След неуспеха - да отпуснем душата №16

• 16 198
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Тук пиене няма  Laughing , ясно е на какво ще се набляга  Joy

# 691
  • София
Тук пиене няма  Laughing , ясно е на какво ще се набляга  Joy
Абе няма, сигурна съм, че като пътувате от БГ яко контрапанда става hahaha hahaha

# 692
  • СОФИЯ
Тук пиене няма  Laughing , ясно е на какво ще се набляга  Joy

сладурка явно вие го карате само на секс  ooooh! ooooh! ooooh! ма как сте живи още, не знам  hahaha hahaha hahaha

# 693
Фефи  аз имах в предвит  на тез дет са казали че го чакат  а на вассс  ви пожелавам на всички тебе , гуги , дезди , слънчо ако някой съм забравила да ме прощава  Hug  bouquet в близката една година   да го няма  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 694
Знам, знам, Тони, шегувам се  Laughing На всички ви -  Hug !

# 695
сладурка  аз  да си  кажа  тука нема скрито покрито  Hug

# 696
  • София
 ей лудетини усмирете се бе smile3512   

Ей на ръся ви с лелката  costumed050 ама да не е толкова злобна като мойта - 4ти ден ме мъчи и не ще да си ходи
Който я чака - пращам ви я  Mr. Green

# 697
  • София
Тити, мойта  лелка е 7 дена Sad Sad

# 698
Kaка, преди години прекарах 3 литра вино в картонена кутия., но вече не смея. Една приятелка я хващаха 3 пъти  Mr. Green

# 699
  • СОФИЯ
Kaка, преди години прекарах 3 литра вино в картонена кутия., но вече не смея. Една приятелка я хващаха 3 пъти  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha леле миличка нема шанс викаш  newsm78 ми ко пиете, мин.вода newsm78 newsm78

# 700
  • София
Миеринка, кво стана в темата на Фонда, май Ви изтриха писаниците newsm78 newsm78 Или вие сами ги изтрихте newsm78 newsm78

# 701
аз се докладвам.

прибрах се, сега ще пооправя малко, зареждам жълтите картони (щото минаваме на футболна тема) и почвам да чета назад и да раздавам картони ако е нужно  Joy, ама вие сте добрички и не сте се оливали много, нали?

аз приземих метлата, лелката дойде, но може пак да я яхна щото сега трябва да се свържа с клиниката и да си запиша час за другата неделя се пада

# 702
  • СОФИЯ
Ванче изтриха ги  hahaha hahaha ми тази девойка прекали  hahaha hahaha и модитата ни изтриха, добре, че не ни изтриха и нас  hahaha hahaha

сестро евала щом лелката е дошла, мойта още се куми и накрая не знам ко ша напраа  hahaha

# 703
  • София
аз се докладвам.

прибрах се, сега ще пооправя малко, зареждам жълтите картони (щото минаваме на футболна тема) и почвам да чета назад и да раздавам картони ако е нужно  Joy, ама вие сте добрички и не сте се оливали много, нали?

аз приземих метлата, лелката дойде, но може пак да я яхна щото сега трябва да се свържа с клиниката и да си запиша час за другата неделя се пада
е нема да я яхаш, запиши за следващия понеделник, да ми държиш ръката в последния ми час hahaha hahaha hahaha

# 704
  • СОФИЯ
сестро това манечкото се е ошашавила да знаИш ...... ша мре от ЦС ... оди с него да му държиш ръката, че не искаме да се лишим от нея  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт