След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Отивам да надничам в темата за фонда, да видя Миеринката какви ги твори.
То не е лесно като си пред цикъл, а и аз си чакам моя, който трябваше да е дошъл вече. Сега като се съберем тук всички с хормонални бури, ще стане весело  Mr. Green

# 676
  • София
Отивам да надничам в темата за фонда, да видя Миеринката какви ги твори.
То не е лесно като си пред цикъл, а и аз си чакам моя, който трябваше да е дошъл вече. Сега като се съберем тук всички с хормонални бури, ще стане весело  Mr. Green
Моя дойде днес, та ше Ви слагам усмирителните ризи hahaha hahaha hahaha

# 677
  • СОФИЯ
видех вече, летиш с метлата над Люлино Joy Joy Joy Joy

вярно имам много работа, главата ми е пламнала и таз тъй добра съфорумка ми дига некви гири и за кво и тя не знае, требва задължително да знам коя е Стефка, па ако не искам  Joy Joy Joy

# 678
станахме много дет чакаме  цикала  hahaha Joy май май  сите дружно шъ  afwitch  Ванче метай една усмирителна за мене  hahaha hahaha

# 679
# 680
  • София
Бабе, Гуги идвайте на помощ....че не мога да ги усмиря тез.....на Карлуково телефона прегря hahaha hahaha

# 681
пибит пибит заето  дава  викаш  newsm78 hahaha Joy

# 682
  • София
пибит пибит заето  дава  викаш  newsm78 hahaha Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 683
Миеринка, най-добре да не продължаваш спора, няма смисъл. От четенето по други теми разбрах, че не може да се изказваш лошо за двама от докторите в Бг, както и за клиниките, където работят. Явно, че и не можеш да питаш, нещо ако не си наясно с нещо. Не мисля, че трябва да знаеш как викат на галено някого. Не видях нищо обидно в постовете ти.
Я едно гуш  Hug

# 684
Миеринка права си, сега хвърлих едно око там, ама не им обръщай внимание, за съжаление има и хора, които искат да се конфронтират.

Всички бързо събота и неделя да ви идва, че иначе не знам, наблегнете на пиене и с..с и в понеделник да се цъфнали Simple Smile

# 685
  • София
Алексче, аз само на пиенето, а секса само по ТВ hahaha hahaha hahaha

# 686
Аааа моля, моля, не на всички да идва. Аз не го ща!  Embarassed

# 687
  • СОФИЯ
Миеринка права си, сега хвърлих едно око там, ама не им обръщай внимание, за съжаление има и хора, които искат да се конфронтират.

Всички бързо събота и неделя да ви идва, че иначе не знам, наблегнете на пиене и с..с и в понеделник да се цъфнали Simple Smile

слушам сладурка и изпълнявам  hahaha hahaha

Елла благодаря ти миличка   bouquet Hug Hug Hug

# 688
  • СОФИЯ
Аааа моля, моля, не на всички да идва. Аз не го ща!  Embarassed

добре де, на тебе няма да ти идва ..... нали така сме се разбрали  Hug  bouquet

# 689
Ванче, ти си извинена Simple Smile

Фефи само тез дето го чакат, а за теб други планове имаме-никаква лелка поне година още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт