Парфюмни размисли и страсти - 156

• 51 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Чукарландия
Аз смятам. че муска не е тежък и няма как да души. Това е присъщо за уудовете. Нели, да не би и двете пробички да са на Монтал, Белия Ууд?  smile3506 newsm53 newsm12

ПП Нели, честито. Всичко да ти е честито (да не изброявам). smile3525

# 91
raz_nejena, къде тества розата на Биофреш?
На главната в Пловдив имат фирмен магазин Simple Smile

За Пловдив идело реч, аз помислих, че в София си го тествала. Четох го има в Халите, но не са ми на път. Някой ден Simple Smile

# 92
  • София
raz_nejena, къде тества розата на Биофреш?
На главната в Пловдив имат фирмен магазин Simple Smile

За Пловдив идело реч, аз помислих, че в София си го тествала. Четох го има в Халите, но не са ми на път. Някой ден Simple Smile

имаше го и в един магазин на Витошка, в началото някъде  Flutter
Руми ако си спомня по-детайлно от мен, да помага  Hug

# 93
  • Пловдив
   Хайде и аз да се включа в прекрасната темичка!
Обичам муск, много. Присъства в доста от парфюмите ми. Видя ли , че има муск - имам едно на ум , че ще ми пасне.

Нели, аз също се присъединявам към мнението на Сънчо, че сигурно пробичките не са от Белия Муск, понеже наистина няма нищо тежко в него, а напротив- тих, интимен аромат е за мен , много нежен.
    Преди малко си взех от пощата проба на Белият му събрат Simple Smile) , той също ми харесва  и вече обмислям неговата покупка,но ще бъде най-вероятно на есен предвид задаващите се жеги,  супер е -има си и роза има си и тежест, аромат на място е  Laughing .

# 94
Ан, знаех си че ще ти харесат. Hug  bouquet

Днес бях с Мон Жасмин Ноар и колежките непрекъснато ми правеха комплименти, което ме изненада, защото парфюма не е много шлейфов и не е някакъв шедьовър. Много се харесва обаче от хора който не са парфюмно обременени.

# 95
Точно така усещам и аз мон Жасмин ноар. Много приятен мек жасмин, който тъкмо когато решиш, че вече не ухае, бива идентифициран от някого. Grinning

# 96
  • София
Магазинът на Биофреш е на Витошка, след Съдебната палата, посока НДК, от страната на Съдебната, може би 1-2 магазина след кръстовището с Алабин.

# 97
Магазинът на Биофреш е на Витошка, след Съдебната палата, посока НДК, от страната на Съдебната, може би 1-2 магазина след кръстовището с Алабин.

Благодаря Ви   bouquet
Ели  Hug

# 98
Днес носих Gypsy water Byredo, в този парфюм усещам истинска борова смола, омазах си пръстите наскоро с такава, така че спомените ми са пресни. Heart Eyes

Натали да не чете, моля!
В кухнята ми ухае на липа, брах си днес и я сложих да се суши за чай за зимъска Crazy

# 99
  • София
Ох, на ен тази Циганска вода на нищо не ми миришеше Rolling Eyes
А тук също има 1-2 цъфнали липи - вълшебно е  Crazy

# 100
Днес и аз усетих липите и си помислих че това е един от най-божествените аромати. Heart Eyes

# 101
  • Варна
Във Варна не съм виждала още цъфнала липа. Обичам ароматът във въздуха, особено привечер като е по-хладно, но в парфюм не.

# 102
  • Boston, MA
Любимо! Ура! В пълен плен на Dans Tes Bras съм, точно по темата. Утре повече, обаче.  Hug

# 103
Стара Загора вече ухае осезаемо на липи (винаги се очудвам как цъфват за два дни - за толкова години всеки път съм "изненадана").

Разсеяна съм от седмица и не мога да си събера мислите, за да седна и да оформя едно що годе смислено резюме на предпочитаните от мен мускови аромати  ooooh! , а след прекрасното изложение на Пикси и труда на Атти вече съм предадена - няма да се напрягам  Blush

Нещо съм се повредила. От миналата седмица посягам към Moon Sparkle Escada и Amethist Lalique. Вече пети ден - едно и също. Муун Спаркъл, та Муун Спаркъл. И тъй като явно ми е трудно да взема твърдо решение да бъда само с един от двата гореспоменати, съм опръскана и с двата!  ooooh! Около мен не се диша - по врата, косата и деколтето съм с Ескадата, а по ръцете, дрехите и гърба (!) - с Лалика. Луда работа. Странното е , че се харесва на хората. Само виждам затруднение да се ориентирам кой парфюм са харесали и ме досрамява докато ги питам полагайки за тест ръце и шия. Но и двата аромата са одобрени  Joy

# 104
  • Пловдив
Ох, и аз обожавам липа , в Пловдив също са цъфнали и се чуствам уникално сред тях - едно нещо да ме кара да се чувствам добре сред мръсния градски въздух Simple Smile) . Поръчах си тематично един Weekend .

Общи условия

Активация на акаунт