След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 179
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Хайде Пепа, наблегни на виаграта.
Слънце  Praynig
Каката, а дано да се включа и аз в успешните % на клиниката.
Десдемонка, как си пиле?

# 181
  • СОФИЯ
Добър ден мацки  Hug Hug Hug
Сигме радвам се мила, че си доволна и, че нещата се нареждат много добре. Хайде дано изследванията са добри и започнеш в най-скоро време  Hug Hug Hug
Бабе браво и на теб мила всичко ще е ОК и да си върнеш снежковците на топличко Hug Hug Hug

Браво момичета с добри новини ме зарадвахте   bouquet  bouquet  bouquet

Сигме за Фонда не знам, ма дано не са им свършили парите, че ще умра  ooooh! ooooh! ooooh!

# 182
Миеринка, как върви деня при теб?

# 183
  • София
Банда, хубави новини носите   Simple Smile
Продължавам да ви стискам палците, късмет на всички  Hug

Сигма, няма лошо фонда да ни четат, сигурно има какво да научат от нас  Laughing
Относно парите - според тяхната статистика до 03.05.12 са изразходвали 3 905 хил.лв., така че защо да са свършили

Алексче, мисли за количката, не за глупости  Hug

# 184
  • СОФИЯ
Елла ходих по разни институции рано-рано ... та сега се кротнах в офиса и поработвам по малко  Simple Smile Simple Smile Ма така ме мързи искам вече да изляза малко в отпуск, но не знам кога ще е .... нещо тук не могат да се разберат колегите и е една каша, ма ще ги почакам още малко и си казвам кога искам и да си гледат работата Naughty Naughty
При теб какво става ??
Десдито вярно не се е мяркала, дано всичко да е нарад   bouquet

Ванче права си трябва вече да започнем с  EFP EFP че на нищо не прилича това нашето, само кискане тука и нищо  hahaha айде мацки стегнете се, че най-лесно се гледат пролетно-летните бебета ..... по градинките   hahaha hahaha hahaha

# 185
Браво  много  хубави новини браво Бабе стискаме палчета
Мериенко много си права  душо  Hug

# 186
мерси мацки за хубавите пожелания,но аз още не се радвам ,чакам другата среща ,там ще лъсне истината,за сега съм само доволна hahaha
Слънцеее де си,трасферирана ли си вече, newsm78
Деси айде кажи как си
Гугиии,чакам,хубавата вест Hug

# 187
  • София
Много ми е готино като има новини, айде продължавайте само с положителни новини всички  Hug

Каката, питаше ме за ЦС, моя гост даде заявка вече, така че другата седмица ще трябва да съм на релакс процедура  Mr. Green Подробности кога - ще знам в четвъртък като се видя с доки и след като си видя резултатите от изследванията де.

# 188
  • София
Тити, то и аз тогава горе-долу ще знам ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 189
кака ви трета по гъз се раздели с 105 кинта -шми мерят 4 панела нещо си
Алекс Стаменов ме прати при генетичкатаа и тя ми каза да ходя в майчин дом  newsm78

# 190
  • София
105 е добре. Аз мисля, че в Геника бяха повече- пак 4 неща изследваха.

# 191
Добре е  Сигме аз се оръсих  с 300 за тая тромбофилия  Shocked

# 192
Сигма в Геника платих 160, така че по-ниска е цената в майчин дом. Тони защо си платила 300, това ми се струва вече прекалено, да не са ти изследвали и още нещо?

# 193
Немам идея  са кат казваш  чакай да видя изследването  много показатели бяха  сигурно за това

# 194
Те са 4 вида мутации така че повече от това няма какво да са ти мерили
Най вероятно са ти мерили и за усвояване на фолиева киселина  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт