да ми се върже само за разглеждане да идем до Икеа без да съм избрала предварително  Mr. Green

# 638
  • Пловдив
Извинявам се, скоро бяха коментирани протектори за матраци които се продават в аптеките.
За какво точно да питам - протектор или непромокаема подложка? Много ли са шумолящи?

# 639
  • Майничка
Водят се памперс - пелена, не са шумолящи, от материя като памперс са.

# 640
Ерин, дали го има в каталога на Икеа - отивам да се ровя там, че иначе мъж ми няма да ми се върже само за разглеждане да идем до Икеа без да съм избрала предварително  Mr. Green

Не знам дали го има, стори ми се доста скъп, защото си харесах диван тройка за 350 лв, а обикновен фотьойл на 250 лв, ми се видя доста нечестно.
100% ще го има в каталога, защото имаше поне 20-30 покривала за всеки дизайн стая. Аз си избирам мебели за офис и ми се стори по-изгодно да си взема диван отколкото фотьойл и към всяко покривало има текстил - пердета, покривчици, лампички, това му е плюса на Икейското, че някой е измислил дизайна преди теб. Иначе знаеш, че определено е по-скъпо отколкото си е по света.

# 641
Здравейте! Къд в Пловдив мога да купя на по нормални цени пюрета на Hipp!

# 642
Извинявам се, скоро бяха коментирани протектори за матраци които се продават в аптеките.
За какво точно да питам - протектор или непромокаема подложка? Много ли са шумолящи?

В мебелните магазини или от типа на юск, домко има направо цели с размера на леглото /отгоре е като хавлия/ и въобще не шумолят и са по 20 лв
Тези, които са по апеките също са ок и не са много шумолящи
Памперс имат също много хубави протектори, те пък въобще не шумолят, но не си спомням откъде съм ги взимала преди 2 години.

# 643
Някой знае ли дали работи зоологическата градина?

# 644
  • Пловдив
Някой знае ли дали работи зоологическата градина?

Не,не работи
В Пазарджик е хубава.Също София,Стара Загора

И мини зоологическата градина на магазин Рила в Кичука.Ние често ходим там

Общи условия

Активация на акаунт