BB кремове - 2

• 102 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Момичета може ли да ми пратите линк в ибей кой BB крем на Missha signature real complete сте си поръчвали или от кой потребител, защотото има много голямо разнообразие откъм цените. Някъде 45г е £18.00 другаде £12.00 и тъй като за първи път мисля да поръчвам се притеснявам да не нещо да се прекарам. Ще съм благодарна за линк Simple Smile)

Аз поръчах мостри, зарибена от отзивите  Mr. Green Оттук: http://www.ebay.co.uk/itm/330860282710?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1423.l2649. Доволна съм от продавача; поръчвала съм и друг път от него  Peace

# 706
# 707
  • Miami
Някой да е пробвал вече ВВ-то на Нивеаnewsm78

В кои магазини го има?

И мен ме интересува това...

# 708
  • София
А моят е оттук: http://www.ebay.co.uk/itm/140610419625?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2649 - шипнат е на 22.01 и все още го чакам..

# 709

И аз от този продавач поръчах,но наааай-малките мострички (5х 1мл) за няколко нанасяния,че прееня дали е "моят" или не Peace

# 710
  • София

И аз от този продавач поръчах,но наааай-малките мострички (5х 1мл) за няколко нанасяния,че прееня дали е "моят" или не Peace
И аз съм поръчвала от нея. Продуктите пристигнаха за една седмици и имах много, много мостри. Много съм доволна (поръчката ми е от преди две седмици) и ме спечели за клиент. Peace

# 711
Благодаря ви за бързия отговор. Поръчвам си и аз, ще стискам палци да ми пасне кремчето Simple Smile Ще пиша за отзиви Simple Smile

# 712
  • Варна
отдавна се записах в темата и още не мога да реша кой бб е подходящ за мен - имам комбинирана кожа , тук таме белези от пъпки иначе пъпки рядко ми излизат и съм доста тъмничка.Т.е искам да е добре покривен, тъмен и немазен .Има ли такова животно ?Предложения ?  newsm78

# 713
  • Бургас
отдавна се записах в темата и още не мога да реша кой бб е подходящ за мен - имам комбинирана кожа , тук таме белези от пъпки иначе пъпки рядко ми излизат и съм доста тъмничка.Т.е искам да е добре покривен, тъмен и немазен .Има ли такова животно ?Предложения ?  newsm78
Преди да опитам ББ кремът на Буржоа щях да ти препоръчам Гарние,но сега съм очарована от новото ББ на Буржоа,покривно е,аз имам най-светлия нюанс,който ми идва леко тъмен и знам,че на стелажа имаше 5 мостри,значи можеш да си намериш твоя цвят,между другото добре матира Т-зоната

# 714
Преди да опитам ББ кремът на Буржоа щях да ти препоръчам Гарние,но сега съм очарована от новото ББ на Буржоа,покривно е,аз имам най-светлия нюанс,който ми идва леко тъмен и знам,че на стелажа имаше 5 мостри,значи можеш да си намериш твоя цвят,между другото добре матира Т-зоната

Аз видях 4 нюанса само - и още се чудя за най-светлия. mariqivanova799, ползвала ли си им други ФДТ-та на Буржоа? Аз съм 51 от серума Хелти микс, и се чудя дали 21 от ББ-то е близък до него като нюанс (все не мога да го видя на дневна светлина)...

# 715
  • Бургас

Да,ползвала съм им доста от продуктите,все ми се струва,че най-светлият фон дьо тен като цвят е една-две идеи по-светъл от ББто,но пък както споделих,около 20 мин. след нанасяне сякаш се слива с тена

# 716

Да,ползвала съм им доста от продуктите,все ми се струва,че най-светлият фон дьо тен като цвят е една-две идеи по-светъл от ББто,но пък както споделих,около 20 мин. след нанасяне сякаш се слива с тена

Мерси  Hug

# 717
  • София-Младост

И аз съм поръчвала от нея. Продуктите пристигнаха за една седмици и имах много, много мостри. Много съм доволна (поръчката ми е от преди две седмици) и ме спечели за клиент. Peace
Дайте една снимка тогава на този цвят н.23 Praynig

# 718
  • София
Дайте една снимка тогава на този цвят н.23 Praynig
Все още го чакам моя. Ако пристигат от този продавач за 1 седмица, значи всеки момент трябва да пристигне.

Задължително ще покажа Hug

# 719
  • в Кошера
Някой да е пробвал вече ВВ-то на Нивеа?  newsm78

Скрит текст:
В кои магазини го има?

И мен ме интересува това...

Бифит.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт