BB кремове - 2

• 102 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Бях обещала да дам мнение за новия Diorskin Nude BB Cream.
Моят е цвят 002 - Light, много лек, немазен и хидратиращ, със типичното за Диор Нюд серия озаряване. Цвета е леко прасковено-розов, но след като се нанесе на кожата стои много естествено и точно леко прасковения отенък освежава тена. Покритието е леко с напластяване може да стане и до средно като освен ако нямате абсолютно перфектна кожа си трябва коректор за пъпчици и тъмни кръгове. Най-важното не омазнява кожата и се усеща много лек. Моята кожа е доста мазна и чак след 5 часа леко лъщеше кожата. Също за разлика от нюд фдт-на който ми стои много лепкаво и ми омазнява кожата за половин час, ББ крема има по-леко усещане на кожата и се усеща хидратиращо, без да лепне и мазнее. Според мен би бил страхотен за нормална - суха кожа.  Абе с една дума е СТРА-ХО-ТЕН.  Heart Eyes

Другите два Dior Hydra Life BB Creme и Clinique Age Defence BB Creme още не съм ги носила защото са ми тъмни сега, но скоро като започна да нося изкуствен тен ще ги понося и ще пиша мнение.  Peace

# 691
Пристигна ми бб-то на Skin 79 (оранжевият) и за сега ми харесва. Усеща се, че вътре има някакви хубави съставки, защото кожата ми веднага се успокои и освежи.
Най-доброто му е цвета. Пасна ми просто едно към едно с кожата, няма никаква видима разлика.
Но от към покритие ми се искаше да е една идейка по-силен. И ако не го матирам ми седи малко мазен.
Да се сещате за някой, който е наистина супер покривен и матов на лицето?

# 692
Жаки, комбинация от толкова бял, толкова покривен и повече и матов аз не мога да се сетя. Според мен стой си с този, наистина е много светъл дори за ББтата, аи е доста покривен.

# 693
  • София-Младост
За момента само се записвам и отивам да чета първият пост.
Купих си наскоро ББ на Гарние, цвят медиум...нанасям го след крема, който си ползвам. Обаче през деня чат пат ползва човек я кърпичка за нос, я нещо друго и част от него се маха. Подновавяте ли го през деня по принцип? И забравя ли че съм с него и се  newsm78 или докосна по лицето ми остава по ръцете...така ли е по-принцип или аз нещо бъркам с нанасянето?

# 694
Жаки, комбинация от толкова бял, толкова покривен и повече и матов аз не мога да се сетя. Според мен стой си с този, наистина е много светъл дори за ББтата, аи е доста покривен.
Да, явно и трите неща заедно не се намират лесно. Пробвах няколко, които като цвят и покритие бяха страхотни. Но пък прекалено мазни

# 695
  • в Кошера
Някой да е пробвал вече ВВ-то на Нивеаnewsm78

# 696
Здравейте. Някой да ми препоръча ББ крем за смесена кожа БЕЗ съдържание на талк?

# 697
  • Torino,IT
bebolinka82, мерси за описанието на Диор ББ , понеже и аз го загледах на реклами а не бях особено доволна от фон дьо тена Nude, би ли ми казала какви са тоналностите , цената и каква му  е миризмата, аз по принцип не съм със супер светла кожа, но не и особено тъмна, по принцип фон дьо тен и пудра избирам в бежово мидъл или пясък тоналностите, според теб 2 ката светла ли ще ми е?

# 698
  • в Кошера
Взех Нивеата, да дам отзиви от първа проба.  Mr. Green

Количество - 50 мл, цена - 8.5 лв.
Лайт варианта е точно като лайта на Гарние анти ейдж, т.е. една идея по-тъмно от тези за мазна и за суха кожа. Добра покривност, не лъщи и ухае прекрасно на...Нивеа.  Heart Eyes

# 699
  • Варна

Лайт варианта е точно като лайта на Гарние анти ейдж, т.е. една идея по-тъмно от тези за мазна и за суха кожа. Добра покривност, не лъщи и ухае прекрасно на...Нивеа.  Heart Eyes
Ей, не траеш значи. Mr. Green Hug
Сори за спама. Blush

# 700
  • в Кошера

Ей, не траеш значи. Mr. Green Hug
Сори за спама. Blush

Не, хич. Сърбят ме ръцете яко.  Mr. Green

# 701
  • София
Аз поръчах една Missha signature 23. 21 ми е добре, но много розово сякаш, та ще го видим 23. Поръчах малката опаковка, без това съм се затрупала  Tired

bebolinka, мерси за отзивите за Диора  Simple Smile определено ще го пропусна.

# 702
  • Бургас
Извинявам се за спама, но ако имате излишни кремчета, пишете ми, че не ми се чака 2 седмици, за да пробвам и аз тези корейски кремчета Simple Smile

# 703
  • Бургас
Някой да е пробвал вече ВВ-то на Нивеаnewsm78

В кои магазини го има?

# 704
Момичета може ли да ми пратите линк в ибей кой BB крем на Missha signature real complete сте си поръчвали или от кой потребител, защотото има много голямо разнообразие откъм цените. Някъде 45г е £18.00 другаде £12.00 и тъй като за първи път мисля да поръчвам се притеснявам да не нещо да се прекарам. Ще съм благодарна за линк Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт