След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 235
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Така е Миеринка, пиех всяка сутрин. Каката, при теб ще е от купоните  Mr. Green

# 16
добро  утроооо  Hug Hug Hug Hug Hug

# 17
  • София
Ела, мина отдавна от купоните. По-скоро не можах да спя цяла нощ, че сънувах изследвания и ЦС ooooh! ooooh! ooooh!
Бабе, какво става-кога си при Вожда?

# 18
Кака, разбирам те напълно. И аз все разигравам сценарии, кога на сън, кога на яве.
Пепа  Hug , дано Вожда те зарадва днес

# 19
към 14 4аса стискай  те

# 20
  • СОФИЯ

хайде бабче успех и да ни светнеш после по въпроса кви ги мъдрихте с Вожда  hahaha Hug

# 21
Бабе  успех  стискам  палци  после мини  да се  отчетеш по некое  време  за да знаем и да сме спокойни  Hug

# 22
На мен ще ми се пръсне главата от притиснение. Драпах толко за Стаменов а сега ме дошубя  newsm78 Ма ще се справя де  Whistling

# 23
  • София
Сигме, не се напрягай. Още тоя месец почвате с инжекциите. Peace Peace Peace Ще имаш време да се притесняваш- сега няма за какво. Кой го каза само- аз дето незнам на кой свят съм от сдухня Laughing Laughing Laughing

# 24
От притеснение започнах да овулирам  Joy
Без майтап

# 25
Сигма, няма страшно, след прегледа ще ти е минало. А ако си като мен, да забравяш какво искаш да питаш, най добре си приготви  hahaha пищов с въпросите от сега. А ние тук се  Praynig и чакаме отчети

# 26
  • София
Ми тамън на време, Вожда да вземе да те оплоди най-после hahaha hahaha hahaha

# 27
Привет и от мен, девойки!  Hug

Вико, верно си спец, супер тема си ни пуснала!   bouquet

И аз стискам за всички, които се подвизават из клиниките в странта днес!! Всички ви чакам с хубави новини и заредени с оптимизъм!  Praynig

Аз точно преди да се събудя сънувах кошмар от тия най-реалните и страшни и нещо ми е криво. Освен това вчера изядох половин буркан с гъби, дето си купихме от един гъбар, сега ме боли корема, стискайте да не се гътна Simple Smile

Ела, ти защо не пиеш кафе? Свързано ли е с процедурите? Аз четох преди време, че кофеина вредял на нещо си и пречел за забременяване (май беше някакво мнение на Вожда). Аз принципно пия доста кола и кафе. Намалих ги, но резултат няма и пак пия Simple Smile

Ванче, ти защо си на ЦС? Аз имам само хидротубация, мога ли да й вярвам, че всичко е наред, или да взема да си назнача и аз една ЦС...  newsm78

# 28
# 29
  • София
Фефи, душко, 1 кафе няма да ти навреди. Аз пия по 1/2 чаша кафе на ден и мисля, че запека например ще ми повлияе много по-зле, отколкото 5 глътки кафе. Виж кола не пия.
Ами ЦС трябва да правя, щото се оказа, че никога не ми е проверявана проходимостта на тръбите- имам лапароскопия правена при случаен лекар преди 8 години в МД и заключението е: запушени тръби, ама сега в Надежда си направиха труда да прочетат лапарото и пише: хромопертубация или хидропертубация(което значело тест за проходимост): НЕ, тоест не е правен.
Но преди ЦС имам други изследвания дето са ми важни и ако те не са ок, няма да правя тоя месец ЦС. Тоест много изследвания-много притеснения. Sad Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт