След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ванче утре ли ти е снимката

# 616
  • София
Ванче утре ли ти е снимката
hahaha hahaha hahaha hahaha Тя ако е утре- да съм се тръшнала на легло вече hahaha hahaha hahaha След 10 дни- днес ми дойде hahaha hahaha

# 617
  • София
кажете тоя профенид в Дъ-то ли се слага hahaha hahaha hahaha

# 618
  • СОФИЯ
Сигме мани не я питай вече, че глей все е ритнала топа веЧИ  hahaha hahaha hahaha
Ванче ма я се стегни аз мислех, че нема по страхлива от мене, щом аз уживят слез ЦС значи и ти ше уживееш  Hug Hug Имам намерение да сменям професията, нищо че учих 100 години, ма нещо много се нервирам и ми е тъпо вече а това случили ми се и е края. Ма нека да мине опита и ако е успешен, не той ще е успешен почвам с болничните и дим да ме няма за неколко години... па после ще го мисля  newsm78 newsm78

# 619
Ванче, Профенида се слага в д-то. Не се притеснявай, не е толкова силна болката.Профенида е доста силно болко-успокояващо, а аз преди снимката глътнах и един аулин и даже усмихната излязах от снимката.На мен ми я прави Шефкетова, изключително внимателна.Болката е съвсем кратка-може би няколко секунди.

# 620
Ванче, след всички успокоения аз се навих да ходя на ЦС, не знам за тебе  Joy
Миеринче, ти каква нова професия си избра? Аз мисля, мисля година вече и нищо не измислям Simple Smile

# 621
кажете тоя профенид в Дъ-то ли се слага hahaha hahaha hahaha
smile3521 smile3521

# 622
  • София
Мерси Алексче, твойте са били отпушени сигурно newsm78 И аз ще глътна и аулин и нещо успокойтелно може- ама кво- дайте идея, че ония свършиха Лексотаните, пък тях без рецепта не ги дават.
Миеринко, аз те бия по страх със сигурност. Ма абсолютно- а дано забременееме в най-скоро време и тамън ша си праиме компания у Люлинските паркове и градинки.....пък професии, работа....след второ-то майчинство ша ги мислиме hahaha hahaha hahaha

# 623
  • СОФИЯ
Мерси Алексче, твойте са били отпушени сигурно newsm78 И аз ще глътна и аулин и нещо успокойтелно може- ама кво- дайте идея, че ония свършиха Лексотаните, пък тях без рецепта не ги дават.
Миеринко, аз те бия по страх със сигурност. Ма абсолютно- а дано забременееме в най-скоро време и тамън ша си праиме компания у Люлинските паркове и градинки.....пък професии, работа....след второ-то майчинство ша ги мислиме hahaha hahaha hahaha

а тъй Ванче съгласна съм с тебе  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet айде дай боже да е скоро  Praynig Praynig Praynig па ша почна на вси светии и на сестра Вико да се молим  hahaha hahaha

# 624
Малеее а аз си мислех че съм шубе
Вие ме убихте. Като знам че трябва да се свърши викам-мечка страх мен не страх и отивам.
Ванюшо задължително искай упойка

# 625
  • София
Миеринка, аз ако стане тва чудо на чудесата-съм си обещала кво ше направя....
а и мъжо съм го зарибила, след вчерашното твърдение, че става за донор hahaha hahaha hahaha

# 626
отпушени, но едната не я харесаха, че била доста нагъната и е спорна. Михова е също много внимателна, те постоянно те питат как си и ако много те заболи може да спрат, поне мен ме питаха няколко пъти, но наистина не се притеснявай.Глътни за твое успокоение и още нещо, ако се притесняваш, но Профенида върши много добра работа. Аз съм по-принцип с изключително болезнен цикъл и преди пиех по 2-3 аулина на куп, за да мога да стана от леглото, а след това като ми казаха за профенида-слагам една свещичка и съм свежарка до 5 мин.

# 627
аз да ви кажа ,никога ,не ме е било страх от която и да е била процедура,винаги съм имала доверие ,в  доктора ,и още повече като знам в името на какво се прави,и щом трябва,и търпя......трай бабо за хубост,

# 628
аз да ви кажа ,никога ,не ме е било страх от която и да е била процедура,винаги съм имала доверие ,в  доктора ,и още повече като знам в името на какво се прави,и щом трябва,и търпя......
Абе то и аз тъй, ама не ми пречи да се спичам, както Ванчито Mr. Green
Потвърдиха ми току-що Heart Eyes ЕТ утре в 13.00 Blush ох, стискайте ми палци Hug и аз се моля, това да ми е последния опит Praynig

# 629
аз да ви кажа ,никога ,не ме е било страх от която и да е била процедура,винаги съм имала доверие ,в  доктора ,и още повече като знам в името на какво се прави,и щом трябва,и търпя......
Абе то и аз тъй, ама не ми пречи да се спичам, както Ванчито Mr. Green
Потвърдиха ми току-що Heart Eyes ЕТ утре в 13.00 Blush ох, стискайте ми палци Hug и аз се моля, това да ми е последния опит Praynig
Ще, Ще..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт