Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 53

• 51 226
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Деси Heart Eyes, чудесен избор, със здраве да се носят всички нови придобивки от малката  Hug
Dzuls  Heart Eyes, страхотен избор отново  Peace, с много здраве  Hug
И аз исках да взема за Никол същата шапка и шалче, но нямаше размер ... чудесни са  Hug

# 151
Miss_74 благодаря за отговора.
Плоучих си нещата точно на 3тата седмица. За съжаление ми пристигнаха само 3 неща от над 15 поръчани  Cry. Много се разочаровах, защото си бях поръчала комплекти за кошарката и исках всичко да си е еднакво. Сега има само един обиколник и един юрган от друга серия. Много тъпо.
И от Асда половината поръчка не ми пристигна  Sad.
Много гадно, защото трябва да раждам до 2-3 седмици и си мислех, че всичко ще си дойде навреме, а сега съм съвсем неподготвена.

# 152
Miss_74 благодаря за отговора.
Плоучих си нещата точно на 3тата седмица. За съжаление ми пристигнаха само 3 неща от над 15 поръчани  Cry. Много се разочаровах, защото си бях поръчала комплекти за кошарката и исках всичко да си е еднакво. Сега има само един обиколник и един юрган от друга серия. Много тъпо.
И от Асда половината поръчка не ми пристигна  Sad.
Много гадно, защото трябва да раждам до 2-3 седмици и си мислех, че всичко ще си дойде навреме, а сега съм съвсем неподготвена.

tany4ka_gk,а с отложена доставка ли са или изобщо няма да дойдат  Rolling Eyes
Ако са с отложена доставка би трябвало до 3 седмици да пристигнат /поне при мен така се е случвало/,но ако са свършили артикулите наистина е кофти  Simple Smile

# 153
  • Бургас
Момичета, от гросърито на Асда, можеше ли да се пазарува с наша карта newsm78

# 154
Мацки, Кралската поща доставя ли в събота? Спечелих чанта в Ибей, изпратена ми е на 14 със Second Class, но още я няма на адреса на Габриели.

# 155
Мацки, Кралската поща доставя ли в събота? Спечелих чанта в Ибей, изпратена ми е на 14 със Second Class, но още я няма на адреса на Габриели.

Да,доставяли са ми пратка в събота с Роял мейл.

# 156
Лъвче,   bouquet!
Писах на Габриели да я потърсят. Нямам спомен още кой ползва същия адрес, но предполагам, че като им се обърне внимание, ще се задействат. Дано!

# 157
Лъвче,   bouquet!
Писах на Габриели да я потърсят. Нямам спомен още кой ползва същия адрес, но предполагам, че като им се обърне внимание, ще се задействат. Дано!
От тракинга видях,че е доставена,а
Да ти кажа,предния месец и аз така бях се притеснила за една пратка защо не е пристигнала при тях/беше за над 300 лв/.Писах на сайта за тракинг,писах и на тях дали е възможно да е пристигнала и да е натоварена,а да не са пратили мейл.От тракинга видях,че е доставена,а от фирмата ми казаха да изчакам да пристигне камиона.И наистина като разтовариха,получих и трите мейла накуп от тях.
Така че и да я търсят,може и да не я открият,а да пътува насам  Wink

# 158
Лъвче, може би знаят, че тази седмица ми е каръшка  Mr. Green.
Пакетът е малък, може да се е залепил за някой друг. От Габко навремето ми изпращаха пратки в чували на Кралската поща, предполагам, че така ги получават, за един адрес всичко е в чувала.
Дано си права, че чакам една чанта за много хубав повод.

# 159
Не са свършили артикулите, защото в сайтовете още си се продават. От КДшопинг-а казаха че нямат никаква представа защо не са пристигнали и дали изобщо ще дойде нещо и си ни върнаха парите.
Абе много тъпо се получи и страшно ме е яд  Crossing Arms. Защото си ги избирах от месеци какво точно искам и чаках поне в 8мия да влезна да поръчам всичко на куп. А сега е вече много късно за нови поръчки. 
Здраве да е, ще си купя от БГ сега, пък занапред ще знам.

# 160

Таничка, не унивай! Голямото пазаруване сега започва.
Леко раждане и здраво бебче ти пожелавам!   bouquet

# 161
Не е толкова късно да ги поръчаш пак. Има време да дойдат, а и бебето може да изкара една седмица без обиколници, гарантирам ти. Ако точно тези неща искаш - поръчвай бързо. Ако пък не ти се чака - и тук не е като да няма. Simple Smile
П.С.Ама друг път не чакай последния момент за поръчки, защото понякога много се бавят, стават такива неща.

# 162
  • София
Видях на първа страница, че от сайта на Кларкс не може с БГ карта, ама все пак да ви попитам да не би да има някаква промяна
 Hug

# 163
  • София
Видях на първа страница, че от сайта на Кларкс не може с БГ карта, ама все пак да ви попитам да не би да има някаква промяна
 Hug

Няма промяна, за съжаление. Днес пробвах, но ми отхвърли поръчката.  Angry
Мисля чрез посредник, но не съм ориентирана още кой от тях може да направи поръчка от сайта на Clarks.

# 164
Мацки, моля ви, ако някой прави поръчка от M&S да ми пише на ЛС и да ме включи към себе си с нещо дребно, за да си разделим доставката.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт