След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
25 х евро ли да е ?

# 46
  • София
едва ли...

# 47
Първо ИКСИ + ТЕСЕ и лекарства на моя мъж около 15000 лв.
Второ ИКСИ и лекарства в същата клиника с отстъпка 7000 лв.
Трето ИКСИ в нова клиника платихме само лекарства и някои изследвания -7000 лв. ИКСИ, ТЕСЕ, хистероскопия ги минаха по застраховка. Надявам се че и сега ще може, че иначе не ми се мисли

# 48
  • СОФИЯ
Ванче виж душа за какво иде реч ..... аз съм си говорила с Елла и затова го написах, не е никак малка сумата newsm78

# 49
Оле мале за кви цифри става  въпрос  ooooh!

# 50
Ела, ма сигур и заплатите не са малки  newsm78
Щот тука трудно може да се отделят 15 бона за едно инвитро.

# 51
  • София
Миеринка, дебелжко е, да! Ама я питай Вико колко е платила при Владимиров- да видиш, че разликата не е голяма, имайки предвид разликата в заплатите и стандарта в двете държави!

# 52
  • Пловдив
Ванче, и аз съм при д-р. Владимиров ама не съм плащала такива суми за опит Rolling Eyes

# 53
е Гуги с теб нали се разбрахме че те е пощадил от към стимулация -затова
иначе той ги бичи със слонски дози

А Бабчето вече се кикери на магарето  Whistling

# 54
Да е жив и здрав мъжа, че изкарва пари. Ние за това и правим по една процедура в година, че не е само това да се плаща. Инвитрото не е толкова по-скъпо, но изследванията са безобразно скъпи. На нас ни бяха казали следваща процедура 2 месеца след последната, но май ще го откараме на 12 месеца. Освен това ми омръзна да ми казват че ми няма нищо, пък да не става.
Оспамихме темата, ша ни се карат   Laughing

# 55
Добър ден! Да ви почерпя за рождения ден на най-добрия и най-прекрасния мъж на света- моя  hahaha hahaha
Да ми е жив и здрав!

# 56
Слънце  да ти е жив и здрав  и много да те радва  Hug Heart Eyes

# 57
  • София
Хич не ме почвайте на темата с парите.    #Crazy  Аз платих 10 000 лв. за първия ми опит с всичките му там усложнения, допълнителни лекарства и т.н.

А най-съм бясна за това, че всеки път като отивах за спешен преглед в критично състояние, доктора си ме таксуваше на макс.  #2gunfire #2gunfire

Уфффф, май много лесно яхвам метлата тия дни.  smile3515

Не чакаме ли вече отчет от днешните посещения при Вожда?? Аз вече съм се спекла и съм натрупала около 20 въпроса в списъка, пък прегледа ми е чак на 20 юни. Сигурно ще ме помисли за луда като почна да го въртя на шиш с питанките!  Twisted Evil

# 58
посещенията днес не са само при Стаменов до колкото знам. Дездемона е на пункция днес в Плевен май. Дано всичко да е минало добре.
Мерси, Тони  Hug Hug

# 59
  • София
Слънце, да ти е жив и здрав мъжа.....ммммм каква торта страхотна...потекоха ми лигите....смили се над нас....
а сега давай отчет ти, не се скатавай!
Пуки, ти в Репромед ли беше- за там не се и съмнявам за 10000 лв.
Пуки, съмнявам се да ти отговори Вожда на 20 въпроса hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт