След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 232
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
ама и те си имат теми  Joy

# 226
  • София
ми Вико да беше седяла тука да разнообразяваш, а тебе никва те няма, пък после СПАМЕли сме били hahaha hahaha hahaha

# 227
ей ме на. вече имам нет и почвам да развявам Байрака СПАМ  #2gunfire, че то като се прибера вий цял ден сте вилняли и половината неща са докторски - не като за отпускане на душата

уф, пак заваля. омръзна мииииииииии. прогизнах вече! искам на морееее, да се плосна на плажа и да ми шупурка морето в краката

# 228
  • СОФИЯ
фифенце, едно е да си докладваш до къде си, че да знаем кога и за кого да стискаме палци и да помогнем нещо, ама то станахме тема Стаменов№2.
е на, Дезди нищо не казва, освен подробностите и ТРЪШКАНЕТО, за което сме на среща, Слънчо и тя така - не я разбрахме кви ги върши.
дайте да пренесем , както беше в началото, сериозните разговори в съответните теми. не знам дали успях да се изразя правилно, дано сте ме разбрали

подкрепям казаното от Вико ...... Hug Hug Hug
Наистина темата отива към и само приказки за Вожда ooooh!
Да аз съм от Щерев, но май сме малко тия дето не сме от Надежда и нещата доста се разводниха. Сори мацки много Ви обичам, но виждате че почнах и по рядко да влизам ...... няма я вече тръпката, смехът и т.н......

# 229
  • СОФИЯ
давай сестро ти си  hahaha hahaha

Лека и спокойна вечер мацки  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 230
Ехоооо, здравейтееее Hug Party
Първо да кажа, че рождения ден мина суууупер! Много хареса подаръците и много добре мина празненството  Party Party Party
Сега в четвъртък отиваме до Турция за 4 дни малко да се разтоварим и да разходим децата
Деси, ти направо ме разби! 18 яйца за човек, когото бяха "разпределили" за донорски направо си е...
Аз ако съм на твое място ще посетя доктора, който ти е поставил диагнозата и  #2gunfire #2gunfire
Бабе, айде мила дано те трансферират вече и теб и да си скоро с коремче, ма не бирено Hug Hug
Гуги, стиснала съм ти палците силнооо, силно  Hug

Вико, ти ко ма- доди ти нета и почна да въдворяваш ред веднага hahaha

# 231
аз съм за
давайте простотиите  Hug

# 232
Сестро, ама трябва едно рабо да туриш- сама няма да ги озаптя

Слънчо, радвам се, че е минало всичко подобаващо. ми ще въдворявам, то кат изпусне човек нещата от контрол, или трябва да се отказва или да скача пак на коня. вече съм с нет иииииииииииии..........  Joy

третогъзие, тия лимони ми мязат на цици, кака  Joy

# 233
 hahaha ма мойте са по малки ма кака
штрябва  и силикон да слагам  newsm78

# 234
Вико заформи някой турненце ,пак че нещо затластяхме,и от утре съм на малка диетка ,и това за което ми тъжно без биричка Mr. Greenче нямам гащи за лятото ,всичко ми е малко Mr. Green

# 235
  • София
ай стига ма, Сигме, верно ли? Другия месец ще пораснат от хаповете hahaha hahaha

# 236
третогъзие, нема страшно,  мъж ти нали ги знае къде са, не ги търси по гърба примерно  Joy
Бабе, аз летоска го давам по гащи с ластик, и по празници също. и за кво турне говориш, я третогъзието каква е оскъдица. кво ще друса освен гъзие

Бабе, аз планивам на 24-ти до 30 ти тоя месец да бивакувам в Ахтопол  newsm53 smile3508 ако ме разбираш правилно. и ще сме само женоря

# 237
ми верно
пущам една снимка за две минути за сверка

# 238
по-добре отиди в Майчин дом, където Сигма ходи за 105 лв, ако не- в Геника.
Тенкю,мацка Hug А сега и ако Сигмето ме упъти къде е лабораторията  Laughing На 14-тия етаж ли?Предварително записан час трябва ли ми? newsm78

П.П.Сигме,какъв силикон,бе душа?!Ти и сега си за завиждане Simple Smile)))

# 239
  • София
Сигме, не разбрах ти коя си на снимките newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт