Токуда болница - София - 15 тема

• 66 717
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Stara Zagora, Bulgaria
Мерси, аз имам предвид дали е сигурно, че ще се ражда при тази която официално я замества или това няма как да е сигурно.

# 211
  • Sydney
maimunkata1 мисля, че да... пък ако имаш и уговорка 100%

# 212
Да ви кажа за шевовете : много ми помогна тоалет след всяко посещение на wc с кислородна вода 3 % и спрей цикатридина. Пиша го тук, защото разбрах, че другите лекари не го предписват, а трябва определено. Аз родих сутринта, на другия ден вече сядах и ставах, кляках спокойно, нямах никакви проблеми, за разлика от други момичета, на които нищо не им бяха изписали.

# 213
  • София
Здравейте, първото ми раждане беше в Токуда и като цяло съм много доволна и мисля да раждам пак там, но се чудя дали да не си избера друг лекар този път... Миналия път раждах при Попова, но някак не останах супер доволна. Да, определено не и недоволна, но не успях да я усетя като "моят лекар".  Сега ви чета коментарите и още повече се чудя...

# 214
Ако искаш да си при жена, препоръчвам д-р Кирякова или Лазарова. Аз не съм раждала при тях от всичко прочетено и от лични наблюдение и разкази на познати, мисля, че никак няма да сгрешиш.

Често казано точно д-рката, за която си се колебаеш (Попова) е едно от двете имена, при които не бих искала да раждам, макар че пак всичко е условно. Всички си имат пациенти и хубавото е, че недоволни в истинския смисъл на думата почти няма.

Успех!

# 215
  • Stara Zagora, Bulgaria
benitabeni мерси за отговора, нямам уговорка някаква специална, Кирякова е моята лекарка, която съм избрала за раждането и сега като излиза отпуска питах кой ще я замества и тя ми каза д-р Лазарова, но някой тук в тази тема преди няколко странички писа, че останал с впечатление че ще ражда при дежурния екип ако лекаря му е в отпуска и тръгне да ражда затова питам. Някой ако е попадал в такава ситуация да каже.

# 216
Здравейте,
Аз също съм пациент на доктор Кирякова, ще я замества доктор Лазарова.
Ако има проблем останах с впечатление, че отиваш при Дежурния Екип.

# 217
Момичета, като отидете да раждате и ви питат кой е вашият лекар, просто си поискайте Лазарова. Нали пащате избор на екип.

# 218
  • Stara Zagora, Bulgaria
Jane и аз това си мислех, че нещо не съм съгласна така да са нещата, как така при който се паднеш, тогава има ли смисъл да съм в Токуда, нали затова ходя по-рано и се следя при определен лекар. За Лазарова съм ок, но друг не искам като я няма Кирякова. Илиев каза на отворените врати, че може да изявиш предпочитание за лекар като твоя е отпуск и ще се уговорите, ама нищо такова не ме питаха даже аз сама си питах кой ще я замества, малко съм разочарована от това.

# 219
А на предродилна консултация мога ли да ида с таткото? При положение, че искаме да присъства мисля, че ще е добре и той да се запознае предварително с лекарите.

# 220
  • Sydney
maimunkata1 ако е няма на смяна Лазарова, минаваш през този който е на смяна... според мен ще я извикат... пожелавам ти да дочакаш Кирякова  Hug

# 221
  • Stara Zagora, Bulgaria
Meрси за отговорите, дано не е така с дежурния екип, ще взема да питам в болницата, че да не станат изненади. Някой знае ли Лазарова кога й е планираната отпуска, че една приятелка иска при нея, а и тя е на финала и ако е края на август или септември да се ориентира към друг. Звънила е по телефона, но не са й дали тази информация.

# 222
Аз имам час при Лазарова за 28.08 и две седмици след това пак, така че тогава със сигурност е на работа.

# 223
  • Пловдив
Аз на 4ти септември имам записан преглед при нея. Тогава със сигурност е тук, ама нищо повече незнам  Rolling Eyes

# 224
А на предродилна консултация мога ли да ида с таткото? При положение, че искаме да присъства мисля, че ще е добре и той да се запознае предварително с лекарите.

Разбира се  Peace

ММ беше с мен на всеки преглед. За цялата бременност пропусна един единствен път тоновете.

Общи условия

Активация на акаунт