След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 182
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Вико шегувам се  Peace

# 211
ама то си е истина

# 212
Ванче мерси душко за информацията ,ма баба ти е оторенаи нахална, и вече цели два пъти се възползува от Несебърският фонд hahaha

# 213
  • София

По един десерт за следобедна закуска Peace
Бабе, така требе, поне некой да се възползва- и трети път ако може-пак взимай Peace Peace

# 214
пепо от кога го нема стаменов да знам какъв час да запиша

# 215
  • София
Сигме, като ти гледам новата снимка та ми дойде на акъла да ти пожелая-толкова, колкото портокали има по земята- толко яйца да снесеш hahaha hahaha hahaha

# 216
ба толко не мом снесем за цел живот  hahaha

# 217
отново съм в играта на 20 юни  Twisted Evil

# 218
Сигме незнам на мен ми каза ,в понеделник да съм там ,пък и нямаше време да си говорим,и обясняване

# 219
Оххххх голяма скука ме е налегнала тука! Чак закарах колата на технически преглед  Laughing
Вие кво правите?

# 220
  • София
Фефи, и аз умирам от скука и чакам 17.30 да си ходя. А утре ме чака екшън Sad Sad Sad

# 221
мили дами, върнах се няколко теми назад и какво да видя? здраво СПАМ! направо развалихме нашата си тема. предлагам силно да ограничим спаменето и то да се извършва в създадените за този вид сериозни теми. какво ще кажете по този въпрос?

# 222
Ейййй Вико много си строга Laughing Heart Eyes

Ванче, ти утре екшън с  доктори ли? Аз чак до 18:00 трябва да издържа...

# 223
фифенце, едно е да си докладваш до къде си, че да знаем кога и за кого да стискаме палци и да помогнем нещо, ама то станахме тема Стаменов№2.
е на, Дезди нищо не казва, освен подробностите и ТРЪШКАНЕТО, за което сме на среща, Слънчо и тя така - не я разбрахме кви ги върши.
дайте да пренесем , както беше в началото, сериозните разговори в съответните теми. не знам дали успях да се изразя правилно, дано сте ме разбрали

# 224
  • София
ее не е верно, имаме си и Щеревки, и Александровки, и Владимировки, пък и Шейховки hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт