След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 228
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Фефи, кафе не пия защото си избелвах зъбите преди няколко дни  Mr. Green . Далеч съм от процедура още. В мойта клиника ни забраняват кафе, кола, шоколад, лютиво, ананас, цигари и алкохол но след трансфер. Преди това всичко може. Аз обаче спирам кафето още при стимулация, че ми става зле. Само при последната нищо ми нямаше.
А за гъбите, щом до сега само корем те присвива- ще живееш  Laughing

# 31
  • София
Ела, ти в коя клиника си душа? Забраняват най-вкусните неща....аз без тях няма да мога да оживея hahaha hahaha hahaha hahaha

# 32
Клиниката е в Кувейт, но явно е до лекар, защото в първата клиника ми казаха само да се храня здравословно и да си живея живота, а в тази ни карат и да лежим.

# 33
А аз мислех че процедурите си ги правиш в бегето  newsm78

# 34
На мен ми се щеше да правя в Истанбул, но на моя мъж му правят ТЕСА. Вече има 2 и не ми се иска да му правят пак.

# 35
  • София
ааа, и аз мислех, че си в БГ. Там в Кувейт има ли такива клиники- в арабския свят значи не е забранено, там нали имат разни странни закони и правила. Сигурно разполагат с много по-добра техника?

# 36
Тук има много клиники. Не зная дали са по-добри като техника, защото не зная какво точно има в Бг. Определено не се чака като при вас за час. Тук донорството е забранено, а и искат брачно свидетелство. В сегашната ми клиника имат PGD и FISH. Не мисля че правят ИМСИ, а аз си мисля, че сме за това. В арабския свят, а се оказа и не само тук, се женят братовчеди  Shocked , та имат много проблеми. Вече има закон в кувейт да се изследват преди женитба, но си мисля че не го спазват много, а PGD им помага, ако знаят че може да имат проблем или са имали вече

# 37
  • София
забраняват ананас  #Shocked #Shocked
ами то из форумите това препоръчват за след трансфер, колко ананас се е изял вече  ooooh!

# 38
Ванче, па кака да няма душа клиники у арабско. Колко са ефективни не мога да кажа. Преди си пишех с една мацка дет направи една сюрия инсеминации и инвитра в Тунис и накрая отиде в Мемориал. Но честно казано не знам дали е успяла

# 39
  • София
Като техника със сигурност са по-напред от нас- то с толкова пари няма как да не са. За човешкия ресурс обаче незнам как са. Иначе брачното свидетелство и донорството са като в Турция.
Женят се братовчеди Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesмалииииии. Аз пък си мислех, че там имат по 10-тина деца средно и проблеми със забременяването нямат- поне тези проблеми, които могат да се избегнат като се женят девствени Shocked Shocked Shocked
Сигме, знам я мацката, тя и на мен ми пишеше. Преди няколко месеца щеше да прави процедура в Турция да. Ама все пак м/у Тунис и Кувейт разликата е огромна според мен.

# 40
За ананаса и аз се учудих, но във Филипините наблягат на него и на Папая, ако не искат да забременеят или да родят по-рано. При арабите пък се ползва канела, сварена като чай. Една кувейтянка ми обясняваше, че преди да ги има противозачатъчните така са процедирали, та и до днешно време

# 41
Лекарите тук, специализират в англия и в щатите в повечето случаи. Моя док е учил и работил в англия. Виж при медицинските сестри не се знае коя колко може. Като правех процедура имаше няколко нови, дето не знаеха на кой свят са. Анестезиолога в клиниката е Българин и си говорехме, каза че няма намерение да се връща в Бг

# 42
  • София
е да не е луд да се връща-като там взима сигурно 10 пъти по-голяма заплата.

# 43
  • СОФИЯ
е да не е луд да се връща-като там взима сигурно 10 пъти по-голяма заплата.

като и процедурата е 10 пъти по скъпо от колкото тук  ooooh! ooooh! ooooh!

# 44
  • София
Ела, колко струва там процедурата?

Общи условия

Активация на акаунт