Къде в Пловдив??? - 33

• 69 359
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Къде около центъра има заварчик? Ако може да работи и днес ще е супер.

# 616
  • Пловдив
И тази сладкарница вече е затворена. Напоследък по главната ходя много рядко, та обикновено промените ги забелязвам веднага

Аз поне месец не съм стъпвала на главната. Възможно е.  Peace

Аз не си пада много по подобен род сладкиши и мнение за вкус не мога да дам. Дори прословутата оригинална турска баклава с шам фъстък не ме впечатлява особено.  Laughing

# 617
  • Пловдив
Аз не бях стъпвала две седмици, а в понеделник ми се наложи да ходя в Дика и така видях, че тази сладкарница са я затворили

# 618

Аз не си пада много по подобен род сладкиши и мнение за вкус не мога да дам. Дори прословутата оригинална турска баклава с шам фъстък не ме впечатлява особено.  Laughing

аз мога, защото съм голям ценител и почитател на турските специалитети от всякакъв вид - кафета, чайове, салати, десерти...
Никой в Пловдив не се доближава дори до истината освен това момиче на Пешеходния мост /тя си е туркиня, но й забравих името/. Клиент съм й от 10 години и за 10 години не е сменила качеството.

# 619
В подлеза ли е, в тунелчето ли, или на моста, Ерин?

# 620
В подлеза ли е, в тунелчето ли, или на моста, Ерин?

в тунелчето като тръгнеш от моста към площад Съединение /от страната на Съединение/
не е същата като турската, но се доближава най-много до каквото и да съм опитвала тук

# 621
Търся малки фигурки на Ариел и рибката Флаундър, подходящи за торта. Идеи?

# 622
  • Пловдив
Ерин, а ти като ценител да си яла кюнефе в ресторант Бразилия?!

# 623
  • Майничка

Виж в Чочко на "Хр.Ботев", за Ариел не знам, ама рибе, подобно на Флаундър имаше миналата седмица.

# 624

В Джъмбо има няколко размера, варират от 5 до 15 лв
Има едно особено подходящо - то е уред за балон, на който върха е Ариел и Фландър беше там май, но е много подходящ размер, после си остава играчка за детето, за самата торта се ползва само върха. Струва 6 лв и е при уредите за балони, колко морски торти съм направила с него, златно е. Другите Ариели са до касите в коридора след Барби.

Също и в моя магазин ТонБонбон&Балон в мола има фигурки, те са по-малки и са по 2лв, но е само Ариел, обикновено ги използвам в обща композиция с другите принцеси, не е подходяща за самостоятелно, защото е по-малка. В магазина обаче има всички парти аксесоари на Ариел - покривки, чинийки, чашки, салфетки + балони латекс и фолио. Сега внесох от Щатите много подходяща голям фолиен балон на Ариел - 15 лв е, но е перфектен просто.

Не, не съм яла в ресторант Бразилия.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 05:39 от Ерин Брокович

# 625
Момиечета,фризьорката срещу Верди в Кичука добра ли е за подстригване?И още ли е дъщерята на козметичката,или е нова?

# 626
Момичета търся меласа от нар. Някакви идеи къде има newsm78

# 627
Ерин, трябва ми по-скоро малък размер Ариел. Тортата ще е пясъчен замък, а Ариел е просто допълнение и искам да улесня сестра ми, да не ги моделира сама/защото ще прави четири торти наведнъж, а е с малко дете/. Ако твоите са по-подходящи хич да не ходя до Джъмбо, че не ми е любимо място.

# 628
  • Пловдив
Аз пак с въпросче - виждали ли сте из мебелните магазини разтегателен фотьойл - трябва ми за детската стая   bouquet

# 629
Аз пак с въпросче - виждали ли сте из мебелните магазини разтегателен фотьойл - трябва ми за детската стая   bouquet
Срещала съм, но сега не се сещам точно къде. Whistling Това което помня е, че беше доста скъпичък. 

Общи условия

Активация на акаунт